![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Lasot par IT ziņu portālā, acīmredzot Intel jauno Centrino Pro procesoru ir tik ekonomiski vidēji 8 stundas baterijas darbības laiku var jau no piezīmjdatorus ar šī pārstrādātāja prasību.
Lielākā daļa laptops man ir lietojuši bija briesmīgi baterijas laiks, tā tas ir galvenais solis, manuprāt, atbilstoši publicētais raksts tiem pienākas atbrīvot chip šā gada maijā tāpēc, ja jūsu domāšana iegādāties portatīvo datoru un baterijas darbības ilgumu ir ļoti svarīga var būt laba doma to atlikt līdz brīdim, kad tam. Mana sistēma: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Es esmu laimīgs, ja man 1,5 stundas no manas Toshiba Satellite Pro A10 :-) (Pentium 4 Cel M 2,4 GHz) Mans Portege R100 nav iegūt labu batterylife gan, vienu akumulatoru aptuveni 2,5 stundas, abi aptuveni 6,5 līdz 7 stundām bateriju, bet ieslēgtu wifi, un tas samazinās līdz 4 stundām .... Man patīk, ka maz R100 :-) L8tr ... Tom |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nav visvairāk klēpjdatoru ražotājiem quote akumulatoru lietojumu brīvgaitas padarīt jūs domājat, ka tas ilgst ilgāk?
| |||
| |||
| Lielākā daļa quote batterylife ar visām powermanagement uz tā, lai visi domā, tā darbojas ilgāk, tā jā .... patiess. Famous piemēram, Satellite S2, batterylife 2-2,5 stundas ar powermanagement uz (un wifi off), bez .... 1.5 stundas galotnēm. |