![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj všichni. Byl jsem vlečným přes různé webové stránky se snaží najít přesné (pokud je to možné) odpověď na můj notebook přehřátí problémy. Jsem přišel k závěru, že Acer aspiruje mají obecnou tendenci k přehřívání, ale myslel bych poštou na tuto otázku stejně. Moje Aspire 3000 overheats na pravidelné bázi, kdy vykonává určité úkoly. Nainstaloval jsem několik programů, monitorování teploty a najít nejlepší se SpeedFan. Podíváme-li se na temp jsem volnoběhu 62oC pro Core, na HD je to 48oC a jiné čtení 39oC za Temp 1 (bez ohledu na to je). Při provádění některých úkolů, temp je blázen. měla jsem to dekomprimujte (pomocí WinRar) soubor, například, řekněme 300 MB, je teplota výhonky až během několika vteřin. Jsem viděl skákat do konce 80'sC a druhý, že jsem velmi pozastavení rozbalování souboru, teplota klesá zpět dolů opět okamžitě. Bez pauzy, kdy jsem ji a rozbalování pokračuje se temp prýtů zálohovat okamžitě. Stejné, pokud mám nějaký virus scan. Tato teplota se může dostat na 90 a pak, když jsem pauzu, je kapek zpět na 65, nebo cokoliv. Zdá se, že když ji dostane asi 94oC, notebooku zavírá samo dolů. Je to normální věc, ke kterým může dojít? Přiznejme, já vím, že teplota by se zvyšovala, když CPU se zvýší, ale roste do druhého, aby tak vysoké teploty a pak kapku opět vrátí do normálního stavu, stejně jako rychlý zní jako něco opravdu špatného. Jsem úplný novic když jde o takovou věc, ale myslel jsem, že to zní jako závadu někde jako kdyby teplota byla opravdu horká, že by se i nadále, že horké. Já si stáhli nejnovější BIOS z Acer webové stránky a zasvítil to. Stále stejný problém. Bylo by vhodné nainstalovat teploty program pro nastavení vypnutí temps vyšší takže můj stroj může skutečně přerušit, když mám nějaký virus scan nebo hrát hry (i velmi nízké spec ty)? Níže jsou uvedeny údaje o laptop v tomto případě je pomoc (převzatý z Acer Monitor program): Název produktu: Acer Aspire 3000 Procesor: Mobile AMD Sempron (tm) Procesor 2800 + Celková paměť: 1280MB Video Memory: 64 MB Autobus Speed: 400MHz Form Factor: Žádné Matko rada: Lugano M Děkuji předem pokud mi někdo může dát trochu napoví, co je problém (y), by mohlo být. |
|
| |||
| |||
| Citace:
Ani temp monitory ani ventilátor pod cured problémy BTW.
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Také (a mohou být s uvedením zřejmé) ... ale pokud nemáte alreadydone ano, uveďte jej důkladně čistit .... zbavit všech nečistot a všivák, který shromažďuje na příznivce a fanoušek průduchy. Tento fakt může mít velký rozdíl.
| |||
| |||
| Citace:
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| |||
| |||
........ Pamatuji si žena při práci, o několik let zpět přehřátí měl problémy se svým notebookem a to se ukázalo být blu-připínáček, měla nadívaných v průduchy, aby byl spuštěn tišší. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Můžu jedno-až na to! Citace:
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
|
|
| |||
| |||
|
| |||
| |||
| Volejte na zákaznický servis a sdělit jim problém a budete požadovat jejich opravu. Pokud to nefunguje, požádat o vrácení daně a jít se skutečnou společností věř mi jsem prošla 3 acers a všichni měli problémy přehřátí |
|
| |||
| |||
| Citace:
OP Připojit Datum: 29. srpna 2008 Naposledy Online: 29. srpna 2008 03:35 PM Příspěvky: 1 Please don't kodrcat stará vlákna. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Pomoc s Acer Aspire 8930! Prosím? | Zooropean11 | Notebooky, Mobily a PDA | 5 | 1. července 2009 15:21 |
| Acer Aspire T180 Upgrady | Vzdálenost | Procesory, základní desky & RAM | 5 | 6. června 2009 11:46 |
| Kupte si Acer Aspire 5920? | MJM | Notebooky, Mobily a PDA | 9 | 19. července 2008 18:47 |
| Acer Aspire 3000 - Výkon problém ... | Jeds | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 9. červenec 2008 05:06 |
| ACER Aspire 5610Z | Acerman | Obecné Hardware Chat | 2 | 14. listopadu 2007 07:36 |
| Thread Nástroje | |
| |