![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Van egy jó 54mbs sebességet egy laptop vagy legyen az nagyobb, ha igen, mit? A haverom azt mondja, hogy jó, de ez nagyon lassan időnként. |
|
| |||
| |||
| Im 'találgatás, hogy érti a vezeték nélküli sebességet, nem pedig a szélessávú sebesség. 54Mbps elég szabványa wi-fi. Ha csak böngészni a weben, akkor ez magasabb, mint a legtöbb jelenlegi szélessávú szolgáltatások egyébként tehát Böngészés kell finom. mbps a sebesség a továbbított adat másodpercenként. Ha lesz küldés / fogadás a nagyobb méretű fájlokat, majd a nagyobb sebesség jobb, míg az alacsonyabb rendben van a böngészéshez az interneten. |
|
| |||
| |||
| Szia, kedves barátom, 54 Mb / s tényleg nagyon nagy sebességgel, ha állandó marad. azaz, ha a letöltő someing sebesség 200 MB, de ez utóbbi megy le a 20 MB és elég időt vesz igénybe. De a másik oldalon van 54 mbps állandó ön kap ez korai. Csak annyit szeretnék mondani, hogy nem számít, a kérdés csak az állandó sebesség |
|
| |||
| |||
| Tudod ezt így fogalmazta meg (és azt hiszem, arról beszélünk, vezeték nélküli vevőegység) ott nem kell, hogy kap egy szuper-meghajtású vevőt, ha ön dont volna egy szuper hajtott internet kapcsolat, 54k működik 100%-os bírság a normál vezeték nélküli internet kapcsolat és te oif havent van egy szuper hajtott internet kapcsolat nem kell kapni higherconclusion: meg kell (és valószínűleg) semmi baj |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 108Mbps kaphat egy kis hardver frissítés, én nem igazán tudni, hogy lesz, de megéri.
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Sebesség vagy tárolás új laptop? | applelover123 | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 0 | 11. június 2009 20:12 |
| Qwest 1,5 Mbps sebességű? | kawakes | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 1 | 14. április 2009 21:17 |
| Laptop csatlakozási sebesség lassú | Poeticsoul44 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 13 | 25. január 2009 14:03 |
| Saját internet sebessége bírság én laptop, de szép lassan az én asztali pc. | Mohi212 | Vírus, kémprogram és biztonság | 5 | 1. január 2009 12:55 |
| 100,0 Mbps | Demtschuk | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 2 | 20. augusztus 2008 10:17 |
| Téma eszközök | |
| |