![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
|
54мбс је добра брзина за лаптоп или би требало да буде већа ако је тако шта?
Моја другарица казе да је добар, али стварно је спор с времена на време. |
|
|
|||
|
|||
|
Ја сам погађање да значи брзина него бежичне широкопојасне брзине. 54Мбпс је уобичајено за Уи-Фи. Ако сте тек претражује веб, онда је више него најновији широкопојасне услуге претраживања, тако да ионако бити у реду. Мбпс је брзина података који се преносе у секунди. Ако ће то бити слање / примање веће величине датотека, а затим су бољи већим брзинама, док мањи је у реду за претраживање Интернета.
|
|
|
|||
|
|||
|
Здраво, драги пријатељу, 54 Мбпс је заиста веома велика брзина, ако то остане константна. тј, Ако преузимање сомеинг брзином од 200 МБ, али касније иде до 20 МБ и има довољно времена. Али са друге стране имате сталну 54 Мбпс вам је рано. Све што желим да кажем да није битно, важно само константном брзином
|
|
|
|||
|
|||
|
Можете га ставити на овај начин (и мислим да се говори о бежични пријемник) Тхереса нема потребе да се напаја пријемник супер ако донт имати супер напаја са интернет везом, 54к ће радити 100% у реду за нормалан уирелесс интернет везу оиф ти лука и добио Супер покреће интернет везу нема потребе да се било хигхерцонцлусион: треба (а вероватно ће) бити у реду
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Можете добити 108мбпс за мале хардверске надоградње, ја не знам да ли ће се то ипак исплати.