mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Portatīvie datori, Mobiles & PDA

Register

Acer Aspire 3000 - Pārkaršana jautājumi

Reply

Thread Tools
Old Augusts 29, 2008, 08:34
ASO
New Member Group

Hi everyone.

Esmu bijis trali, izmantojot dažādus mājas mēģinot atrast precīzu (ja tas ir iespējams) atbildi uz savu klēpjdatoru pārkaršanas problēmas. Es esmu nonākusi pie secinājuma, ka Acer tiecas darīt ir vispārēja tendence pārkarst, bet domāju, ka man pēc šo jautājumu anyway.

Mans Aspire 3.000 overheats uz regulāri, kad tas veic noteiktus uzdevumus. Man ir uzstādītas vairākas temperatūras monitoringa programmu, un man atrast labāko, kas tiks SpeedFan. Looking at temp tagad man ir tukšgaitas 62oC uz Core, par HD tas ir 48oC un 39oC vēl lasāmviela 1 Temp (lai kas ir).

Veicot dažus uzdevumus, temp iet crazy. man ir unzip (izmantojot WinRAR) failu, piemēram, teiksim 300Mb, temp dzinumus līdz dažu sekunžu laikā. Esmu redzējis to jump to vēlu 80'sC un ļoti otrkārt, ka es izslēdzu izsaiņošanas failu, temp pilieni atpakaļ atkal lejā uzreiz. Kad es izslēgt pauzi, un izpakošana turpinās, temp dzinumiem atpakaļ uz augšu acumirklī. Tāpat, ja man virus scan. Temp var saņemt vairāk nekā 90, un tad, kad es izslēdzu, tad atkal samazinās līdz 65 vai whatever. Šķiet, ka, ja tā izpaužas līdz aptuveni 94oC, klēpjdators izslēdzas pats uz leju.

Tas ir normālā lieta, kas notiek? Piešķirta, es zinu, ka temperatūra palielināsies, kad CPU noslodze ir palielinājusies, bet pieaug robežās no otrā līdz šāda augsta temperatūra, un tad kritums atkal atpakaļ normālā tikpat ātri izklausās kaut kas nav īsti pareizi. Esmu pilnīgs iesācējs, kad ir runa par šāda veida lietām, bet es domāju, ka tas izklausās traucējumu kaut kā, ja temperatūra ir patiesi, ka karsti, tas paliek ka karsti.

Man ir lejupielādēt jaunāko BIOS no Acer mājas lapā un ir atlaidinātas to. Joprojām pati problēma.

Vai būtu lietderīgi uzstādīt temperatūras kontroles programma, lai noteiktu izslēgšanu temps augstāka tā mana mašīna faktiski var apturēt par to, kad man virus scan vai spēlē spēli (pat ļoti zemu spec kādi)?

Zemāk ir klēpjdators, ja tas ir par jebkādu palīdzību dati (iegūti no Acer Monitor program):

Produkta nosaukums: Acer Aspire 3.000
Processor: Mobile AMD Sempron (tm) Processor 2800 +
Total Memory: 1280MB
Video Memory: 64MB
Bus Speed: 400MHz
Form Factor: None
Mother Board: Lugano M

Thanks in advance, ja kāds varētu man nedaudz pavediens, kāda problēma (s) varētu būt.
Old Augusts 29, 2008, 15:22
Donors Group

Quote:
Originally Posted by ASO View Post
Hi everyone.

Esmu bijis trali, izmantojot dažādus mājas mēģinot atrast precīzu (ja tas ir iespējams) atbildi uz savu klēpjdatoru pārkaršanas problēmas. Es esmu nonākusi pie secinājuma, ka Acer tiecas darīt ir vispārēja tendence pārkarst, bet domāju, ka man pēc šo jautājumu anyway.

Mans Aspire 3.000 overheats uz regulāri, kad tas veic noteiktus uzdevumus. Man ir uzstādītas vairākas temperatūras monitoringa programmu, un man atrast labāko, kas tiks SpeedFan. Looking at temp tagad man ir tukšgaitas 62oC uz Core, par HD tas ir 48oC un 39oC vēl lasāmviela 1 Temp (lai kas ir).

Veicot dažus uzdevumus, temp iet crazy. man ir unzip (izmantojot WinRAR) failu, piemēram, teiksim 300Mb, temp dzinumus līdz dažu sekunžu laikā. Esmu redzējis to jump to vēlu 80'sC un ļoti otrkārt, ka es izslēdzu izsaiņošanas failu, temp pilieni atpakaļ atkal lejā uzreiz. Kad es izslēgt pauzi, un izpakošana turpinās, temp dzinumiem atpakaļ uz augšu acumirklī. Tāpat, ja man virus scan. Temp var saņemt vairāk nekā 90, un tad, kad es izslēdzu, tad atkal samazinās līdz 65 vai whatever. Šķiet, ka, ja tā izpaužas līdz aptuveni 94oC, klēpjdators izslēdzas pats uz leju.

Tas ir normālā lieta, kas notiek? Piešķirta, es zinu, ka temperatūra palielināsies, kad CPU noslodze ir palielinājusies, bet pieaug robežās no otrā līdz šāda augsta temperatūra, un tad kritums atkal atpakaļ normālā tikpat ātri izklausās kaut kas nav īsti pareizi. Esmu pilnīgs iesācējs, kad ir runa par šāda veida lietām, bet es domāju, ka tas izklausās traucējumu kaut kā, ja temperatūra ir patiesi, ka karsti, tas paliek ka karsti.

Man ir lejupielādēt jaunāko BIOS no Acer mājas lapā un ir atlaidinātas to. Joprojām pati problēma.

Vai būtu lietderīgi uzstādīt temperatūras kontroles programma, lai noteiktu izslēgšanu temps augstāka tā mana mašīna faktiski var apturēt par to, kad man virus scan vai spēlē spēli (pat ļoti zemu spec kādi)?

Zemāk ir klēpjdators, ja tas ir par jebkādu palīdzību dati (iegūti no Acer Monitor program):

Produkta nosaukums: Acer Aspire 3.000
Processor: Mobile AMD Sempron (tm) Processor 2800 +
Total Memory: 1280MB
Video Memory: 64MB
Bus Speed: 400MHz
Form Factor: None
Mother Board: Lugano M

Thanks in advance, ja kāds varētu man nedaudz pavediens, kāda problēma (s) varētu būt.
Man pieder divi Acers ar pagātni un gan pārkarsēts. Ja tas ir jauns, sūtīt to atpakaļ uz Acer un sūdzēties.

Ne temp monitors ne ventilatoru zem kaltēta problēmas BTW.

Old Augusts 30, 2008, 04:28
Donors Group

Arī (un man var būt norādot redzamai) ... bet, ja neesat alreadydone jā, arī tā rūpīgi tīrs .... tikt vaļā no visiem netīrumiem un Gunk ka vāc fanu un ventilatoru atverēm. Tas var tiešām veikt lielas pārmaiņas.
Izmantojot to par grūti plakana virsma arī palīdz ....... Apļi, dīvāniem un segas ir tendence ierobežot gaisa plūsmu

Mana sistēma: Home Build

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Rev 1.
RAM Operatīvā atmiņa:
4GB (3.25gb redzams)
Graphics Card (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Sound Card:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 gb SATA & 400GB SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Akciju / 550W Silent
Dzesēšana:
Stock
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 20MB Virgin Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 31 augusts 2008, 15:09
Donors Group

Quote:
Originally Posted by Mike0001 View Post
Man pieder divi Acers ar pagātni un gan pārkarsēts. Ja tas ir jauns, sūtīt to atpakaļ uz Acer un sūdzēties.

Ne temp monitors ne ventilatoru zem kaltēta problēmas BTW.
Ne tīrīšana ...

Old Augusts 31, 2008, 15:15
Donors Group

........ Es atceros sievieti darbā dažus gadus atpakaļ bija pārkaršanas problēmas ar savu klēpjdatoru un tā izrādījās blu-tack, viņa bija pildīti ar ventilācijas atverēm, lai padarītu to palaist klusāku.
Old Augusts 31, 2008, 18:36
Donors Group

Es varu vienu-up that!

Quote:
Kāds nopirka datoru, mūsu veikalā šajā pēcpusdienā apmēram 10 minūtes, lai tuvu. Nekādu problēmu. Mēs ņemšu skatās. Izklausījās kā vienkāršs jautājums. Ventilatora troksni, crashing. Fan problēma, vai ne?

Tātad pirmā lieta, ko man darīt, ir mēģināt atvērt datoru, lai saņemtu apskatīt faniem. Lieta ir **** ing noslēgts uz tur ar super līmi. Ne **** ing joks. Šis puisis aizzīmogotā dators gadījumā ar super līmi.

Pēc hakeru prom pie ar nazi Man pusē gadījumā pop pie malas. Ko es atklāju ... **** ing in-wall fiberglass izolācija. Visā **** ing gadījumā. Bloķē visas ventilācijas atveres. Dažas bija atrauties un tika nozvejotas CPU ventilators. Es ātri pārņēma dators ārpusē. Opening lieta up jau got shit visas kases.

Man jautāja puisis, kāpēc viņš dara ?!?!? Viņš man pastāstīja, ka viņa dēls ierosināja, viņš norobežot sava datora gadījumā, lai saglabātu to cool. Vecs puisis bija daži izolācija palikuši pāri no brīža, kad viņa māja bija uzbūvēta, lai viņš pavada dažas stundas darīt. Pēc tam viņš aizzīmogo gadījumā ar super līmi, lai neviens izolācija varētu izkļūt ..........

Bonus: viņa dēls strādā Comcast.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "

Mana sistēma: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (s):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Dzesēšana:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm tops
Tīkla / Internets:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old 1 septembris 2008, 01:35
Donors Group

Old 1 septembris 2008, 06:54
Donors Group

Old Janvāris 1, 2009, 15:11
Loceklis

Zvaniet klientu apkalpošanas un pateikt tās problēmas, un jūs pieprasīt tās salabot. Ja tas nedarbojas, pieprasījuma kompensācija, un iet ar reālu uzņēmumu ticiet man es esmu gājusi cauri 3 acers un tie visi bija pārkaršanas problēmas
Old Janvāris 9, 2009, 22:32
Donors Group

Quote:
Originally Posted by ilop12 View Post
Zvaniet klientu apkalpošanas un pateikt tās problēmas, un jūs pieprasīt tās salabot. Ja tas nedarbojas, pieprasījuma kompensācija, un iet ar reālu uzņēmumu ticiet man es esmu gājusi cauri 3 acers un tie visi bija pārkaršanas problēmas

OP
Last Online: 29 augusts 2008 03:35

Lūdzu, kliegt veci pavedieni.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.