![]() |
|
| |||
| |||
| Vai 54mbs labs ātrums klēpjdatoru vai tas būtu lielāks, ja jā, tad kādas? Mana mate saka, ka tas ir labi, bet tas tiešām ir lēna reizes. Last edited by Hybr! D; jūlijs 22, 2008 at 14:55. |
|
| |||
| |||
| I'm guessing, ka jums ir bezvadu ātruma, nevis platjoslas ātrumu. 54MBPS ir diezgan standarta wi-fi. Ja jūs vienkārši pārlūkojot Web, tad tas ir augstāks nekā lielākajā daļā pašreizējais platjoslas pakalpojumus, vienalga, lai pārlūkošanas laikā būtu labi. Mb / s ir ātrums no datiem, kas tiek nodots sekundē. Ja jūs esat būs sūtīšanas / saņemšanas lielāka faila izmēru, tad lielākiem ātrumiem ir labāka bet zemāka ir OK, lai pārlūkotu tīmekli. |
|
| |||
| |||
| Hi, dārgais draugs, 54 Mbps ir tiešām ļoti lielu ātrumu, ja tas paliek nemainīgs. ti, ja jūs lejupielādējot someing ar ātrumu 200 mb, bet tas tā samazinās līdz 20 mb un ņem pietiekami daudz laika. Bet, no otras puses, jums ir 54 Mbps konstante jums tas agri. Viss, ko es gribu teikt, ka tas nav jautājums, jautājums tikai konstantu ātrumu |
|
| |||
| |||
| Jums var likt to šādā veidā (un es domāju, ka jūs runājat par bezvadu uztvērējs) theres nav nepieciešams, lai saņemtu super-powered uztvērēju, ja Jums dont ir super powered interneta pieslēgums, 54k darbosies 100% soda naudu par normālu bezvadu interneta pieslēgums un OIF jums havent got super powered interneta pieslēgums nav nepieciešams, lai saņemtu jebkuru higherconclusion: vai (un droši vien būs) būs labi |
|
| ||||
| ||||
| Jūs varat saņemt 108Mbps par mazu aparatūras modernizāciju, I don't really know, ja tas būs tā vērts though. Droši vien nav, ja lejupielādējat mūziku un video. |
![]() |
| Thread Tools | |
| |