![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Czy 54mbs dobrą prędkość na laptopa, czy też powinna być wyższa, jeśli tak, to jakie? Mój kolega mówi, że to dobrze, ale tak naprawdę jest powolny razy. |
|
| |||
| |||
| I'm guessing, że masz na myśli bezprzewodowej prędkości niż łączy szerokopasmowych. 54Mbps dość standard Wi-Fi. Jeśli dopiero przeglądania internetu, to nic nie wyższej niż większość obecnych usług szerokopasmowych, tak więc przeglądania powinny być dobre. Mb / s to prędkość danych przesyłanych na sekundę. Jeśli zamierzasz być wysyłanie / odbieranie większych rozmiarów pliku, a następnie wyższych prędkościach lepiej przy niższych jest OK, do przeglądania stron internetowych. |
|
| |||
| |||
| Hi, dear friend, 54 Mb / s jest naprawdę bardzo dużą prędkością, jeżeli pozostają na stałym poziomie. tj. Jeśli pobieranie someing przy prędkości 200 MB, ale ten idzie do 20 MB i ma wystarczająco dużo czasu. Ale z drugiej strony masz 54 Mb / s stała you get it wcześnie. Wszystko co chcę powiedzieć, że nie ma znaczenia, kwestia tylko stałej prędkości |
|
| |||
| |||
| Można to tak (i myślę, że mówisz bezprzewodowy odbiornik) tam nie ma potrzeby, aby uzyskać super-powered odbiornika jeśli ty dont mieć super powered internet, 54k będzie działać 100% grzywny za normalne bezprzewodowy dostęp do Internetu i oif havent got a super powered połączenie z Internetem nie jest konieczne, aby uzyskać jakiekolwiek higherconclusion: należy zmienić (i zapewne będzie) grzywny |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Możesz dostać 108Mbps dla małych modernizacji sprzętu, ja naprawdę nie wiem, czy to będzie warto jednak.
|
| Zakładki |