![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Поздрав свима. Сам кроз разне уеб странице траулинг покушава пронаћи тачно (ако је то могуће) одговор на мој лаптоп прегрејавања проблеме. Ја сам дошао да се закључити да Ацер тежи имају општу тенденцију да прегрејавања, али мислио сам на ово питање, молим пост Аныуаы. Мој теззе 3000 оверхеатс на редовној основи, када се обавља одређене задатке. Имам инсталирана неколико температуре мониторинг програми и ЈА наћи најбољи бити СпеедФан. Гледајући на темп сад имам неприсутан 62оЦ за Цоре, за ХД је 48оЦ и 39оЦ другог читања за Темп 1 (без обзира која је). При обављању одређених задатака, на темп иде полудим. сам да би требало отворити рајсфешлус (помоћу УинРар) датотеку на пример, кажу 300мб, на темп пуца се у року од секунде. Сам видео да скочи до касне 80'сЦ и други јако да сам паузирати унпацкинг на датотеку, темп падне назад доле опет одмах. Кад сам Покрени га и даље унпацкинг је темп пуца копију датотеке. Исти ако радим вирус Сцан. Је могу добити темп преко 90 и онда кад сам паузира, он падне назад доле до 65 или слицно. Чини се да је то кад се добије око 94оЦ, лаптоп је затворити оно само доле. Да ли је ово нормална ствар да се деси? Одобрен, знам да би пораст темп кад употребу процесора је повећан, али да се устати у року од секунде тако висока темп и онда опет назад на пад нормалан као што звучи као нешто брзо је стварно погрешна. Ја сам потпуни почетник кад је у питању ова врста ствар, али сам мислио да звуци као квар негде као да је темп да је заиста вруће, она би и даље да је вруће. Преузео сам датотеку задњи БИОС из Ацер уеб странице и имати бљескале то. Па ипак једнак проблем. Да ли бисте се исплати инсталирати температури контролу програма за постављање обустава рада Темпс већа тако мој машина заправо могу остати на нашто ЈА донт вирус скенирање или играти игре (чак и оне врло ниска спец)? Испод је детаље о лаптоп у овом случају је било помоћи (преузет из Ацер Монитор програм): Име производа: Ацер стремити 3000 Процесор: Мобиле АМД Семпрон (тм) Процессор 2800 + Тотал Меморы: 1280МБ Видео Меморы: 64МБ Аутобуски Брзина: 400 Форм Фацтор: Ноне Мајка заједнице: Лугано М Хвала унапред, ако ико може да да ми мало индиција да је оно што је проблем (е) би могао бити. |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Ни темп прати ни вентилатор испод изљечен проблема БТУ.
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Исто тако (и ја мај бити навођење оццигледно) ... али ако нисте алреадыдоне тако, да јој је темељита чиста .... одстранити све нечистоћа и гунк да сакупља на фанове и фан вентс. То се може направити јако велике разлике.
| |||
| |||
| Куоте:
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| |||
| |||
........ Сјећам се једне жене на послу само неколико година назад имали проблема са њом прегрејавања лаптоп и испоставило се да је Блу-так, имала је пуњена у вентс да буде трчање куиетер. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Не могу један-уп то! Куоте:
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
|
|
| |||
| |||
|
| |||
| |||
| Назовите службу за кориснике и реци им проблем и они вам захтев поправити. Ако се то не ради, захтјев за поврат и пођи са реалном предузећу верујте ми сам прошла 3 ацерс и сви имали проблема прегрејавања |
|
| |||
| |||
| Куоте:
ОП Придружите Датум: 29. аугуст 2.008 Ласт Онлине: 29 авг 2008 03:35 Постови: 1 Молимо вас да не старим џомба нитима. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Помоћ са Ацер стремити 8930! Молимо вас? | Зооропеан11 | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 5 | 1. јула 2009 15:21 |
| Ацер стремити Т180 Надоградње | Удаљености | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 5 | 6. јуна 2009 11:46 |
| Купи Ацер стремити 5920? | МЈМ | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 9 | 19. јула 2008 18:47 |
| Ацер стремити 3000 - Поуер проблем ... | Једс | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 1 | 9. јула 2008 05:06 |
| Ацер 5610З стремити | Ацерман | Генерал Хардуаре Цхат | 2 | 14 новембар 2007 07:36 |
| Тхреад Тоолс | |
| |