![]() |
|
| |||
| |||
| הוא 54mbs מהירות טובה עבור מחשב נייד או צריך להיות גבוה יותר אם כך מה? חבר שלי אומר שזה טוב אבל זה ממש איטי לפעמים. |
|
| |||
| |||
| אני מנחש כי אתה מתכוון המהירות האלחוטית ולא את מהירות הפס הרחב. 54Mbps זה די סטנדרטי עבור Wi-Fi. אם אתה רק את הגלישה באינטרנט, אז זה גבוה יותר העדכנית ביותר, שירותי פס רחב בכל כך הגלישה יהיה בסדר. Mbps הוא מהירות נתונים אשר העביר בשנייה. אם אתה הולך להיות שליחת / קבלת גדול גודל הקבצים, במהירויות גבוהות יותר אז הם יותר תוך התחתון אישור עבור גלישה באינטרנט. |
|
| |||
| |||
| היי, חבר יקר, 54 Mbps הוא באמת מהירות גבוהה מאוד, אם יישארו קבועים. כלומר, אם אתה מוריד someing במהירות של 200 MB אבל האחרון הוא יורד ל 20 MB ו לוקח זמן מספיק. אבל בצד השני יש לך 54 Mbps קבוע אתה מקבל את זה מוקדם. כל מה שאני רוצה לומר כי מהירות זה לא משנה, העניין רק קבוע |
|
| |||
| |||
| אתה יכול לנסח זאת כך (ואני חושב שאתה מדבר על השפופרת אלחוטית) theres לא צריך לקבל מקלט super-powered אם אתה לא סופר יש חיבור אינטרנט מופעל, 54k יעבוד בסדר 100% עבור חיבור אינטרנט אלחוטי רגיל ו oif havent לך יש סופר החיבור לאינטרנט מופעל אין צורך לקבל כל higherconclusion: צריך (וכנראה יהיה) יהיה בסדר |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אתה יכול לקבל 108mbps לשדרוג חומרה קטן, אני באמת לא יודע אם זה יהיה שווה את זה אף.