az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Dizüstü bilgisayarlar, PDA'lar ve Mobiles

Register

Bir şarj 8 saat pil ömrü

Reply

Konu Araçları
Old 20 Nisan 2007, 05:56
Yönetici Grubu

Default Bir şarj 8 saat pil ömrü

Haber sitesi, görünüşe göre Intel'in yeni Centrino Pro işlemci çok 8 saat pil ömrü bir ortalama ekonomik bir BT okuma oldu dizüstü bilgisayarlar bu işlemci ile bulunabilmektedir.

Ben kullandım çoğu dizüstü bilgisayarlar bu benim görüşüme göre büyük bir sıçrama olduğunu, bu Mayıs ayında bu yıl fiş açıklamasına Bu yüzden bir dizüstü bilgisayar ve pil ömrü satın almanın sizin düşünce olabilir her şeyden önemlidir nedeniyle olduğunuz haber makalesi göre korkunç pil ömrü vardı iyi bir fikir sonra kadar ertelemeye.

Benim Sistemi: Hybr! D

İşlemci (ler):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Anakart:
HP nForce 560
RAM hafıza:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafik Kartı (ler):
Nvidia 7150M Onboard Entegre
Ses Kartı:
5,1 Onboard Entegre
Sabit Disk (ler):
250GB 5400RPM SATA300
Optik Sürücü (ler):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stok HP
Soğutma:
Stok HP
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
17 "WXGA + HD Parlak Geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Mayıs 2007, 02:28 24.
Üye Grubu

Eğer 1,5 saat benim Toshiba Satellite Pro A10 :-) (Pentium 4 cel E 2,4 GHz) çıkmak ben mutluyum

Benim Portege R100 iyi batterylife though, 6,5 7 saat yaklaşık iki pil ile 2,5 saat bir pil, ancak WiFi açmak ve aşağı 4 saat .... düşerse almak için yapar

O küçük R100 :-) TR

L8tr ... Tom
Old Mayıs 2007, 14:20 24.
Bağış Grubu

Değil en dizüstü üreticileri yapmadan boş bakıldığında, onun daha uzun sürer düşünüyorum pil kullanım Alıntıyla musunuz?

Benim Sistemi: Mcbee C2D

İşlemci (ler):
Intel Core2Duo E6600
Anakart:
Asus P5W-DH Deluxe
RAM hafıza:
Korsan gemisi 2 x 1GB
Grafik Kartı (ler):
XFX 7600GT XXX
Ses Kartı:
panosunda
Sabit Disk (ler):
Samsung320Gb,
Optik Sürücü (ler):
LG DVD RW
Case / PSU:
600W
Soğutma:
AC Freezer 7 Pro
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Ana şebeke kablolu ve kablosuz. B
Monitör (ler):
2x LG 19 "DVI LCD ekran.
İşletim Sistemi (ler):
Windows XP Home SP3
Old Mayıs 2007, 09:23 25.
Üye Grubu

En batterylife tüm powermanagement ile, bu nedenle herkesin daha uzun, yani evet .... çalışır düşünüyor teklif doğru. Ünlü örneğin Tecra S2, batterylife 2 ila 2,5 saat kapalı (ve WiFi üzerinde powermanagement İLE) olmadan .... 1.5 saat alıyor.
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından