menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Notebooky, Mobily a PDA

Register

8 hodiny výdrž baterie od jednoho poplatku

Reply

Thread Nástroje
Old 20.dubna 2007, 05:56
Administrátor Skupina

Četl o IT zpravodajském webu, zřejmě Intel Centrino Pro nový procesor je tak ekonomické v průměru 8 hodin životnosti baterie je možné se z notebooků s tímto procesorem.

Většina notebooků Použil jsem měl hroznou životnost baterie, takže je to další důležitý krok podle mého názoru, v závislosti na novinový článek, které jsou důsledkem uvolnění čipu v květnu letošního roku, takže pokud vaše myšlení o koupi notebooku a výdrž baterií je rozhodující může být dobrý nápad, dát ho do té doby.

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 24 května 2007, 02:28
Člen Skupina

Jsem rád, když dostanu 1,5 hodiny z mého Toshiba Satellite Pro A10 :-) (Pentium 4 Cel M 2.4 GHz)

Moje Portege R100 se dostat dobré batterylife však jedno nabití asi 2,5 hodiny, přičemž obě baterie asi 6,5 až 7 hodiny, ale zase na wifi a snižuje se na 4 hodiny ....

Miluju ten malý R100 :-)

L8tr ... Tom
Old 24 května 2007, 14:20
Dárce Skupina

Don't většina výrobců notebooků quote baterie využití při volnoběžných což si myslíte, že to trvá déle?

Můj systém: Mcbee c2d

Processor (s):
Intel Core2Duo E6600
Základní deska:
Asus P5W DH Deluxe -
Paměť RAM:
Corsair 2 x 1Gb
Grafické karty (s):
XFX 7600GT xxx
Zvuková karta:
na palubě
Pevný disk (y):
Samsung320Gb,
Optická mechanika (s):
LG DVD RW
Case / PSU:
600W
Chlazení:
AC Mrazničkou 7 Pro
Síť / Internet:
Domácí sítě kabelové a bezdrátové. B
Monitor (s):
2x LG 19 "LCD DVI.
Operační systém (y):
Windows XP Home SP3
Old 25 května 2007, 09:23
Člen Skupina

Většina quote batterylife se všemi powermanagement dál, takže každý si myslí, že to funguje déle, takže ano .... pravda. Slavný příklad, Tecra S2, batterylife 2 až 2,5 hodiny, s powermanagement na (i wifi vypnuto), aniž by .... 1,5 hodiny vrcholy.
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.