![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj všetci. Bol som vlečným cez rôzne webové stránky sa snaží nájsť presné (pokiaľ je to možné) odpoveď na môj notebook prehriatiu problémy. Som prišiel k záveru, že Acer aspiruje majú všeobecnú tendenciu k prehrievaniu, ale myslel bych poštou na túto otázku rovnako. Moja Aspire 3000 overheats na pravidelnej báze, keď vykonáva určité úlohy. Nainstaloval som niekoľko programov, sledovanie teploty a nájsť najlepšie sa SpeedFan. Podíváme-li se na temp jsem voľnobehu 62oC pre Core, na HD je to 48oC a iné čítanie 39oC za Temp 1 (bez ohľadu na to je). Pri vykonávaní určitých úloh, temp je blázon. mala som to Dekomprimujte (pomocou WinRar) súbor, napríklad, povedzme 300 MB, je teplota výhonky až počas niekoľkých sekúnd. Som videl skákať do konca 80'sC a druhý, že som veľmi pozastavenie rozbalování súboru, teplota klesá späť nadol opäť okamžite. Bez pauzy, keď som ju a vybaľovanie pokračuje sa temp prýtů zálohovať okamžite. Rovnaké, ak mám nejaký virus scan. Táto teplota sa môže dostať na 90 a potom, keď som pauzu, je kvapiek späť na 65, alebo čokoľvek. Zdá sa, že keď ju dostane asi 94oC, notebooku zatvára samo nadol. Je to normálna vec, ku ktorým môže dôjsť? Priznajme, já vím, že teplota by sa zvyšovala, keď CPU sa zvýši, ale rastie do druhého, aby tak vysoké teploty a potom kvapku opäť vráti do normálneho stavu, rovnako ako rýchly znie ako niečo naozaj zlého. Som úplný novic keď ide o takú vec, ale myslel som, že to znie ako závadu niekde ako keby teplota bola naozaj horúca, že by sa aj naďalej, že horúce. Já si stiahli najnovšiu BIOS z Acer webovej stránky a zasvítil to. Stále rovnaký problém. Bolo by vhodné nainštalovať teploty program pre nastavenie vypnutie temps vyššia takže môj stroj môže skutočne prerušiť, keď mám nejaký virus scan alebo hrať hry (i veľmi nízke spec ty)? Nižšie sú uvedené údaje o laptop v tomto prípade je pomoc (prevzatý z Acer Monitor program): Názov produktu: Acer Aspire 3000 Procesor: Mobile AMD Sempron (tm) Procesor 2800 + Celková pamäť: 1280MB Video Memory: 64 MB Autobus Speed: 400MHz Form Factor: Žiadne Matko rada: Lugano M Ďakujem vopred ak mi niekto môže dať trochu napovie, čo je problém (y), by mohlo byť. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Ani temp monitory ani ventilátor pod cured problémy BTW.
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tiež (a môžu byť s uvedením zrejmé) ... ale ak nemáte alreadydone áno, uveďte ho dôkladne čistiť .... zbaviť všetkých nečistôt a všivák, ktorý zhromažďuje na priaznivcov a fanúšik prieduchmi. Tento fakt môže mať veľký rozdiel.
| |||
| |||
| Citácia:
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| |||
| |||
........ Pamätám si žena pri práci, o niekoľko rokov späť prehriatia mal problémy so svojim notebookom a to sa ukázalo byť blu-pripináčika, mala plnených v prieduchy, aby bol spustený tichšia. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Můžu jedno-až na to! Citácia:
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
|
|
| |||
| |||
|
| |||
| |||
| Volajte na zákaznícky servis a oznámiť im problém a budete požadovať ich opravu. Ak to nefunguje, požiadať o vrátenie dane a ísť so skutočnou spoločnosťou věř mi som prešla 3 acers a všetci mali problémy prehriatiu |
|
| |||
| |||
| Citácia:
OP Pripojiť Dátum: 29. augusta 2008 Naposledy Online: 29. augusta 2008 03:35 PM Príspevky: 1 Please don't kodrcat stará vlákna. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Pomoc s Acer Aspire 8930! Prosím? | Zooropean11 | Notebooky, Mobily a PDA | 5 | 1. júla 2009 15:21 |
| Acer Aspire T180 Upgrady | Vzdialenosť | Procesory, základné dosky & RAM | 5 | 6. júna 2009 11:46 |
| Kúpte si Acer Aspire 5920? | MJM | Notebooky, Mobily a PDA | 9 | 19. júla 2008 18:47 |
| Acer Aspire 3000 - Výkon problém ... | Jeds | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 9. júl 2008 05:06 |
| ACER Aspire 5610Z | Acerman | Všeobecné Hardware Chat | 2 | 14. novembra 2007 07:36 |
| Thread Tools | |
| |