![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Je 54mbs dobrú rýchlosť pre laptopy a mal by byť vyššia, ak áno, čo? Môj kamarát hovorí, že je to dobré, ale je to docela pomalé občas. |
|
| |||
| |||
| Hádam, že máte na mysli bezdrôtové rýchlosť ako je rýchlosť širokopásmového pripojenia. 54Mb / s je docela štandard pre wi-fi. Ste-li prehliadania webu, potom je vyššia ako u väčšiny súčasných širokopásmové služby, rovnako tak prezerať potrebné v poriadku. Mb / s je rýchlosť dát prenášaných za sekundu. Ak sa chystáte na odosielanie / prijímanie väčšej veľkosti súborov, potom sa vyššie rýchlosti sú lepšie, zatiaľ čo nižšia, je OK pre prehliadanie webu. |
|
| |||
| |||
| Ahoj, milý priateľ, 54 Mb / s je naozaj veľmi vysokou rýchlosťou, ak sa nezmení. tj ak sťahovanie someing pri rýchlosti 200 mb, ale posledné klesá na 20 MB a trvá dosť času. Ale na druhej strane máte 54 Mb / s konštantnou vám to čoskoro. Všetko, čo chcem povedať, že to nevadí, je vec len konštantnej rýchlosti |
|
| |||
| |||
| Môžete to takhle (a myslím, že hovoríte o bezdrôtový prijímač) theres nemusíte dostať super-powered prijímačmi, ak nemáte super pohon pripojenie k internetu, bude 54k prácu 100% pokuta pre bežné bezdrôtové pripojenie k internetu Pomôcť môžete aj prístav máš super pohon pripojenie k internetu nie je potrebné dostať nejakú higherconclusion: mal (a pravdepodobne bude), bude v poriadku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Môžete si 108 Mb / s pre malý upgrade hardvéru, ja naozaj neviem, ak to bude stáť za to aj keď.