![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| קרא ב-IT אתר חדשות, ככל הנראה של אינטל Pro מעבד סנטרינו חדש כל כך חסכוני ממוצע של 8 שעות חיי הסוללה ניתן היה מן מחשבים ניידים עם מעבד זה.
רוב המחשבים הניידים השתמשתי היו חיי הסוללה אז זה נורא זינוק משמעותי לדעתי, לפי סעיף החדשות הן בשל שחרור שבב מאי השנה, אז אם המחשבה שלך לקנות מחשב נייד של חיי הסוללה הוא החשוב שאולי רעיון טוב לדחות את זה עד אז. המערכת שלי: Hybr! ד
|
|
| |||
| |||
| אני שמח אם אני מקבל 1.5 שעות מתוך Toshiba Satellite Pro A10 :-) שלי (פנטיום 4 מ נייד 2.4 GHz) שלי Portege R100 משיג batterylife טוב אף אחד על סוללה 2.5 שעות, עם שתי סוללות סביב 6.5-7 שעות, אבל להפעיל WiFi וזה טיפות עד 4 שעות .... אני אוהב את R100 קצת :-) L8tr ... טום |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| לא יצרני הנייד ביותר לצטט שימוש הסוללה ב בטלה גורם לכם לחשוב שזה נמשך זמן רב יותר?
| |||
| |||
| רוב לצטט batterylife עם כל powermanagement, אז כולם חושבים שזה עובד יותר, אז כן .... נכון. הדוגמה המפורסמת, Tecra S2, batterylife 2-2.5 שעות, עם powermanagement ב WiFi (לסירוגין), בלי .... צמרות 1.5 שעות. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| סטודנטים עם סוללת גליון - כיצד לצמצם סוללת נקיזה | Poeticsoul44 | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 8 | -27 פברואר 2009 21:48 |
| במקרה שלי לאחר שעות של ניהול כבל | Cew27 | מקרים & ספקי כוח | 11 | 21st אפריל 2008 14:22 |
| כמה עולים המחשבים הניידים Q6700s ב להשפיע על חיי הסוללה? | Compasky | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 1 | 19th פברואר 2008 17:24 |
| Dell D600 סוללה ללא תשלום, יש להחליפם זה והכוח חוט. | jcastell | כללי חומרה צ 'אט | 1 | 31 ינואר 2008 23:08 |
| את חיי הסוללה, הסוללה הכי טוב? | allrawpaul | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 2 | 24 דצמבר 2007 11:00 |
| שרשרת כלים | |
| |