![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi everyone. Buvau tralais naudojant įvairias svetaines bando rasti tikslią (jei tai įmanoma) atsakymo į mano nešiojamas perkaitimo problemas. Aš atėjo daryti išvadą, kad Acer trokšta jie turi bendrą tendenciją, kad perkaisti, bet thought I'd post šį klausimą vistiek. Mano Aspire 3.000 perkaista reguliariai, kai ji atlieka tam tikras užduotis. Turiu įdiegta keletas temperatūros kontrolės programų ir rasti geriausią, kuris bus SpeedFan. Pažvelgus Temp dabar turiu nenaudojamas 62oC už Core už HD tai 48oC ir kita 39oC skaityti Temp 1 (neatsižvelgiant į tai). Atliekant tam tikras užduotis, temp eina iš proto. reikia turiu unzip (naudoti WinRar), pavyzdžiui, failas, tarkim, 300Mb, temp ūgliai iki kelių sekundžių. I've seen it Peršokti į vėlai 80'sC ir labai antra, kad aš sustabdyti bylos išpakavimas, temp lašai atsitraukti vėl akimirksniu. Kai aš vėl paleisti jį ir išpakavimo toliau, temp ūgliai Atgal į viršų akimirksniu. Pats, jei aš Virus Scan. Temp gali gauti daugiau kaip 90, ir tada, kai aš sustabdyti, jis lašai atsitraukti iki 65 ar panašiai. , Atrodo, kad kai jis bus maždaug 94oC, nešiojamas kompiuteris išsijungia savaime žemyn. Ar tai normalus reiškinys pasitaiko? Natūralu, aš žinau, kad temperatūra pakils, kai procesoriaus naudojimas didėja, bet didėja per antrąjį tokio aukštos temperatūros ir nomest vėl grįžti prie normalaus kaip greitai skamba kaip kažkas yra tikrai negerai. Esu visiškas naujokas, kai kalbama apie šios rūšies dalykas, bet aš maniau, kad skamba kaip gedimas kažkur lyg temperatūros buvo tikrai karšta, kad ji išliktų, kad karšta. Turiu atsisiųsti naujausią BIOS iš Acer svetainės ir turėti ją užsiliepsnoja. Dar ta pati problema. Ar būtų naudinga įrengti temperatūros kontrolės programa nustatyti išjungimo temps didesnis taigi mano aparatas iš tikrųjų gali gyventi, kai aš Virus Scan arba žaisti žaidimą (netgi labai mažos spec kokios)? Žemiau yra nešiojamas, jei tai yra bet padėti detales (paimta iš Acer Monitorius programos): Produkto pavadinimas: Acer Aspire 3.000 Procesorius: Mobile AMD Sempron (tm) Processor 2800 + Total Memory: 1280MB Video Memory: 64MB Bus Speed: 400MHz Form Factor: Nieko Mother Board: Lugano M Thanks in advance, jei kas gali duoti man truputį raktas, kokia problema (-ai) galėtų būti. |
|
| |||
| |||
| Citata:
Nei temperatūros, nei monitoriai po dūmuose problemų BTW gerbėjas.
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Taip pat (ir man gali būti, kuriame akivaizdus) ... bet jei ne alreadydone taip, pateikite jį kruopščiai valyti .... atsikratyti purvo ir gunk kad renka sirgaliai ir ventiliatoriaus angas. Tai galima padaryti tikrai didelis skirtumas.
| |||
| |||
| Citata:
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| |||
| |||
........ Prisimenu moteris darbe keletą metų atgal buvo perkaitimo problemas su savo nešiojamuosius kompiuterius ir paaiškėjo, kad Blu-Tack, ji įdaryta į angas, kad būtų paleisti tyliau. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Galiu viena, kad ne! Citata:
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
|
|
| |||
| |||
|
| |||
| |||
| Skambink į klientų aptarnavimą ir pasakykite jiems problemą ir jūs paklausa jie ją išspręsti. Jei tai nepadeda, gali pareikalauti grąžinti ir eiti su realių bendrovė pasitikėjimo man jie vyko per 3 acers ir visi jie buvo perkaitimo problemas |
|
| |||
| |||
| Citata:
OP Join Date: rugpjūtis 29, 2008 Paskutinis naršo: 29 rugpjūtis 2008 03:35 Žinutės: 1 Please Don't bump senas temas. |