![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Читав на ІТ-новин, мабуть нової корпорації Intel Centrino Pro Processor такої економічної середньому 8 години від батареї можна отримати від ноутбуків з цим процесором.
Більшість ноутбуків я використав була страшна життя батареї так що це великий стрибок на мою думку, за чутками, також статті вони повинні звільнити чіпа в травні цього року, так що якщо ваш думати про покупку ноутбука і акумулятора має першорядне значення може бути Гарна ідея відкладати до того часу. Моя система: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Я щаслива, якщо я отримаю 1,5 години з моєї Toshiba Satellite Pro A10 :-) (Pentium 4 Cel M 2,4 ГГц) Моя Portege R100 чи отримати гарну batterylife хоча, однієї батареї близько 2,5 годин, при цьому обидві батареї близько 6,5 до 7 годин, але черга на WiFi, і вона опускається до 4 годин .... Мені подобається, що маленька R100 :-) L8tr ... Тома |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Чи не самі виробники ноутбуків цитатою батареї в режимі холостого ходу рішення ви думаєте, що вона триває довше?
| |||
| |||
| Більшість цитатою batterylife з усіма powermanagement, так що всі думають, що роботи більше, та так .... ВЕРНО. Відомий приклад, Tecra S2, batterylife 2 до 2,5 годин, з powermanagement на себе (і WiFi у вимкненому стані), без .... 1,5 години вершини. |