manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji

Register

Acer stremiti 3000 - pregrijavanja pitanja

Reply

Thread Tools
Old 29 kol 2008, 08:34
ASO
Novi član grupe

Default Acer stremiti 3000 - pregrijavanja pitanja

Pozdrav svima.

Sam kroz razne web stranice trawling pokušava pronaći točno (ako je to moguće) odgovor na moj laptop pregrijavanja probleme. Ja sam došao da se zaključiti da Acer teži imaju opću tendenciju da pregrijavanja, ali mislio sam na ovo pitanje, molim post anyway.

Moj tezze 3000 overheats na redovnoj osnovi, kada se obavlja određene zadatke. Imam instalirano nekoliko temperature monitoring programi i JA nađi najbolji biti SpeedFan. Gledajući na temp sad imam neprisutan 62oC za Core, za HD je 48oC i 39oC drugog čitanja za Temp 1 (bez obzira koja je).

Pri obavljanju određenih zadataka, na temp ide poludim. sam da bi trebalo otvoriti rajsfešlus (pomoću WinRar) datoteku na primjer, kažu 300mb, na temp puca se u roku od sekunde. Sam vidio da skočite do kasne 80'sC i drugi jako da sam pauzirati unpacking na datoteku, temp padne natrag dolje opet odmah. Kad sam Pokreni ga i dalje unpacking je temp puca kopiju datoteke. Isti ako radim virus scan. Je mogu dobiti temp preko 90 i onda kad sam pauzirate, on padne natrag dolje do 65 ili slicno. Čini se da je to kad se dobije oko 94oC, laptop je pričepiti ono samo dolje.

Je li ovo normalna stvar da se dogodi? Odobren, znam da bi porast temp kad uporabu procesora je povećan, ali da se ustati u roku od sekunde tako visoka temp i onda opet natrag na pad normalan kao što zvuči kao nešto brzo je stvarno pogrešna. Ja sam potpuni početnik kad je u pitanju ova vrsta stvar, ali sam mislio da zvuci kao kvar negdje kao da je temp da je zaista vruće, ona bi i dalje da je vruće.

Preuzeo sam datoteku najnoviji BIOS iz Acer web stranice i imati bljeskale to. Pa ipak jednak problem.

Biste li se isplati instalirati temperaturi kontrolu programa za postavljanje shutdown temps veća tako moj stroj zapravo mogu ostati na našto JA dont virus skeniranje ili igrati igre (čak i one vrlo niska spec.)?

Ispod je detalje o laptop u ovom slučaju je bilo pomoći (preuzet iz Acer Monitor program):

Ime proizvoda: Acer stremiti 3000
Procesor: Mobile AMD Sempron (tm) Processor 2800 +
Total Memory: 1280MB
Video Memory: 64MB
Autobusni Brzina: 400
Form Factor: None
Majka zajednice: Lugano M

Hvala unaprijed, ako itko može dati mi malo indicija da je ono što je problem (e) bi mogao biti.
Old 29 kol 2008, 15:22
Donatorska Grupa

Quote:
Originally Posted by ASO View Post
Pozdrav svima.

Sam kroz razne web stranice trawling pokušava pronaći točno (ako je to moguće) odgovor na moj laptop pregrijavanja probleme. Ja sam došao da se zaključiti da Acer teži imaju opću tendenciju da pregrijavanja, ali mislio sam na ovo pitanje, molim post anyway.

Moj tezze 3000 overheats na redovnoj osnovi, kada se obavlja određene zadatke. Imam instalirano nekoliko temperature monitoring programi i JA nađi najbolji biti SpeedFan. Gledajući na temp sad imam neprisutan 62oC za Core, za HD je 48oC i 39oC drugog čitanja za Temp 1 (bez obzira koja je).

Pri obavljanju određenih zadataka, na temp ide poludim. sam da bi trebalo otvoriti rajsfešlus (pomoću WinRar) datoteku na primjer, kažu 300mb, na temp puca se u roku od sekunde. Sam vidio da skočite do kasne 80'sC i drugi jako da sam pauzirati unpacking na datoteku, temp padne natrag dolje opet odmah. Kad sam Pokreni ga i dalje unpacking je temp puca kopiju datoteke. Isti ako radim virus scan. Je mogu dobiti temp preko 90 i onda kad sam pauzirate, on padne natrag dolje do 65 ili slicno. Čini se da je to kad se dobije oko 94oC, laptop je pričepiti ono samo dolje.

Je li ovo normalna stvar da se dogodi? Odobren, znam da bi porast temp kad uporabu procesora je povećan, ali da se ustati u roku od sekunde tako visoka temp i onda opet natrag na pad normalan kao što zvuči kao nešto brzo je stvarno pogrešna. Ja sam potpuni početnik kad je u pitanju ova vrsta stvar, ali sam mislio da zvuci kao kvar negdje kao da je temp da je zaista vruće, ona bi i dalje da je vruće.

Preuzeo sam datoteku najnoviji BIOS iz Acer web stranice i imati bljeskale to. Pa ipak jednak problem.

Biste li se isplati instalirati temperaturi kontrolu programa za postavljanje shutdown temps veća tako moj stroj zapravo mogu ostati na našto JA dont virus skeniranje ili igrati igre (čak i one vrlo niska spec.)?

Ispod je detalje o laptop u ovom slučaju je bilo pomoći (preuzet iz Acer Monitor program):

Ime proizvoda: Acer stremiti 3000
Procesor: Mobile AMD Sempron (tm) Processor 2800 +
Total Memory: 1280MB
Video Memory: 64MB
Autobusni Brzina: 400
Form Factor: None
Majka zajednice: Lugano M

Hvala unaprijed, ako itko može dati mi malo indicija da je ono što je problem (e) bi mogao biti.
Imam u vlasništvu dvije Acers u prošlosti i kako prevruć. Ako je novi, poslati ga natrag u Acer i tužiti.

Ni temp prati ni ventilator ispod izlječen problema BTW.

Old 30 kol 2008, 04:28
Donatorska Grupa

Isto tako (i ja svibanj biti navođenje occigledno) ... ali ako niste alreadydone tako, da joj je temeljita čista .... odstraniti sve nečistoće i gunk da sakuplja na fanove i fan vents. To se može napraviti jako velike razlike.
Koristeći ga na tvrdom ravne površine također pomaže ....... Krugova, Sofe i duvets tendencijelno ograničiti protok zraka

My System: Početna Build

Procesor (i):
64 x 2 AMD Dual Core 5200 + 2.60GHz
Matične ploče:
Asus M2V Rev 1.
RAM memorija:
4GB (3.25gb vidljivo)
Grafička kartica (e):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Sound Card:
5,1 Reatek On-Board
Tvrdi disk (i):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optički pogon (e):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Stock / 550w Nečujni
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
10/100 NIC / 20MB Djevice Cable
Monitor (e):
Fujitsu Siemens 22 "TFT BILA
Operacijski sustav (e):
X32/Windows 7 Vista Ultimate x64
Old 31 kol 2008, 15:09
Donatorska Grupa

Quote:
Originally Posted by Mike0001 View Post
Imam u vlasništvu dvije Acers u prošlosti i kako prevruć. Ako je novi, poslati ga natrag u Acer i tužiti.

Ni temp prati ni ventilator ispod izlječen problema BTW.
Niti čišćenje ...

Old 31 kol 2008, 15:15
Donatorska Grupa

........ Sjećam se jedne žene na poslu samo nekoliko godina nazad imali problema s njom pregrijavanja laptopa i ispostavilo se da je Blu-tak, imala je punjena u vents da bude trčanje quieter.
Old 31 kol 2008, 18:36
Donatorska Grupa

Ne mogu jedan-up to!

Quote:
Netko je kupio računalo u našoj trgovini danas popodne oko 10 minuta da se zatvori. Nema problema. Pogledat ćemo u tome. Sounded kao jednostavna pitanja. Fan buke, pad sustava. Fan problem, zar ne?

Pa prvo što mi je činiti je pokušajte otvoriti računalo da biste dobili pogled na obožavatelja. Slučaj je **** ing opečaćenih na tu sa super ljepilo. Ne **** ing šala. Ovaj Gvido opečatimo računalo slučaj sa super ljepilo.

Nakon cjepkanje udaljenosti na rubovima s nožem sam sa strane u slučaju da pući. Što sam našla ... **** ing u zid fiberglasa izolacija. Sve iznad **** ing slučaju. Blokiranje od svih vents. Neki su odlemiti i bio uhvaćen u CPU ventilator. Brzo sam uzeo računalo izvana. Otvaranje stvar se već dobili govno diljem counter.

JA je pitao Gvido zašto bi on to ?!?!? On mi je rekao da je njegov sin bio predložen odijeliti njegovo računalo slučaju da je cool. Stari momak imao neke izolacije preostao od kada je njegov dom je izgrađen tako da je proveo nekoliko sati radiš. On je tada zapečaćena slučaj sa super ljepilo, tako da ne bi izolacija izaći ..........

Bonus: njegov sin radi za comcast.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "

My System: 日夏子

Procesor (i):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Matične ploče:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memorija:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafička kartica (e):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Tvrdi disk (i):
80GB + 500GB
Optički pogon (e):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hlađenje:
4x-120mm Yate šunjalo + 200mm top
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacijski sustav (e):
Windows XP + 7
Old 1. Sep 2008, 01:35
Donatorska Grupa

Old 1. Sep 2008, 06:54
Donatorska Grupa

Old 1 siječnja 2009, 15:11
Member Group

Nazovite službu za korisnike i reci im problem i oni vam zahtjev popraviti. Ako se to ne radi, zahtjev za povrat i pođi sa stvarnom poduzeću vjerujte mi sam prošla 3 acers i svi imali problema pregrijavanja
Old 9 siječnja 2009, 22:32
Donatorska Grupa

Quote:
Originally Posted by ilop12 View Post
Nazovite službu za korisnike i reci im problem i oni vam zahtjev popraviti. Ako se to ne radi, zahtjev za povrat i pođi sa stvarnom poduzeću vjerujte mi sam prošla 3 acers i svi imali problema pregrijavanja

OP
Pridružite Datum: 29. kolovoz 2008
Last Online: 29 kol 2008 03:35

Molimo vas da ne starim džomba nitima.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Pomoć s Acer stremiti 8930! Molimo vas? Zooropean11 Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 5 1. srpnja 2009 15:21
Acer stremiti T180 Nadogradnje Udaljenosti CPU, Matične ploče i RAM 5 6. lipnja 2009 11:46
Kupi Acer stremiti 5920? MJM Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 9 19. srpnja 2008 18:47
Acer stremiti 3000 - Power problem ... Jeds Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 1 9. srpnja 2008 05:06
ACER 5610Z stremiti Acerman General Hardware Chat 2 14. studeni 2007 07:36
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.