![]() |
|
| |||
| |||
| Hi everyone. Esmu bijis trali, izmantojot dažādus mājas mēģinot atrast precīzu (ja tas ir iespējams) atbildi uz savu klēpjdatoru pārkaršanas problēmas. Es esmu nonākusi pie secinājuma, ka Acer tiecas darīt ir vispārēja tendence pārkarst, bet domāju, ka man pēc šo jautājumu anyway. Mans Aspire 3.000 overheats uz regulāri, kad tas veic noteiktus uzdevumus. Man ir uzstādītas vairākas temperatūras monitoringa programmu, un man atrast labāko, kas tiks SpeedFan. Looking at temp tagad man ir tukšgaitas 62oC uz Core, par HD tas ir 48oC un 39oC vēl lasāmviela 1 Temp (lai kas ir). Veicot dažus uzdevumus, temp iet crazy. man ir unzip (izmantojot WinRAR) failu, piemēram, teiksim 300Mb, temp dzinumus līdz dažu sekunžu laikā. Esmu redzējis to jump to vēlu 80'sC un ļoti otrkārt, ka es izslēdzu izsaiņošanas failu, temp pilieni atpakaļ atkal lejā uzreiz. Kad es izslēgt pauzi, un izpakošana turpinās, temp dzinumiem atpakaļ uz augšu acumirklī. Tāpat, ja man virus scan. Temp var saņemt vairāk nekā 90, un tad, kad es izslēdzu, tad atkal samazinās līdz 65 vai whatever. Šķiet, ka, ja tā izpaužas līdz aptuveni 94oC, klēpjdators izslēdzas pats uz leju. Tas ir normālā lieta, kas notiek? Piešķirta, es zinu, ka temperatūra palielināsies, kad CPU noslodze ir palielinājusies, bet pieaug robežās no otrā līdz šāda augsta temperatūra, un tad kritums atkal atpakaļ normālā tikpat ātri izklausās kaut kas nav īsti pareizi. Esmu pilnīgs iesācējs, kad ir runa par šāda veida lietām, bet es domāju, ka tas izklausās traucējumu kaut kā, ja temperatūra ir patiesi, ka karsti, tas paliek ka karsti. Man ir lejupielādēt jaunāko BIOS no Acer mājas lapā un ir atlaidinātas to. Joprojām pati problēma. Vai būtu lietderīgi uzstādīt temperatūras kontroles programma, lai noteiktu izslēgšanu temps augstāka tā mana mašīna faktiski var apturēt par to, kad man virus scan vai spēlē spēli (pat ļoti zemu spec kādi)? Zemāk ir klēpjdators, ja tas ir par jebkādu palīdzību dati (iegūti no Acer Monitor program): Produkta nosaukums: Acer Aspire 3.000 Processor: Mobile AMD Sempron (tm) Processor 2800 + Total Memory: 1280MB Video Memory: 64MB Bus Speed: 400MHz Form Factor: None Mother Board: Lugano M Thanks in advance, ja kāds varētu man nedaudz pavediens, kāda problēma (s) varētu būt. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Ne temp monitors ne ventilatoru zem kaltēta problēmas BTW.
__________________ Es domāju, ka es esmu parakstu, tātad es eksistēju! Es uzskatu, ka lielāku to ir mani kā paraksts ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Arī (un man var būt norādot redzamai) ... bet, ja neesat alreadydone jā, arī tā rūpīgi tīrs .... tikt vaļā no visiem netīrumiem un Gunk ka vāc fanu un ventilatoru atverēm. Tas var tiešām veikt lielas pārmaiņas.
| |||
| |||
| Quote:
__________________ Es domāju, ka es esmu parakstu, tātad es eksistēju! Es uzskatu, ka lielāku to ir mani kā paraksts ... |
|
| |||
| |||
........ Es atceros sievieti darbā dažus gadus atpakaļ bija pārkaršanas problēmas ar savu klēpjdatoru un tā izrādījās blu-tack, viņa bija pildīti ar ventilācijas atverēm, lai padarītu to palaist klusāku. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Es varu vienu-up that! Quote:
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
|
|
| |||
| |||
|
| |||
| |||
| Zvaniet klientu apkalpošanas un pateikt tās problēmas, un jūs pieprasīt tās salabot. Ja tas nedarbojas, pieprasījuma kompensācija, un iet ar reālu uzņēmumu ticiet man es esmu gājusi cauri 3 acers un tie visi bija pārkaršanas problēmas |
|
| |||
| |||
| Quote:
OP Join Date: 29 augusts 2008 Last Online: 29 augusts 2008 03:35 Posts: 1 Lūdzu, kliegt veci pavedieni. |