мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји

Register

Ацер стремити 3000 - прегрејавања питања

Reply

Тхреад Тоолс
Old 29 авг 2008, 08:34
Нови члан групе

Default Ацер стремити 3000 - прегрејавања питања

Поздрав свима.

Сам кроз разне уеб странице траулинг покушава пронаћи тачно (ако је то могуће) одговор на мој лаптоп прегрејавања проблеме. Ја сам дошао да се закључити да Ацер тежи имају општу тенденцију да прегрејавања, али мислио сам на ово питање, молим пост Аныуаы.

Мој теззе 3000 оверхеатс на редовној основи, када се обавља одређене задатке. Имам инсталирана неколико температуре мониторинг програми и ЈА наћи најбољи бити СпеедФан. Гледајући на темп сад имам неприсутан 62оЦ за Цоре, за ХД је 48оЦ и 39оЦ другог читања за Темп 1 (без обзира која је).

При обављању одређених задатака, на темп иде полудим. сам да би требало отворити рајсфешлус (помоћу УинРар) датотеку на пример, кажу 300мб, на темп пуца се у року од секунде. Сам видео да скочи до касне 80'сЦ и други јако да сам паузирати унпацкинг на датотеку, темп падне назад доле опет одмах. Кад сам Покрени га и даље унпацкинг је темп пуца копију датотеке. Исти ако радим вирус Сцан. Је могу добити темп преко 90 и онда кад сам паузира, он падне назад доле до 65 или слицно. Чини се да је то кад се добије око 94оЦ, лаптоп је затворити оно само доле.

Да ли је ово нормална ствар да се деси? Одобрен, знам да би пораст темп кад употребу процесора је повећан, али да се устати у року од секунде тако висока темп и онда опет назад на пад нормалан као што звучи као нешто брзо је стварно погрешна. Ја сам потпуни почетник кад је у питању ова врста ствар, али сам мислио да звуци као квар негде као да је темп да је заиста вруће, она би и даље да је вруће.

Преузео сам датотеку задњи БИОС из Ацер уеб странице и имати бљескале то. Па ипак једнак проблем.

Да ли бисте се исплати инсталирати температури контролу програма за постављање обустава рада Темпс већа тако мој машина заправо могу остати на нашто ЈА донт вирус скенирање или играти игре (чак и оне врло ниска спец)?

Испод је детаље о лаптоп у овом случају је било помоћи (преузет из Ацер Монитор програм):

Име производа: Ацер стремити 3000
Процесор: Мобиле АМД Семпрон (тм) Процессор 2800 +
Тотал Меморы: 1280МБ
Видео Меморы: 64МБ
Аутобуски Брзина: 400
Форм Фацтор: Ноне
Мајка заједнице: Лугано М

Хвала унапред, ако ико може да да ми мало индиција да је оно што је проблем (е) би могао бити.
Old 29 авг 2008, 15:22
Донаторска Група

Куоте:
Оригиналлы Постед бы АСО View Post
Поздрав свима.

Сам кроз разне уеб странице траулинг покушава пронаћи тачно (ако је то могуће) одговор на мој лаптоп прегрејавања проблеме. Ја сам дошао да се закључити да Ацер тежи имају општу тенденцију да прегрејавања, али мислио сам на ово питање, молим пост Аныуаы.

Мој теззе 3000 оверхеатс на редовној основи, када се обавља одређене задатке. Имам инсталирана неколико температуре мониторинг програми и ЈА наћи најбољи бити СпеедФан. Гледајући на темп сад имам неприсутан 62оЦ за Цоре, за ХД је 48оЦ и 39оЦ другог читања за Темп 1 (без обзира која је).

При обављању одређених задатака, на темп иде полудим. сам да би требало отворити рајсфешлус (помоћу УинРар) датотеку на пример, кажу 300мб, на темп пуца се у року од секунде. Сам видео да скочи до касне 80'сЦ и други јако да сам паузирати унпацкинг на датотеку, темп падне назад доле опет одмах. Кад сам Покрени га и даље унпацкинг је темп пуца копију датотеке. Исти ако радим вирус Сцан. Је могу добити темп преко 90 и онда кад сам паузира, он падне назад доле до 65 или слицно. Чини се да је то кад се добије око 94оЦ, лаптоп је затворити оно само доле.

Да ли је ово нормална ствар да се деси? Одобрен, знам да би пораст темп кад употребу процесора је повећан, али да се устати у року од секунде тако висока темп и онда опет назад на пад нормалан као што звучи као нешто брзо је стварно погрешна. Ја сам потпуни почетник кад је у питању ова врста ствар, али сам мислио да звуци као квар негде као да је темп да је заиста вруће, она би и даље да је вруће.

Преузео сам датотеку задњи БИОС из Ацер уеб странице и имати бљескале то. Па ипак једнак проблем.

Да ли бисте се исплати инсталирати температури контролу програма за постављање обустава рада Темпс већа тако мој машина заправо могу остати на нашто ЈА донт вирус скенирање или играти игре (чак и оне врло ниска спец)?

Испод је детаље о лаптоп у овом случају је било помоћи (преузет из Ацер Монитор програм):

Име производа: Ацер стремити 3000
Процесор: Мобиле АМД Семпрон (тм) Процессор 2800 +
Тотал Меморы: 1280МБ
Видео Меморы: 64МБ
Аутобуски Брзина: 400
Форм Фацтор: Ноне
Мајка заједнице: Лугано М

Хвала унапред, ако ико може да да ми мало индиција да је оно што је проблем (е) би могао бити.
Имам у власништву две Ацерс у прошлости и како преврућ. Ако је нови, послати га натраг у Ацер и тужити.

Ни темп прати ни вентилатор испод изљечен проблема БТУ.

Old 30 авг 2008, 04:28
Донаторска Група

Исто тако (и ја мај бити навођење оццигледно) ... али ако нисте алреадыдоне тако, да јој је темељита чиста .... одстранити све нечистоћа и гунк да сакупља на фанове и фан вентс. То се може направити јако велике разлике.
Користећи га на чврстом равне површине такође помаже ....... Кругова, софе и дуветс тенденцијелно ограничити проток ваздуха

Мы Сыстем: Почетна Буилд

Процесор (и):
64 кс 2 АМД Дуал Цоре 5200 + 2.60ГХз
Матичне плоче:
Асус М2В Рев 1.
РАМ меморија:
4ГБ (3.25гб видљиво)
Графичка картица (е):
НВИДИА ГеФорце 7300 ГС
Соунд Цард:
5,1 Реатек Он-Боард
Тврди диск (и):
250 ГБ САТА & 400гб САТА
Оптички погон (е):
Пионеер 110 кс 2
Цасе / псу:
Стоцк / 550у Нечујно
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 20МБ Девице Цабле
Монитор (е):
Фујитсу Сиеменс 22 "ТФТ БИЛА
Оперативни систем (е):
Кс32/Уиндоус 7 Виста Ултимате кс64
Old 31 авг 2008, 15:09
Донаторска Група

Куоте:
Оригиналлы Постед бы Мике0001 View Post
Имам у власништву две Ацерс у прошлости и како преврућ. Ако је нови, послати га натраг у Ацер и тужити.

Ни темп прати ни вентилатор испод изљечен проблема БТУ.
Нити чишћење ...

Old 31 авг 2008, 15:15
Донаторска Група

........ Сјећам се једне жене на послу само неколико година назад имали проблема са њом прегрејавања лаптоп и испоставило се да је Блу-так, имала је пуњена у вентс да буде трчање куиетер.
Old 31 авг 2008, 18:36
Донаторска Група

Не могу један-уп то!

Куоте:
Неко је купио рачунар у нашој трговини данас поподне око 10 минута да се затвори. Нема проблема. Погледаћемо ћемо у томе. Соундед као једноставна питања. Фан буке, пад система. Фан проблем, зар не?

Па прво што ми је чинити је покушајте отворити рачунар да бисте добили поглед на обожаватеља. Случај је **** инг опечаћених на ту са супер љепило. Не **** инг шала. Овај тип опечатимо рачунар случај са супер љепило.

Након цјепкање удаљености на ивицама са ножем сам са стране у случају да пући. Шта сам нашла ... **** Инг у зид фибергласа изолација. Све изнад **** инг случају. Блокирање од свих вентс. Неки су одлемити и био ухваћен у ЦПУ вентилатор. Брзо сам узео рачунар споља. Отварање ствар се већ добили говно широм цоунтер.

ЈА замољен тип зашто би он то ?!?!? Он ми је рекао да је његов син био предложен одијелити његово рачунар случају да је цоол. Стари момак имао неке изолације преостао од када је његов дом је изграђен тако да је провео неколико сати радиш. Он је тада запечаћена случај са супер љепило, тако да не би изолација изаћи ..........

Бонус: његов син ради за Цомцаст.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "

Мы Сыстем: 日夏子

Процесор (и):
Цоре 2 Дуо Е6400 2,13 -> 3.01гхз
Матичне плоче:
МСИ П6Н сли Платинум ЛГА 775
РАМ меморија:
2ГБ Патриот Екстреме Перформанце
Графичка картица (е):
ПНЫ 8800ГТС 320МБ
Соунд Цард:
Соунд Бластер Кстремегамер 7,1
Тврди диск (и):
80ГБ + 500ГБ
Оптички погон (е):
2кс САТА
Цасе / псу:
Антец 900 + 620У Аероцоол зероДБА
Хлађење:
4кс-120мм Ыате шуњало + 200мм топ
Нетуорк / Интернет:
Куест
Монитор (е):
Делл 22 "С2209У (1920кс1080)
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП + 7
Old 1. Сеп 2008, 01:35
Донаторска Група

Old 1. Сеп 2008, 06:54
Донаторска Група

Old 1. Мар 2009, 15:11
Мембер Гроуп

Назовите службу за кориснике и реци им проблем и они вам захтев поправити. Ако се то не ради, захтјев за поврат и пођи са реалном предузећу верујте ми сам прошла 3 ацерс и сви имали проблема прегрејавања
Old 9. Мар 2009, 22:32
Донаторска Група

Куоте:
Оригиналлы Постед бы илоп12 View Post
Назовите службу за кориснике и реци им проблем и они вам захтев поправити. Ако се то не ради, захтјев за поврат и пођи са реалном предузећу верујте ми сам прошла 3 ацерс и сви имали проблема прегрејавања

ОП
Придружите Датум: 29. аугуст 2.008
Ласт Онлине: 29 авг 2008 03:35
Постови: 1

Молимо вас да не старим џомба нитима.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Помоћ са Ацер стремити 8930! Молимо вас? Зооропеан11 Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 5 1. јула 2009 15:21
Ацер стремити Т180 Надоградње Удаљености ЦПУ, Матичне плоче и РАМ 5 6. јуна 2009 11:46
Купи Ацер стремити 5920? МЈМ Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 9 19. јула 2008 18:47
Ацер стремити 3000 - Поуер проблем ... Једс Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 1 9. јула 2008 05:06
Ацер 5610З стремити Ацерман Генерал Хардуаре Цхат 2 14 новембар 2007 07:36
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц