![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| 54mbs este un bun de viteză pentru un laptop sau ar trebui să fie mai mare dacă este aşa de ce? Colega mea zice ca e bine, dar este foarte lent, din când în când. |
|
| |||
| |||
| Sunt ghicită pe care le reprezintă, mai degrabă decât viteza wireless de bandă largă de mare viteză. 54mbps este destul de standard pentru Wi-Fi. Dacă sunteţi doar navigarea pe Web, atunci este mai mare decât cel mai curent de bandă largă de servicii de navigare, oricum ar trebui să fie atât de bine. Mbps este viteza de date care este transferată pe secundă. Dacă vă va fi trimiterea / primirea de fişiere de dimensiuni mai mari, apoi viteze mai mari sunt în acelaşi timp, mai bine mai mici este OK pentru navigarea pe Web. |
|
| |||
| |||
| Bună, dragă prietene, 54 Mbps este de fapt o foarte mare viteză, în cazul în care rămân constante. de exemplu, dacă aţi descărcat someing la viteza de 200 MB, dar acesta din urmă se duce în jos până la 20 MB şi ia destul timp. Dar, pe de altă parte, pe care le-aţi 54 Mbps constant ai luat mai devreme. Tot ce vreau să spun că nu contează, contează doar la viteza constanta |
|
| |||
| |||
| Puteţi pune-l în acest fel (şi cred că este vorba despre receptor fără fir) theres nu este nevoie pentru a obţine o super-powered receptor dacă dont au creat un super conexiune la internet, 54k va funcţiona bine de 100% pentru o conexiune la internet wireless, normal şi oif tu havent luat un super powered conexiune la internet, nu este necesară pentru a obţine orice higherconclusion: ar trebui să (şi, probabil, va) să fie bine |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aveţi posibilitatea să obţineţi 108mbps pentru un mic upgrade de hardware-ul, eu nu ştiu cu adevărat în cazul în care vom fi meritat, totuşi.
|
| Marcaje |