![]() |
|
| |||
| |||
| שלום לכולם. אני כבר trawling דרך אתרי אינטרנט שונים מנסה למצוא מדויק (אם זה אפשרי) התשובה שלי הנייד overheating בעיות. אני כבר בא Acer שואפת להסיק כי יש נטייה כללית כדי לחמם יותר מדי, אבל חשבתי שאני מעוניין לכתוב שאלה זו בכל מקרה. אזור overheats שואפים 3000 על בסיס קבוע, כאשר היא מבצעת משימות מסוימות. אני התקנתי מספר תוכניות ניטור טמפרטורה ואני למצוא את הכי טובה שיש SpeedFan. מסתכל על זמני עכשיו יש לי לפהות 62oC עבור Core, עבור HD זה 48oC ועוד קריאת 39oC עבור טמפ 1 (מה זה). בעת ביצוע משימות מסוימות, את זמני הולך להשתגע. אני צריך צריך לפתוח (באמצעות WinRAR) קובץ לדוגמה, נניח 300mb, יורה את זמני בתוך שניות. אני ראיתי את זה כדי לקפוץ בסוף 80'sC את השני מאוד, כי אני מפסיק את unpacking של הקובץ, את זמני יורדת למטה שוב באופן מיידי. כשאני בטל השהיה אותו ואת unpacking נמשכת, טמפ יורה לגבות באופן מיידי. כך גם אם אני עושה סריקת וירוסים. זמני את יכולה להתגבר על 90 ולאחר מכן כאשר אני מפסיק, היא יורדת למטה עד 65 או מה שזה לא יהיה. נראה כי כאשר הוא מקבל כ 94oC, את הנייד shuts עצמו למטה. האם זה נורמלי הדבר להתרחש? אמנם, אני יודע כי היה עליית טמפ CPU usage כאשר הוא גדל, אלא לעלייה בתוך השני כה גבוה זמני ואז שוב ירידה לראש בדרך כלל כפי מהירה נשמע כמו משהו ממש לא בסדר. I'ma להשלים מתחיל כאשר מדובר בסוג זה של דבר, אבל חשבתי שזה נשמע כמו malfunction איפשהו כאילו היה באמת זמני, כי חם, כי זה יישאר חם. אני חייב להוריד את המהדורה האחרונה של ה-BIOS של Acer האתר ו flashed יש את זה. עדיין אותה בעיה. האם זה יהיה כדאי להתקין בקרת טמפרטורה התוכנית להגדיר את הכיבוי temps שלי גבוה יותר, כך מכונה יכולה באמת להישאר ב כשאני עושה סריקת וירוסים או לשחק משחק (אפילו נמוך מאוד spec אלו)? להלן הפרטים של הנייד במקרה זה הוא על כל העזרה (נלקח מתוך תוכנית Acer צג): שם המוצר: Acer שואפים 3000 מעבד: Mobile AMD Sempron (tm) 2800 + מעבד סה"כ זיכרון: 1280MB זיכרון וידאו: 64MB אוטובוס מהירות: 400MHz טופס פקטור: אין אמא הנאמנים: Lugano ז תודה מראש אם מישהו יכול לתת לי קצת מושג על מה את הבעיה (S) יכול להיות. |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
גם טמפ מפקחת ולא אוהד מתחת נרפא את בעיות BTW.
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כמו כן (ואני עלול להיות וקבע את ברור) ... אבל אם לא alreadydone כך, לתת לו לנקות יסודי .... לסלק את כל הלכלוך ואת gunk האוספת על אוהדים ו Vents מעריץ. זה באמת יכול לעשות את ההבדל הגדול.
| |||
| |||
| ציטוט:
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| |||
| |||
........ אני זוכרת אישה בעבודה כמה שנים לאחור overheating היו בעיות עם המחשב הנישא שלה וזה התברר להיות Blu-פקימה, היו לה פרווה של Vents כדי לגרום לו לפעול שקטה. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| אני יכולה אחד על זה! ציטוט:
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
|
|
| |||
| |||
|
| |||
| |||
| תקראו שירות לקוחות ותגיד להם את הבעיה ואתה הביקוש הם לתקן אותה. אם זה לא עובד, לדרוש החזר וללכת עם חברה אמיתית תאמין לי יש לי דרך הלכו 3 acers והם היו כל בעיות overheating |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
Op תאריך הצטרפות: 29 אוגוסט 2008 אחרון מחוברים: 29 אוגוסט 2008 03:35 הודעות: 1 אנא אל חתחת בן פתילים. |