![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Є 54mbs гарну швидкість для ноутбука або ж вона повинна бути вище, якщо що? Моя подруга каже, що це добре, але це дійсно часом повільним. |
|
| |||
| |||
| Я вгадав, що ви маєте на увазі швидкість бездротової замість широкосмугового швидкістю. 54Mbps є досить стандартним для Wi-Fi. Якщо ви тільки дивляться в Інтернеті, то це вище, ніж у більшості поточних послуг широкосмугового доступу в будь-якому випадку такі перегляду повинна бути тонкою. Мбіт / швидкість передачі даних, які передаються в секунду. Якщо ви збираєтеся відправлення / отримання більшого розміру файлу, а потім більш високих швидкостях, краще в той час як нижня нормально для перегляду веб-сторінок. |
|
| |||
| |||
| Привіт, любий друже, 54 Мбіт / с на насправді є дуже висока швидкість, якщо вона залишається постійною. Тобто, якщо ви someing завантаження зі швидкістю 200 Мб, але останній його знижується до 20 Мбайт і займає мало часу. Але, з іншого боку у вас є 54 Мбіт / з постійними Ви отримаєте його на початку. Все, що я хочу сказати, що це не має значення, питання лише з постійною швидкістю |
|
| |||
| |||
| Ви можете поставити його таким чином (і я думаю, що ви говорите про бездротовий приймач) Theres ніякої необхідності отримання надсильних приймач якщо у вас немає супер Powered підключення до Інтернету, 54K буде працювати 100% штрафу за стандартний бездротового інтернет-зв'язку і МОФС Вас немає отримала супер Powered підключення до Інтернету немає ніякої необхідності, щоб отримати будь-яку higherconclusion: чи повинна (і, ймовірно, буде) буде добре |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви можете отримати 108Mbps для невеликого оновлення апаратних засобів, що я не знаю, якщо воно коштує того, хоча.
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Speed або зберігання з новим ноутбуком? | applelover123 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 0 | 11 червня 2009 20:12 |
| Qwest 1,5 Мбіт / с швидкість? | kawakes | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 14 квітня 2009 21:17 |
| Ноутбук повільні швидкості з'єднання | Poeticsoul44 | Мережа, Модеми & VoIP | 13 | 25 січня 2009 14:03 |
| Мій Інтернет швидкість штрафу на моєму ноутбуці, але її реальна повільно працює на настільному ПК. | Mohi212 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 5 | 1 січня 2009 12:55 |
| 100,0 Мбіт / с | Demtschuk | Мережа, Модеми & VoIP | 2 | 20 серпня 2008 10:17 |
| Різьба Інструменти | |
| |