![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Је читање ИТ вести на сајт, изгледа нови Интел ПРО ЦЕНТРИНО процесором толико је економичан у просеку 8 сати батерије су се од лаптопа са овим процесором.
Већина лаптоп сам користио је ужасно батерије тако да је ово велики корак у мом мишљењу, према новински чланак су због издање чип у мају ове године, тако да ако вам је размишљање о куповини лаптопа и батерије могу бити Парамоунт добра идеја да га одлагати до тада. Мы Сыстем: Хыбр! Д
|
|
| |||
| |||
| Ја сам срећан ако добијем 1,5 сата из мог Нотебоок Тосхиба Сателлите ПРО О10 :-) (Пентиум 4. Цели П 2.4 ГХз) Мој Портеге Р100 не добију добре баттерылифе ипак, једна батерија око 2.5 сата, са обе батерије око 6,5 до 7 сати, али укључите УиФи и пада доле до 4 сата .... Волим да мало Р100 :-) Л8тр ... Том |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не већина произвођача лаптопа цитат батерије употребе у мировању што мислите да је то дуже траје?
| |||
| |||
| Већина цитат баттерылифе са свим поуерманагемент дана, тако да сви мисле да више не ради, тако да .... тачан. Познати пример, Тецра С2 баттерылифе 2 до 2,5 сата, са поуерманагемент на (и УиФи искључен), без .... 1.5 сати врховима. |