![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Olvasott egy informatikai híroldal, nyilvánvalóan az Intel új Centrino Pro processzor annyira gazdaságos egy átlagos 8 órás akkumulátoros üzemidőt lehet még a laptopok a processzort.
Legtöbb laptop Nekem van használt elem élet szörnyű volt, így ez jelentős javulást hozott a véleményem szerint az újságcikket nekik járó, hogy kiadja a chip az idén májusban úgy gondoltam, ha a vásárló egy laptop és az akkumulátor élettartama rendkívül fontos lehet jó ötlet, hogy tegye le addig. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Boldog vagyok, ha kapok 1,5 órán keresztül a szemem Toshiba Satellite Pro A10 :-) (Pentium 4 Cel M 2,4 GHz) Saját Portege R100 nem kap jó batterylife mégis, egy akkumulátor kb 2,5 óra, a mindkét elemet körülbelül 6,5-7 óra, de kapcsold be a wifi, és esik vissza 4 óra .... Imádom ezt a kis R100 :-) L8tr ... Tom |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nem a legtöbb laptop gyártó idézettel akkumulátor használata alapjáraton hogy gondolja, hogy hosszabb ideig tart?
| |||
| |||
| A legtöbb idézettel batterylife minden powermanagement on, így mindenki azt hiszi, hogy már nem működik, így igen .... IGAZ. Híres példa, Tecra S2, batterylife 2-2,5 óra, a powermanagement on (és a wifi off), anélkül, hogy .... 1,5 óra sarok. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Diák Battery Issue - Hogyan csökkentse Battery Drain | Poeticsoul44 | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 8 | 27. február 2009 21:48 |
| Saját óra után a kábeleket | Cew27 | Cases & Power Supplies | 11 | 21. április 2008 14:22 |
| Mennyit Q6700s a laptopok befolyásolják az akkumulátor élettartamát? | Compasky | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 1 | 19. február 2008 17:24 |
| Dell D600 akkumulátor ingyenes felcserélnie és tápkábelt. | jcastell | Általános fémáru Chat | 1 | 31. január 2008 23:08 |
| Az akkumulátor élettartama, a legjobb elem? | allrawpaul | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 2 | 24. december 2007 11:00 |
| Téma eszközök | |
| |