![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σε όλους. Έχω την αλιεία με τράτες με διάφορες ιστοσελίδες που προσπαθούν να βρουν ένα ακριβές (αν αυτό είναι δυνατόν) να μου απαντήσει laptop προβλήματα υπερθέρμανσης. Έχω έρθει για να συμπεράνει ότι Acer φιλοδοξεί να κάνει μια γενική τάση για την υπερθέρμανση, αλλά νόμιζα ότι μετά το θέμα αυτό είχε ούτως ή άλλως. Το Aspire 3000 overheats σε τακτική βάση, όταν εκτελεί ορισμένα καθήκοντα. Έχω εγκαταστήσει πολλά προγράμματα παρακολούθησης της θερμοκρασίας και να βρω την καλύτερη η οποία θα SpeedFan. Εξετάζοντας την θερμοκρασία τώρα έχω βραδυπορίας 62oC για Core, για το HD είναι 48oC και μια άλλη ανάγνωση των 39oC για Temp 1 (όποια κι αν είναι ότι είναι). Κατά την εκτέλεση ορισμένων καθηκόντων της, η θερμοκρασία πηγαίνει τρελό. θα πρέπει να έχω για να αποσυμπιέσετε (χρησιμοποιώντας WinRAR) ένα αρχείο για παράδειγμα, πω 300MB, η θερμοκρασία εντός βλαστοί δευτερόλεπτα. Έχω δει άλμα προς τα τέλη της 80'sC και το πολύ δευτερόλεπτα που μου διακόψετε την αποσυσκευασία του αρχείου, η θερμοκρασία πέφτει πίσω πάλι αμέσως. Όταν Αναίρεση παύσης της και συνεχίζει την αποσυσκευασία, η θερμοκρασία βλαστοί πίσω αμέσως. Το ίδιο αν μου κάνει έλεγχο ιών. Η θερμοκρασία μπορεί να λάβει πάνω από το 90 και στη συνέχεια, όταν θα σταματήσετε, θα πέσει πάλι σε 65 ή οτιδήποτε άλλο. Φαίνεται να είναι ότι όταν γίνεται σε περίπου 94oC, ο φορητός υπολογιστής κλείνει μόνη της κάτω. Είναι αυτό φυσιολογικό πράγμα να συμβεί; Ασφαλώς, γνωρίζω ότι η θερμοκρασία θα αυξηθεί, όταν η χρήση CPU έχει αυξηθεί, αλλά να δημιουργεί μια δεύτερη μέσα σε μια τέτοια υψηλή θερμοκρασία και στη συνέχεια πτώση και πάλι πίσω στην κανονική εξίσου γρήγορα ακούγεται σαν κάτι είναι πραγματικά λάθος. Είμαι αρχάριος ολοκληρωθεί όταν πρόκειται για κάτι τέτοιο, αλλά σκέφτηκα ότι ακούγεται σαν μια δυσλειτουργία κάπου σαν να ήταν η θερμοκρασία που πραγματικά καυτό, που θα παραμείνει ζεστό. Έχω κατεβάσει την τελευταία BIOS από την ιστοσελίδα και Acer έχουν flashed αυτό. Πάντα το ίδιο πρόβλημα. Θα ήταν χρήσιμο να εγκαταστήσετε ένα πρόγραμμα ελέγχου της θερμοκρασίας για να ρυθμίσετε το χρόνο τερματισμού τόσο υψηλότερη μου μηχανή μπορεί πράγματι να παραμείνουν στην όταν κάνω έλεγχο ιών ή να παίξετε ένα παιχνίδι (ακόμα και πολύ χαμηλά spec αυτά); Παρακάτω είναι τα στοιχεία του φορητού υπολογιστή σε περίπτωση που αυτό είναι κάθε βοήθεια (που ελήφθησαν από την Acer Παρακολούθηση του προγράμματος): Όνομα Προϊόντος: Acer Aspire 3000 Επεξεργαστής: Mobile AMD Sempron (tm) Processor 2800 + Σύνολο Μνήμη: 1280MB Video Memory: 64MB Bus Speed: 400MHz Form Factor: Δεν υφίσταται Μητέρα συμβούλιο: Λουγκάνο M Ευχαριστώ εκ των προτέρων αν κάποιος μπορεί να μου δώσει μια μικρή ιδέα για το ποιο είναι το πρόβλημα (ες) μπορεί να είναι. |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Δεν temp δεν παρακολουθεί ανεμιστήρα κάτω βουλκανίζεται τα προβλήματα BTW.
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Επίσης (και μπορεί να διατυπώνει το πασίδηλο) ... αλλά αν δεν έχετε alreadydone έτσι, δίνουν μια λεπτομερή καθαρών .... απαλλαγείτε από όλες τις ακαθαρσίες και gunk που συλλέγει για τους οπαδούς και ανεμιστήρα εξαερώσεις. Αυτό μπορεί πραγματικά να κάνει μεγάλη διαφορά.
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| |||
| |||
........ Θυμάμαι μια γυναίκα κατά την εργασία σε λίγα χρόνια πίσω είχαν προβλήματα με την υπερθέρμανση του φορητού υπολογιστή και το οποίο είναι το blu-tack, είχε ταριχευμένα στην εξαερώσεις ώστε να λειτουργούν πιο αθόρυβα. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Μπορώ ότι μέχρι το ένα! Απόσπασμα:
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
|
|
| |||
| |||
|
| |||
| |||
| Καλέστε την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών και να τους πούμε το πρόβλημα και τη ζήτηση που θα το φτιάξω. Αν αυτό δεν πετύχει, απαιτούν την επιστροφή και πηγαίνετε με μια πραγματική εταιρεία εμπιστοσύνη μου έχω περάσει από 3 acers και όλοι είχαν προβλήματα υπερθέρμανσης |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
ΕΠ Join Ημερομηνία: 29 Αυγούστου 2008 Τελευταία Online: 29 Αυγούστου 2008 03:35 μμ Θέσεις: 1 Παρακαλώ μην χτύπημα παλιά νήματα. |