kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Laptopok, PDA-k & Mobiles

Register

Acer Aspire 3000 - Túlmelegedés kérdések

Reply

Téma eszközök
Old Augusztus 29 2008, 08:34
ASO
Új tag Csoport

Default Acer Aspire 3000 - Túlmelegedés kérdések

Üdv mindenkinek.

Már húzóhálóshalászat különböző honlapokon próbálják megtalálni a pontos (ha ez lehetséges) a válasz az én laptop túlmelegedés problémákat. Azért jöttem, arra a következtetésre, hogy az Acer törekszik, van egy általános tendencia, hogy túlmelegszik, de gondoltam post ez a kérdés egyébként.

Saját Aspire 3000 overheats vagy rendszeresen, ha teljesít bizonyos feladatokat. Nekem van beiktatott több hőmérséklet ellenőrző programokat, és én találom a legjobbnak a SpeedFan. Ami a temp most egy tétlen 62oC a Core, a HD ez 48oC és egy másik olvasata, 39oC a Temp 1 (bármi legyen is).

Során bizonyos feladatokat, a hőm megy õrültség. kell, hogy unzip (a WinRar) a kép például, mondjuk 300Mb, a hőm spárgasípok másodpercen belül. Láttam Ugrás a késő 80'sC és a második nagyon, hogy én meg a kicsomagolás a kép, a hőmérséklet esik vissza újra azonnal. Amikor Folytatás és a kicsomagoló folytatódik, a hőm spárgasípok vissza azonnal. Ugyanez a teendő, ha a víruskeresés. A hőm kaphat a 90, majd ha szünet, akkor esik le, hogy 65, vagy bármi. Úgy tűnik, hogy mikor lesz kb 94oC, a laptop becsukja maga le.

Ez egy normális dolog, hogy fordulhat elő? Granted, tudom, hogy a hőmérséklet nem emelkedik, ha a CPU-ra emelkedik, de a nő belül a második ilyen magas hőmérsékletű majd visszaesése ismét a normális, mint gyors hangzik, mint valami nagyon rossz. I'ma teljesen kezdő, amikor ez a fajta dolog, de azt gondoltam, hogy nem hangzik valami hiba, mintha a hőm volt igazán, hogy meleg, akkor marad a meleg.

Nekem van letöltött a legfrissebb BIOS-t az Acer honlapján, és már villant meg. Még mindig ugyanazt a problémát.

Lenne-e érdemes telepíteni a hőmérséklet-szabályozó program, hogy a shutdown temps magasabb így én gép ténylegesen maradni, ha én egy víruskeresés vagy játszani a játékot (még a nagyon alacsony spec is)?

Az alábbiakban a részleteket a laptop, ha ez segít (kivenni Acer monitor program):

A termék neve: Acer Aspire 3000
Processzor: Mobile AMD Sempron (tm) Processor 2800 +
Total Memory: 1280MB
Video Memory: 64MB
Bus Speed: 400MHz
Form Factor: Nincs
Anya Board: Lugano M

Köszi előre, ha valaki tud adni nekem egy kicsit nyom, hogy mi a probléma (k) lehet.
Old Augusztus 29 2008, 15:22
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by ASO View Post
Üdv mindenkinek.

Már húzóhálóshalászat különböző honlapokon próbálják megtalálni a pontos (ha ez lehetséges) a válasz az én laptop túlmelegedés problémákat. Azért jöttem, arra a következtetésre, hogy az Acer törekszik, van egy általános tendencia, hogy túlmelegszik, de gondoltam post ez a kérdés egyébként.

Saját Aspire 3000 overheats vagy rendszeresen, ha teljesít bizonyos feladatokat. Nekem van beiktatott több hőmérséklet ellenőrző programokat, és én találom a legjobbnak a SpeedFan. Ami a temp most egy tétlen 62oC a Core, a HD ez 48oC és egy másik olvasata, 39oC a Temp 1 (bármi legyen is).

Során bizonyos feladatokat, a hőm megy õrültség. kell, hogy unzip (a WinRar) a kép például, mondjuk 300Mb, a hőm spárgasípok másodpercen belül. Láttam Ugrás a késő 80'sC és a második nagyon, hogy én meg a kicsomagolás a kép, a hőmérséklet esik vissza újra azonnal. Amikor Folytatás és a kicsomagoló folytatódik, a hőm spárgasípok vissza azonnal. Ugyanez a teendő, ha a víruskeresés. A hőm kaphat a 90, majd ha szünet, akkor esik le, hogy 65, vagy bármi. Úgy tűnik, hogy mikor lesz kb 94oC, a laptop becsukja maga le.

Ez egy normális dolog, hogy fordulhat elő? Granted, tudom, hogy a hőmérséklet nem emelkedik, ha a CPU-ra emelkedik, de a nő belül a második ilyen magas hőmérsékletű majd visszaesése ismét a normális, mint gyors hangzik, mint valami nagyon rossz. I'ma teljesen kezdő, amikor ez a fajta dolog, de azt gondoltam, hogy nem hangzik valami hiba, mintha a hőm volt igazán, hogy meleg, akkor marad a meleg.

Nekem van letöltött a legfrissebb BIOS-t az Acer honlapján, és már villant meg. Még mindig ugyanazt a problémát.

Lenne-e érdemes telepíteni a hőmérséklet-szabályozó program, hogy a shutdown temps magasabb így én gép ténylegesen maradni, ha én egy víruskeresés vagy játszani a játékot (még a nagyon alacsony spec is)?

Az alábbiakban a részleteket a laptop, ha ez segít (kivenni Acer monitor program):

A termék neve: Acer Aspire 3000
Processzor: Mobile AMD Sempron (tm) Processor 2800 +
Total Memory: 1280MB
Video Memory: 64MB
Bus Speed: 400MHz
Form Factor: Nincs
Anya Board: Lugano M

Köszi előre, ha valaki tud adni nekem egy kicsit nyom, hogy mi a probléma (k) lehet.
Van két tulajdonosa Acers a múltban és a túlmelegedett. Ha ez az új, küldje vissza az Acer és panaszkodnak.

Sem hőm monitorok, sem a ventilátor alatt gyógyult meg a problémákat BTW.

Old Augusztus 30 2008, 04:28
Donor Group

Is (és én is azt az nyilvánvaló) ... de ha nem alreadydone igen, akkor azt alaposan tiszta .... megszabadulni a szennyeződéseket és a piszok, hogy összegyűjti a rajongók és ventilátor nyílásai. Ez tényleg egy nagy különbség.
Használja, egy kemény sík felület is segít ....... Körök, kanapék és duvets inkább korlátozza a légáramlást

My System: Home Testfelépítés

Processzor (ok):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Alaplap:
Asus M2V Rev 1.
RAM memória:
4GB (3.25gb látható)
Grafikus kártya (k):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Hangkártya:
5,1 Reatek On-Board
Merevlemez (ek):
250 GB SATA és 400gb SATA
Optikai meghajtó (k):
Pioneer 110 x 2
Case / tápegység:
Raktár / 550W Silent
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 20MB Virgin Cable
Monitor (ok):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operációs rendszer (ek):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Augusztus 31 2008, 15:09
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by Mike0001 View Post
Van két tulajdonosa Acers a múltban és a túlmelegedett. Ha ez az új, küldje vissza az Acer és panaszkodnak.

Sem hőm monitorok, sem a ventilátor alatt gyógyult meg a problémákat BTW.
Sem takarítás ...

Old Augusztus 31 2008, 15:15
Donor Group

........ Emlékszem, egy nő a munka egy pár éve volt túlmelegedés problémája vele laptop és kiderült, hogy a blu-tack, ő volt töltve a szellőzőnyílások, hogy futni csendesebb.
Old Augusztus 31 2008, 18:36
Donor Group

Tudok egy nyomon!

Idézet:
Valaki vásárolt egy számítógép a mi tároljuk délután mintegy 10 percen belül leáll. Nem probléma. Majd nézd meg azt. Úgy hangzott, mint egy egyszerű kérdés. Ventillátor zaj, összeomlik. Fan probléma, ugye?

Tehát első dolog, amit nem is próbál megnyitni a számítógépen, hogy egy pillantást a rajongók. Az eset **** ING zárt az ott szuper ragasztó. Sz **** ing vicc. Ez a fickó zárt a számítógép esetében is szuper ragasztó.

Után vágták el a széleit késsel Megvan az oldalán, hogy az ügyet elsül. Mit találtam ... **** ING a fal üveggyapot szigetelés. Mind a **** ing ügyben. Blokkoló mind a nyílászárók. Néhány jött ki, és fogott a CPU ventillátor. Gyorsan elvette a számítógépen kívül. Nyitva a dolog, akár már megvan a szar az egész számláló.

Azt kérdezte a srác, hogy miért lenne ez ?!?!? Azt mondta, hogy fia, aki azt javasolta, szigetel a számítógép esetében, hogy ez cool. Az öreg fickó volt szigetelés balra át, amikor a ház épült, így eltöltött néhány órával ezt. Ezután zárt esetében szuper ragasztó úgy, hogy nem a hőszigetelés, akkor kapod meg ..........

Bónusz: fia dolgozik Comcast.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.

My System: 日夏子

Processzor (ok):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Alaplap:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memória:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafikus kártya (k):
PNY 8800GTS 320MB
Hangkártya:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Merevlemez (ek):
80GB + 500GB
Optikai meghajtó (k):
2x SATA
Case / tápegység:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hűtés:
4x Yate 120mm-200mm Loon + top
Hálózat / Internet:
Qwest
Monitor (ok):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operációs rendszer (ek):
Windows XP + 7
Old 1. Sep 2008, 01:35
Donor Group

Old 1. Sep 2008, 06:54
Donor Group

Old Január 1, 2009, 15:11
Csoport tagja

Hívjon az ügyfélszolgálaton, és mondd el neki a problémát, és akkor a kereslet ezek fix it. Ha ez nem megy, a visszatérítési igény majd egy valódi vállalat bízik bennem van 3 acers ment keresztül, és mind a túlfűtést problémák
Old Január 9, 2009, 22:32
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by ilop12 View Post
Hívjon az ügyfélszolgálaton, és mondd el neki a problémát, és akkor a kereslet ezek fix it. Ha ez nem megy, a visszatérítési igény majd egy valódi vállalat bízik bennem van 3 acers ment keresztül, és mind a túlfűtést problémák

OP
Last Online: augusztus 29 2008 03:35 PM

Kérjük, ne bump régi szálakat.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Segítség az Acer Aspire 8930! Kérem? Zooropean11 Laptopok, PDA-k & Mobiles 5 1. július 2009 15:21
Acer Aspire T180 Upgrades Távolság Processzorok, alaplapok és RAM 5 6. június 2009 11:46
Vásárlás az Acer Aspire 5920? MJM Laptopok, PDA-k & Mobiles 9 19. július 2008 18:47
Acer Aspire 3000 - Power probléma ... Jeds Laptopok, PDA-k & Mobiles 1 9. július 2008 05:06
Acer Aspire 5610Z Acerman Általános fémáru Chat 2 14. november 2007 07:36
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.