![]() |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Haber sitesi, görünüşe göre Intel'in yeni Centrino Pro işlemci çok 8 saat pil ömrü bir ortalama ekonomik bir BT okuma oldu dizüstü bilgisayarlar bu işlemci ile bulunabilmektedir.
Ben kullandım çoğu dizüstü bilgisayarlar bu benim görüşüme göre büyük bir sıçrama olduğunu, bu Mayıs ayında bu yıl fiş açıklamasına Bu yüzden bir dizüstü bilgisayar ve pil ömrü satın almanın sizin düşünce olabilir her şeyden önemlidir nedeniyle olduğunuz haber makalesi göre korkunç pil ömrü vardı iyi bir fikir sonra kadar ertelemeye. Benim Sistemi: Hybr! D
|
|
|
|||
|
|||
|
Eğer 1,5 saat benim Toshiba Satellite Pro A10 :-) (Pentium 4 cel E 2,4 GHz) çıkmak ben mutluyum
Benim Portege R100 iyi batterylife though, 6,5 7 saat yaklaşık iki pil ile 2,5 saat bir pil, ancak WiFi açmak ve aşağı 4 saat .... düşerse almak için yapar O küçük R100 :-) TR L8tr ... Tom |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Değil en dizüstü üreticileri yapmadan boş bakıldığında, onun daha uzun sürer düşünüyorum pil kullanım Alıntıyla musunuz?
|
|||
|
|||
|
En batterylife tüm powermanagement ile, bu nedenle herkesin daha uzun, yani evet .... çalışır düşünüyor teklif doğru. Ünlü örneğin Tecra S2, batterylife 2 ila 2,5 saat kapalı (ve WiFi üzerinde powermanagement İLE) olmadan .... 1.5 saat alıyor.
|