![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bola čítania na IT novinky mieste, zrejme Intel Centrino Pro je nového procesora je tak hospodárnejšie jeden priemere 8 hodín výdrže batérie možno musel z notebookov s týmto procesorom.
Väčšina notebookov jsem měl hroznou použité batérie tak je to výrazný skok podľa môjho názoru, v závislosti na novinový článok, ktoré sú dôsledkom uvoľnenie čipu v máji tohto roka, takže ak vaše myslenie o kúpe notebooku a výdrž batérie je prvoradá môže byť dobrý nápad, dať ho do tej doby. Môj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Som rada, keď mám 1,5 hodiny z môjho Toshiba Satellite Pro A10 :-) (Pentium 4 Cel M 2.4 GHz) Moja Portege R100 sa dostať dobré batterylife keď jedna batérie asi 2,5 hodiny, ako s batériou približne 6,5 až 7 hodín, ale zase na wifi a kvapky do 4 hodín .... Milujem ten R100 :-) L8tr ... Tom |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Don't väčšina výrobcov notebookov citovať batérie použitie na voľnobežné čo si myslíte, že to trvá dlhšie?
| |||
| |||
| Most batterylife citovať všetky powermanagement dňa, takže všetci si myslia, že to funguje dlhšie, tak áno .... pravda. Slávni napríklad Tecra S2, batterylife 2 až 2,5 hodiny, s powermanagement (a wifi vypnuté), bez .... 1.5 hodín vrcholoch. |