mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus

Register

Yra 54 Mbps geras greitis nešiojamas?

Reply

Temos įrankiai
Old Balandis 1, 2007, 17:58
Naujas Narys

Default Yra 54 Mbps geras greitis nešiojamas?

Ar 54mbs geras greitis laptopa ar jis neturėtų būti didesnis, jei taip, tai koks?

Mano mate sako, kad geras, bet jis tikrai lėtai kartus.
Old Balandis 2, 2007, 01:11
Naujas Narys

I'm guessing, kad jums tai bevielis greičio, o ne plačiajuosčio ryšio greitis. 54Mbps yra gana standarto Wi-Fi. Jei jūs tik naršyti internete, vadinasi, jis didesnis nei dauguma dabartinių ryšio paslaugų vistiek taip Browse turėtų būti bauda. Mbps yra duomenų, kurie yra perduodami per sekundę greičiu. Jei ketinate būti siuntimas / gavimas didesnis failo dydis, tada didesniems greičiams yra geriau, o žemesnė Gerai už naršymą internete.
Old Balandis 2, 2007, 02:32
Naujas Narys

Hi, dear friend, 54 Mbps yra tikrai labai didelis greitis, jei jis lieka pastovus. ty jei galite parsisiųsti someing ne greitis 200 MB, bet pastarasis jo krinta iki 20 MB ir mano pakankamai laiko. Bet iš kitos pusės turite 54 Mbps konstanta gausite ją anksti. Viskas, ką aš noriu pasakyti, kad nesvarbu, klausimas tik pastoviu greičiu
Old Balandis 2, 2007, 03:17
Naujas Narys

Galite įdėti ją tokiu būdu (ir, manau, tu kalbi apie bevielį imtuvą) Theres nereikia gauti super galingumo imtuvas, jeigu jūs neturite Super maitinamas internetas, 54k dirbs 100%, baudos normalus bevielis internetas ir oif you havent got super Powered internetas nereikia gauti bet higherconclusion: turėtų (ir tikriausiai bus) bus gerai
Old Balandis 11, 2007, 12:33
Administrator Grupė

Galite gauti 108Mbps dėl mažų įrangos atnaujinimą, I don't really know, jeigu ji bus verta nors.

Greičiausiai ne, nebent jūs parsisiųsti muziką ir video.

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Greitis arba laikymas naujas nešiojamas? applelover123 Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 0 Birželis 11, 2009 20:12
Qwest 1,5 Mbps greičio? kawakes Networking, Modems & VoIP 1 Balandis 14, 2009 21:17
Laptop spartos lėtai Poeticsoul44 Networking, Modems & VoIP 13 25 sausis 2009 14:03
Mano interneto greitis yra gerai, mano nešiojamas kompiuteris, tačiau jo lėtai mano Desktop PC. Mohi212 Virus, Spyware & Security 5 1 sausis 2009 12:55
100,0 Mbps Demtschuk Networking, Modems & VoIP 2 Rugpjūtis 20, 2008 10:17
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.