![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Was čitanja IT novosti na jednome mjestu, navodno novi Intel Centrino Pro procesor je toliko ekonomičan jedan prosječno 8 sati trajanja baterije može imali od laptop sa ovim procesorom.
Većina laptop sam koristi imao strašan baterija život pa je to veliki skok u mom mišljenju, prema članku vijesti su zbog oslobađanje čip u svibnju ove godine, pa ako razmišljate o kupnji vaš laptop i baterija život je najveće bi moglo biti Dobra ideja je da ga isključite do tada. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Ja sam sretna ako dobijem 1,5 sat iz moje Toshiba Satellite Pro A10 :-) (4 cel Pentium M 2,4 GHz) Moj Portege R100 se dobiti dobar batterylife ipak, jedna baterija oko 2,5 sata, s obje baterije oko 6,5 do 7 sati, no uključivanje WiFi i kapi dolje do 4 sata .... Volim da je malo R100 :-) L8tr ... Tom |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne većina proizvođača laptopa quote korištenju baterija kod izrade neprisutan li mislite da to traje duže?
| |||
| |||
| Većina batterylife citat sa svim powermanagement dana, tako da svako misli da radi dulje, tako da .... ISTINITO. Poznati primjer, Tecra S2, batterylife 2 do 2,5 sata, SA powermanagement na (i WiFi off), bez .... 1,5 sat vrhova. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Student sa Baterija Issue - Kako Smanjite Baterija izlučivalo | Poeticsoul44 | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 8 | 27. veljača 2009 21:48 |
| Moj slučaj nakon sata kabel za upravljanje | Cew27 | Cases & Power Supplies | 11 | 21. travanj 2008 14:22 |
| Koliko Q6700s u laptop utjecati trajanje baterije? | Compasky | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 1 | 19. veljača 2008 17:24 |
| Dell D600 baterija besplatno zamijenjene i kabel napajanja. | jcastell | General Hardware Chat | 1 | 31 siječanj 2008 23:08 |
| Vaša baterija život, najbolja baterija? | allrawpaul | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 2 | 24. prosinac 2007 11:00 |
| Thread Tools | |
| |