менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Ноутбуки, КПК & Mobiles

Register

Складає 54 Мбіт / з хорошою швидкістю для ноутбука?

Reply

Різьба Інструменти
Old 1 квітня 2007, 17:58
Нові члени групи

Default Складає 54 Мбіт / з хорошою швидкістю для ноутбука?

Є 54mbs гарну швидкість для ноутбука або ж вона повинна бути вище, якщо що?

Моя подруга каже, що це добре, але це дійсно часом повільним.
Old 2 квітня 2007, 01:11
Нові члени групи

Я вгадав, що ви маєте на увазі швидкість бездротової замість широкосмугового швидкістю. 54Mbps є досить стандартним для Wi-Fi. Якщо ви тільки дивляться в Інтернеті, то це вище, ніж у більшості поточних послуг широкосмугового доступу в будь-якому випадку такі перегляду повинна бути тонкою. Мбіт / швидкість передачі даних, які передаються в секунду. Якщо ви збираєтеся відправлення / отримання більшого розміру файлу, а потім більш високих швидкостях, краще в той час як нижня нормально для перегляду веб-сторінок.
Old 2 квітня 2007, 02:32
Нові члени групи

Привіт, любий друже, 54 Мбіт / с на насправді є дуже висока швидкість, якщо вона залишається постійною. Тобто, якщо ви someing завантаження зі швидкістю 200 Мб, але останній його знижується до 20 Мбайт і займає мало часу. Але, з іншого боку у вас є 54 Мбіт / з постійними Ви отримаєте його на початку. Все, що я хочу сказати, що це не має значення, питання лише з постійною швидкістю
Old 2 квітня 2007, 03:17
Нові члени групи

Ви можете поставити його таким чином (і я думаю, що ви говорите про бездротовий приймач) Theres ніякої необхідності отримання надсильних приймач якщо у вас немає супер Powered підключення до Інтернету, 54K буде працювати 100% штрафу за стандартний бездротового інтернет-зв'язку і МОФС Вас немає отримала супер Powered підключення до Інтернету немає ніякої необхідності, щоб отримати будь-яку higherconclusion: чи повинна (і, ймовірно, буде) буде добре
Old 11 квітня 2007, 12:33
Адміністратор групи

Ви можете отримати 108Mbps для невеликого оновлення апаратних засобів, що я не знаю, якщо воно коштує того, хоча.

Ймовірно, якщо ви не завантажувати музику і відео.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Speed або зберігання з новим ноутбуком? applelover123 Ноутбуки, КПК & Mobiles 0 11 червня 2009 20:12
Qwest 1,5 Мбіт / с швидкість? kawakes Мережа, Модеми & VoIP 1 14 квітня 2009 21:17
Ноутбук повільні швидкості з'єднання Poeticsoul44 Мережа, Модеми & VoIP 13 25 січня 2009 14:03
Мій Інтернет швидкість штрафу на моєму ноутбуці, але її реальна повільно працює на настільному ПК. Mohi212 Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 5 1 січня 2009 12:55
100,0 Мбіт / с Demtschuk Мережа, Модеми & VoIP 2 20 серпня 2008 10:17
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.