![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ήταν ανάγνωση σε μια νέα τοποθεσία IT, προφανώς νέα Intel Centrino Pro επεξεργαστή είναι τόσο οικονομικά ένα μέσο όρο 8 ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας μπορεί να είχε από φορητούς υπολογιστές με επεξεργαστή αυτό.
Οι περισσότεροι φορητοί υπολογιστές που χρησιμοποιούνται είχε τρομερή διάρκεια ζωής της μπαταρίας, ώστε αυτό είναι ένα μεγάλο άλμα, κατά τη γνώμη μου, σύμφωνα με την είδηση ότι πρόκειται να εκδώσει τη μάρκα, το Μάιο του τρέχοντος έτους, ώστε, αν σας σκέφτεται την αγορά ενός laptop και τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας μπορεί να είναι υψίστης σημασίας Μια καλή ιδέα είναι να βάλετε τη λειτουργία του μέχρι τότε. Το σύστημά μου: Hybr! Δ
|
|
| |||
| |||
| Είμαι ευτυχής εάν έχω 1,5 ώρες από μου Toshiba Satellite Pro A10 :-) (Pentium 4 Cel M 2,4 GHz) Το Portege R100 κάνει καλά batterylife όμως, μία μπαταρία περίπου 2,5 ώρες, με τις δύο μπαταρίες περίπου 6,5 με 7 ώρες, αλλά για την σειρά του wifi και πέφτει κάτω με 4 ώρες .... Λατρεύω αυτό το μικρό R100 :-) L8tr ... Tom |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Να μην αναφέρω πιο φορητό κατασκευαστές μπαταριών σε κατάσταση αδράνειας κάνοντας χρήση νομίζεις ότι θα διαρκεί περισσότερο;
| |||
| |||
| Τα περισσότερα λόγια του batterylife με όλα τα σχετικά με powermanagement, οπότε ο καθένας πιστεύει ότι τα έργα πλέον, οπότε ναι .... ΑΛΗΘΕΙΑ. Διάσημο παράδειγμα, Tecra S2, batterylife 2 έως 2,5 ώρες, ενώ για powermanagement (wifi και off), με την .... 1,5 ώρες το πολύ. |