![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имаше четене на IT новинарски сайт, очевидно новите Intel Centrino Pro процесор е толкова икономичен едно средно по 8 часа живот на батерията може да се прибегне от лаптопи с този процесор.
Повечето лаптопи имам използван имаше ужасна за живота на батерията така че това е голям скок в моето мнение, според новините статия те се дължат на освобождаване на чип през месец май тази година, така, ако ви мисли за закупуване на лаптоп и живота на батерията е от първостепенно значение да се Добра идея е да го дотогава. Моята система: Hybr! Г
|
|
| |||
| |||
| Аз съм щастлив, ако получа 1,5 часа от моето Toshiba Сателитна Pro A10 :-) (Pentium 4 Cel M 2,4 GHz) Моят Portege R100 да получите добра batterylife обаче, една батерия около 2,5 часа, като и двете батерии около 6,5 до 7 часа, но включване на WiFi и капки до 4 часа .... Обичам този малък R100 :-) L8tr ... Том |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не най-лаптоп производители цитат батерия ползването на бездейства ти мислиш, че тя продължава дълго?
| |||
| |||
| Повечето цитат batterylife с всички powermanagement на, така че всеки си мисли, че вече работи, така че да .... истина. Известни например, Tecra S2, batterylife 2 до 2,5 часа, с powermanagement на (и WiFi разстояние), без .... 1,5 часа най-много. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Студент с батериите на издаване - Как да се намали изтичането на батерията | Poeticsoul44 | Лаптопи, Mobiles & текст | 8 | 27 Feb 2009 21:48 |
| Моят случай след часове на кабела за управление на | Cew27 | Случаи & Power Доставки | 11 | 21 април 2008 14:22 |
| Колко струват Q6700s в лаптопи повлияе на живота на батерията? | Compasky | Лаптопи, Mobiles & текст | 1 | 19 Feb 2008 17:24 |
| Dell D600 батерията няма такса е заменил и захранващия кабел. | jcastell | Общи Хардуер Чат | 1 | 31 Jan 2008 23:08 |
| Вашият живот на батерията, най-добри батерията? | allrawpaul | Лаптопи, Mobiles & текст | 2 | 24 Дек 2007 11:00 |
| Нишка Инструменти | |
| |