μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Laptops, Κινητά & PDA

Register

8 ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας από τη μια χρέωση

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 20 Απρ 2007, 05:56
Διαχειριστής Ομάδα

Ήταν ανάγνωση σε μια νέα τοποθεσία IT, προφανώς νέα Intel Centrino Pro επεξεργαστή είναι τόσο οικονομικά ένα μέσο όρο 8 ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας μπορεί να είχε από φορητούς υπολογιστές με επεξεργαστή αυτό.

Οι περισσότεροι φορητοί υπολογιστές που χρησιμοποιούνται είχε τρομερή διάρκεια ζωής της μπαταρίας, ώστε αυτό είναι ένα μεγάλο άλμα, κατά τη γνώμη μου, σύμφωνα με την είδηση ότι πρόκειται να εκδώσει τη μάρκα, το Μάιο του τρέχοντος έτους, ώστε, αν σας σκέφτεται την αγορά ενός laptop και τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας μπορεί να είναι υψίστης σημασίας Μια καλή ιδέα είναι να βάλετε τη λειτουργία του μέχρι τότε.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 24ης Μαΐου 2007, 02:28
Μέλος Ομάδα

Είμαι ευτυχής εάν έχω 1,5 ώρες από μου Toshiba Satellite Pro A10 :-) (Pentium 4 Cel M 2,4 GHz)

Το Portege R100 κάνει καλά batterylife όμως, μία μπαταρία περίπου 2,5 ώρες, με τις δύο μπαταρίες περίπου 6,5 με 7 ώρες, αλλά για την σειρά του wifi και πέφτει κάτω με 4 ώρες ....

Λατρεύω αυτό το μικρό R100 :-)

L8tr ... Tom
Old 24ης Μαΐου 2007, 14:20
Ομάδα Δωρητών

Να μην αναφέρω πιο φορητό κατασκευαστές μπαταριών σε κατάσταση αδράνειας κάνοντας χρήση νομίζεις ότι θα διαρκεί περισσότερο;

Το σύστημά μου: Mcbee C2D

Processor (s):
Intel Core2Duo E6600
Motherboard:
Asus P5W-DH Deluxe
Μνήμες:
Corsair 2 x 1Gb
Κάρτα γραφικών (ες):
XFX 7600GT XXX
Κάρτα Ήχου:
επί του σκάφους
Hard Drive (s):
Samsung320Gb,
Optical Drive (s):
LG DVD RW
Υπόθεση / PSU:
600W
Ψύξη:
AC FREEZER 7 Pro
Network / Internet:
Αρχική δικτύου ενσύρματες και ασύρματες. B
Monitor (ες):
2x LG 19 "LCD DVI.
Operating System (s):
Windows XP Home SP3
Old 25ης Μαΐου 2007, 09:23
Μέλος Ομάδα

Τα περισσότερα λόγια του batterylife με όλα τα σχετικά με powermanagement, οπότε ο καθένας πιστεύει ότι τα έργα πλέον, οπότε ναι .... ΑΛΗΘΕΙΑ. Διάσημο παράδειγμα, Tecra S2, batterylife 2 έως 2,5 ώρες, ενώ για powermanagement (wifi και off), με την .... 1,5 ώρες το πολύ.
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.