![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Četl o IT zpravodajském webu, zřejmě Intel Centrino Pro nový procesor je tak ekonomické v průměru 8 hodin životnosti baterie je možné se z notebooků s tímto procesorem.
Většina notebooků Použil jsem měl hroznou životnost baterie, takže je to další důležitý krok podle mého názoru, v závislosti na novinový článek, které jsou důsledkem uvolnění čipu v květnu letošního roku, takže pokud vaše myšlení o koupi notebooku a výdrž baterií je rozhodující může být dobrý nápad, dát ho do té doby. Můj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Jsem rád, když dostanu 1,5 hodiny z mého Toshiba Satellite Pro A10 :-) (Pentium 4 Cel M 2.4 GHz) Moje Portege R100 se dostat dobré batterylife však jedno nabití asi 2,5 hodiny, přičemž obě baterie asi 6,5 až 7 hodiny, ale zase na wifi a snižuje se na 4 hodiny .... Miluju ten malý R100 :-) L8tr ... Tom |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Don't většina výrobců notebooků quote baterie využití při volnoběžných což si myslíte, že to trvá déle?
| |||
| |||
| Většina quote batterylife se všemi powermanagement dál, takže každý si myslí, že to funguje déle, takže ano .... pravda. Slavný příklad, Tecra S2, batterylife 2 až 2,5 hodiny, s powermanagement na (i wifi vypnuto), aniž by .... 1,5 hodiny vrcholy. |