![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut tuturor. Am fost de năvodit prin diverse site-uri web care încearcă să găsească un exacte (în cazul în care este posibil) pentru a răspunde la meu laptop supraîncălzire probleme. Am ajuns la concluzia că Acer aspiră nu au o tendinţă generală de a supraincalzirea, dar am crezut că ar posta la această întrebare, oricum. My aspire 3000 overheats, în mod regulat, atunci când aceasta îndeplineşte anumite sarcini. Am instalat mai multe programe de monitorizare a temperaturii şi am găsit pe cel mai bun pentru a fi SpeedFan. Privind la temp acum am o inactiv 62oC pentru Core, pentru HD este 48oC şi o altă lectură a 39oC pentru Temp 1 (indiferent că este). În timp ce se execută anumite sarcini, în temp merge nebun. ar trebui să am pentru a dezarhiva (folosind WinRAR) un fişier, de exemplu, să zicem 300MB, de temp impusca până în secunde. Am văzut-o pentru a sări la sfârşitul 80'sC şi foarte secundă că am întrerupe Despachetarea de fişier, de temp picături înapoi din nou instantaneu. Când m-am Anulaţi-o şi Despachetarea continuă, de temp impusca înapoi instantaneu. În aceeaşi dacă am face un virus de scanare. De temp poate primi mai mult de 90 şi, atunci când am pauză, ea scade înapoi la 65 sau orice altceva. Pare să fie că, atunci când aceasta ajunge la aproximativ 94oC, în sine, laptop shuts jos. E un lucru normal să apară? Acordate, ştiu că temp ar creşte în cazul în care utilizarea procesorului este crescut, dar să crească într-un al doilea la o astfel de înaltă temperatură şi apoi picătură din nou înapoi la normal la fel de rapid pare ca ceva este foarte greşit. Sunt complet novice cand vine vorba de acest tip de lucru, dar m-am gândit că sună ca o defecţiune undeva ca în cazul în care temperatura a fost cu adevărat că la cald, care ar rămâne fierbinte. Am descarcat de cel mai recent BIOS-ul de la Acer au străfulgerat şi site-ul acesta. Inca de aceeaşi problemă. Ar fi util de a instala un program de control al temperaturii pentru a seta timpul de închidere mai mari astfel mea maşină de fapt, poate sta pe atunci când fac o scanare virus sau un joc (chiar foarte mici, cele spec.)? Mai jos este de detalii cu privire la laptop în cazul în care acest lucru este de nici un ajutor (luate de la Acer Monitor de program): Nume produs: Acer aspire 3000 Procesor: Mobile AMD Sempron (tm) Processor 2800 + Total memorie: 1280MB Memorie video: 64MB Bus Speed: 400MHz Form Factor: None Mother Board: Lugano M Mulţumesc în avans, dacă cineva poate să-mi dai un mic indiciu cu privire la ceea ce a problemei (e) ar putea fi. |
|
| |||
| |||
| Citat:
Nici temp monitoare, nici un fan sub vindecat de probleme BTW.
__________________ Cred că am o semnătură, de aceea am exista! Cred că o mai mare fiind a-mi ca o semnatura ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| De asemenea (si eu pot fi precizând evident) ... dar dacă nu aţi alreadydone da, da-i o amănunţită curat .... scăpa de toate murdărie şi gunk care colecteaza pe fani si fan vents. Acest lucru se poate face cu adevărat o mare diferenta.
| |||
| |||
| Citat:
__________________ Cred că am o semnătură, de aceea am exista! Cred că o mai mare fiind a-mi ca o semnatura ... |
|
| |||
| |||
........ Imi amintesc de o femeie la locul de muncă cu câţiva ani în spate supraîncălzire a avut probleme cu ea laptop si sa dovedit a fi de blu-tac, ea a avut în umplute crea pentru al face să ruleze mai liniştită. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Pot să-up care o! Citat:
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
|
|
| |||
| |||
|
| |||
| |||
| Suna la client service si spune-le problema si ai cererii au reparat-o. Dacă aceasta nu funcţionează, cererea de restituire şi du-te cu o companie reală încredere în mine am trecut prin 3 acers şi toate acestea au avut probleme de supraîncălzire |
|
| |||
| |||
| Citat:
OP Alăturaţi-vă Data: 29 august 2008 Ultima Online: 29 august 2008 03:35 Intervenţii: 1 Vă rugăm să nu ciocni vechi fire. |
![]() |
|
| Marcaje |