mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Portatīvie datori, Mobiles & PDA

Register

8 stundas baterijas darbības laiks no viena maksas

Reply

Thread Tools
Old Aprīlis 20, 2007, 05:56
Administrator Group

Lasot par IT ziņu portālā, acīmredzot Intel jauno Centrino Pro procesoru ir tik ekonomiski vidēji 8 stundas baterijas darbības laiku var jau no piezīmjdatorus ar šī pārstrādātāja prasību.

Lielākā daļa laptops man ir lietojuši bija briesmīgi baterijas laiks, tā tas ir galvenais solis, manuprāt, atbilstoši publicētais raksts tiem pienākas atbrīvot chip šā gada maijā tāpēc, ja jūsu domāšana iegādāties portatīvo datoru un baterijas darbības ilgumu ir ļoti svarīga var būt laba doma to atlikt līdz brīdim, kad tam.

Mana sistēma: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (s):
Nvidia 7150M Onboard Integrētā
Sound Card:
5,1 Onboard Integrētā
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Noliktavā HP
Dzesēšana:
Noliktavā HP
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 10MB Virgin Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Maijs 24, 2007, 02:28
Loceklis

Es esmu laimīgs, ja man 1,5 stundas no manas Toshiba Satellite Pro A10 :-) (Pentium 4 Cel M 2,4 GHz)

Mans Portege R100 nav iegūt labu batterylife gan, vienu akumulatoru aptuveni 2,5 stundas, abi aptuveni 6,5 līdz 7 stundām bateriju, bet ieslēgtu wifi, un tas samazinās līdz 4 stundām ....

Man patīk, ka maz R100 :-)

L8tr ... Tom
Old Maijs 24, 2007, 14:20
Donors Group

Nav visvairāk klēpjdatoru ražotājiem quote akumulatoru lietojumu brīvgaitas padarīt jūs domājat, ka tas ilgst ilgāk?

Mana sistēma: Mcbee C2D

Processor (s):
Intel Core2Duo E6600
Motherboard:
Asus P5W-DH Deluxe
RAM Operatīvā atmiņa:
Corsair 2 x 1Gb
Graphics Card (s):
XFX 7600GT XXX
Sound Card:
uz kuģa
Hard Drive (s):
Samsung320Gb,
Optical Drive (s):
LG DVD RW
Case / PSU:
600W
Dzesēšana:
AC Freezer 7 Pro
Tīkla / Internets:
Mājas tīkla vadu un bezvadu. B
Monitor (s):
2x LG 19 "DVI LCD.
Operating System (s):
Windows XP Home SP3
Old Maijs 25, 2007, 09:23
Loceklis

Lielākā daļa quote batterylife ar visām powermanagement uz tā, lai visi domā, tā darbojas ilgāk, tā jā .... patiess. Famous piemēram, Satellite S2, batterylife 2-2,5 stundas ar powermanagement uz (un wifi off), bez .... 1.5 stundas galotnēm.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.