![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Buvo svarstymas dėl IT naujienų svetainėje, matyt, Intel Centrino Pro "naujas procesorius tai ekonomiškas 8 valandų baterijos gyvenimą vidutiniškai galima buvo iš nešiojamieji kompiuteriai su šiuo procesoriumi.
Dauguma nešiojamųjų kompiuterių aš naudoju jau baisi baterija todėl tai yra pagrindinė šuolis, mano nuomone, pagal naujienų jie dėl išleidimo lustas šių metų gegužę, kad jei jūsų mąstymas pirkti nešiojamuosius kompiuterius ir baterijos yra itin svarbi, gali būti gera idėja įdėti ją išjungti tol. Mano sistema: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Esu laimingas, jei gaunu 1,5 valandos iš mano Toshiba Satellite Pro A10 :-) (Pentium 4 "Cel M 2.4 GHz) Mano Portege R100 neturi gauti gerą batterylife nors viena baterija apie 2,5 valandas, tiek maždaug 6,5 7 valandų baterijų, tačiau savo ruožtu dėl WiFi ir lašai žemyn iki 4 val .... Man patinka, kad mažai R100 :-) L8tr ... Tomas |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne daugelis gamintojų standartiniai citata baterijos naudojimo Mažuoju priėmimo manote, kad tai trunka ilgiau?
| |||
| |||
| Dauguma citata batterylife su visais powermanagement d., todėl kiekvienas mano, kad dirba ilgiau, kad taip .... tiesa. Įžymūs Pavyzdžiui, Tecra S2 batterylife 2-2,5 valandų, o apie powermanagement (ir WiFi išjungimo), be .... 1,5 valandos viršūnes. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Studentų su baterija numeris - Kaip sumažinti Battery Drain | Poeticsoul44 | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 8 | 27 vasaris 2009 21:48 |
| Mano atveju po valandos Cable Management | Cew27 | Cases & Power Supplies | 11 | Balandis 21, 2008 14:22 |
| Kiek Q6700s į nešiojamieji kompiuteriai veikia baterija? | Compasky | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 1 | 19 vasaris 2008 17:24 |
| Dell D600 baterija nemokamai buvo pakeisti ji ir maitinimo laidą. | jcastell | General Hardware Chat | 1 | 31 sausis 2008 23:08 |
| Jūsų baterija, geriausią baterija? | allrawpaul | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 2 | 24 gruodis 2007 11:00 |
| Temos įrankiai | |
| |