menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Notebooky, Mobily a PDA

Register

Acer Aspire 3000 - Přehřátí otázky

Reply

Thread Nástroje
Old 29. srpna 2008, 08:34
ASO
Nový člen skupiny

Default Acer Aspire 3000 - Přehřátí otázky

Ahoj všichni.

Byl jsem vlečným přes různé webové stránky se snaží najít přesné (pokud je to možné) odpověď na můj notebook přehřátí problémy. Jsem přišel k závěru, že Acer aspiruje mají obecnou tendenci k přehřívání, ale myslel bych poštou na tuto otázku stejně.

Moje Aspire 3000 overheats na pravidelné bázi, kdy vykonává určité úkoly. Nainstaloval jsem několik programů, monitorování teploty a najít nejlepší se SpeedFan. Podíváme-li se na temp jsem volnoběhu 62oC pro Core, na HD je to 48oC a jiné čtení 39oC za Temp 1 (bez ohledu na to je).

Při provádění některých úkolů, temp je blázen. měla jsem to dekomprimujte (pomocí WinRar) soubor, například, řekněme 300 MB, je teplota výhonky až během několika vteřin. Jsem viděl skákat do konce 80'sC a druhý, že jsem velmi pozastavení rozbalování souboru, teplota klesá zpět dolů opět okamžitě. Bez pauzy, kdy jsem ji a rozbalování pokračuje se temp prýtů zálohovat okamžitě. Stejné, pokud mám nějaký virus scan. Tato teplota se může dostat na 90 a pak, když jsem pauzu, je kapek zpět na 65, nebo cokoliv. Zdá se, že když ji dostane asi 94oC, notebooku zavírá samo dolů.

Je to normální věc, ke kterým může dojít? Přiznejme, já vím, že teplota by se zvyšovala, když CPU se zvýší, ale roste do druhého, aby tak vysoké teploty a pak kapku opět vrátí do normálního stavu, stejně jako rychlý zní jako něco opravdu špatného. Jsem úplný novic když jde o takovou věc, ale myslel jsem, že to zní jako závadu někde jako kdyby teplota byla opravdu horká, že by se i nadále, že horké.

Já si stáhli nejnovější BIOS z Acer webové stránky a zasvítil to. Stále stejný problém.

Bylo by vhodné nainstalovat teploty program pro nastavení vypnutí temps vyšší takže můj stroj může skutečně přerušit, když mám nějaký virus scan nebo hrát hry (i velmi nízké spec ty)?

Níže jsou uvedeny údaje o laptop v tomto případě je pomoc (převzatý z Acer Monitor program):

Název produktu: Acer Aspire 3000
Procesor: Mobile AMD Sempron (tm) Procesor 2800 +
Celková paměť: 1280MB
Video Memory: 64 MB
Autobus Speed: 400MHz
Form Factor: Žádné
Matko rada: Lugano M

Děkuji předem pokud mi někdo může dát trochu napoví, co je problém (y), by mohlo být.
Old 29. srpna 2008, 15:22
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal ASO View Post
Ahoj všichni.

Byl jsem vlečným přes různé webové stránky se snaží najít přesné (pokud je to možné) odpověď na můj notebook přehřátí problémy. Jsem přišel k závěru, že Acer aspiruje mají obecnou tendenci k přehřívání, ale myslel bych poštou na tuto otázku stejně.

Moje Aspire 3000 overheats na pravidelné bázi, kdy vykonává určité úkoly. Nainstaloval jsem několik programů, monitorování teploty a najít nejlepší se SpeedFan. Podíváme-li se na temp jsem volnoběhu 62oC pro Core, na HD je to 48oC a jiné čtení 39oC za Temp 1 (bez ohledu na to je).

Při provádění některých úkolů, temp je blázen. měla jsem to dekomprimujte (pomocí WinRar) soubor, například, řekněme 300 MB, je teplota výhonky až během několika vteřin. Jsem viděl skákat do konce 80'sC a druhý, že jsem velmi pozastavení rozbalování souboru, teplota klesá zpět dolů opět okamžitě. Bez pauzy, kdy jsem ji a rozbalování pokračuje se temp prýtů zálohovat okamžitě. Stejné, pokud mám nějaký virus scan. Tato teplota se může dostat na 90 a pak, když jsem pauzu, je kapek zpět na 65, nebo cokoliv. Zdá se, že když ji dostane asi 94oC, notebooku zavírá samo dolů.

Je to normální věc, ke kterým může dojít? Přiznejme, já vím, že teplota by se zvyšovala, když CPU se zvýší, ale roste do druhého, aby tak vysoké teploty a pak kapku opět vrátí do normálního stavu, stejně jako rychlý zní jako něco opravdu špatného. Jsem úplný novic když jde o takovou věc, ale myslel jsem, že to zní jako závadu někde jako kdyby teplota byla opravdu horká, že by se i nadále, že horké.

Já si stáhli nejnovější BIOS z Acer webové stránky a zasvítil to. Stále stejný problém.

Bylo by vhodné nainstalovat teploty program pro nastavení vypnutí temps vyšší takže můj stroj může skutečně přerušit, když mám nějaký virus scan nebo hrát hry (i velmi nízké spec ty)?

Níže jsou uvedeny údaje o laptop v tomto případě je pomoc (převzatý z Acer Monitor program):

Název produktu: Acer Aspire 3000
Procesor: Mobile AMD Sempron (tm) Procesor 2800 +
Celková paměť: 1280MB
Video Memory: 64 MB
Autobus Speed: 400MHz
Form Factor: Žádné
Matko rada: Lugano M

Děkuji předem pokud mi někdo může dát trochu napoví, co je problém (y), by mohlo být.
Jsem vlastnil dva Acers v minulosti a jak přehřát. Pokud je nový, zašlete jej zpět na Acer a stěžovat.

Ani temp monitory ani ventilátor pod cured problémy BTW.

Old 30. srpna 2008, 04:28
Dárce Skupina

Také (a mohou být s uvedením zřejmé) ... ale pokud nemáte alreadydone ano, uveďte jej důkladně čistit .... zbavit všech nečistot a všivák, který shromažďuje na příznivce a fanoušek průduchy. Tento fakt může mít velký rozdíl.
Používáme ji na pevný rovný povrch také pomáhá ....... Kola, sedačky a duvets tendenci omezovat proudění vzduchu

Můj systém: Domů Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základní deska:
Asus M2V Rev 1.
Paměť RAM:
4 GB (3,25gigabajt viditelné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550w Tichý
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
10/100 Nic / 20MB Panny Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operační systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 31. srpna 2008, 15:09
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal Mike0001 View Post
Jsem vlastnil dva Acers v minulosti a jak přehřát. Pokud je nový, zašlete jej zpět na Acer a stěžovat.

Ani temp monitory ani ventilátor pod cured problémy BTW.
Ani úklid ...

Old 31. srpna 2008, 15:15
Dárce Skupina

........ Pamatuji si žena při práci, o několik let zpět přehřátí měl problémy se svým notebookem a to se ukázalo být blu-připínáček, měla nadívaných v průduchy, aby byl spuštěn tišší.
Old 31. srpna 2008, 18:36
Dárce Skupina

Můžu jedno-až na to!

Citace:
Někdo koupil počítač v našem obchodě odpoledne asi 10 minut na blízko. Žádný problém. Budeme se na to podívat. Znělo to jako jednoduchá otázka. Fan hluku, shazovat. Fan problém, ne?

Takže první věc, co jsem udělat, je pokusit se otevřít počítač získat pohled na fanoušky. Tento případ je **** ing. zaplombovaných na tu se super lepidlem. Ne **** ing. vtip. Ten chlap zaplombovaných počítače případ super lepidlem.

Po hacknutí daleko na okrajích s nožem jsem boku případ pop off. Co jsem našel ... **** ing. in-laminát izolace stěn. All over the **** ing. případu. Blokování všech z průduchy. Někteří měli slézt a byl uloven v CPU ventilátoru. I rychle ujal mimo počítač. Otevření věc se již dostal do prdele celého pultu.

Zeptal jsem se toho chlapa, proč by to ?!?!? Řekl mi, že jeho syn mu navrhl izolovat případě svého počítače, aby je udrželi chladné. Starý chlap má určité izolace zbyly z jeho domu, když byla postavena tak, že strávil několik hodin dělat. Poté zaplombovaných případ super lepidlem tak, aby žádná izolace by se dostat ven ..........

Bonus: Jeho syn pracuje pro Comcast.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "

Můj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Základní deska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Paměť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chlazení:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Síť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operační systém (y):
Windows XP + 7
Old 1. Září 2008, 01:35
Dárce Skupina

Old 1. Září 2008, 06:54
Dárce Skupina

Old 1.ledna 2009, 15:11
Člen Skupina

Volejte na zákaznický servis a sdělit jim problém a budete požadovat jejich opravu. Pokud to nefunguje, požádat o vrácení daně a jít se skutečnou společností věř mi jsem prošla 3 acers a všichni měli problémy přehřátí
Old 9 ledna 2009, 22:32
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal ilop12 View Post
Volejte na zákaznický servis a sdělit jim problém a budete požadovat jejich opravu. Pokud to nefunguje, požádat o vrácení daně a jít se skutečnou společností věř mi jsem prošla 3 acers a všichni měli problémy přehřátí

OP
Připojit Datum: 29. srpna 2008
Naposledy Online: 29. srpna 2008 03:35 PM

Please don't kodrcat stará vlákna.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Pomoc s Acer Aspire 8930! Prosím? Zooropean11 Notebooky, Mobily a PDA 5 1. července 2009 15:21
Acer Aspire T180 Upgrady Vzdálenost Procesory, základní desky & RAM 5 6. června 2009 11:46
Kupte si Acer Aspire 5920? MJM Notebooky, Mobily a PDA 9 19. července 2008 18:47
Acer Aspire 3000 - Výkon problém ... Jeds Notebooky, Mobily a PDA 1 9. červenec 2008 05:06
ACER Aspire 5610Z Acerman Obecné Hardware Chat 2 14. listopadu 2007 07:36
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.