az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Dizüstü bilgisayarlar, PDA'lar ve Mobiles

Register

Acer Aspire 3000 - konuları Overheating

Reply

Konu Araçları
Old 29 Ağustos 2008, 08:34
ASO
Yeni Üye Grubu

Hi everyone.

Çeşitli web siteleri sorunları aşırı bir (eğer) benim laptop için yanıtlamak mümkün doğru bulmak istiyoruz aracılığıyla trawling edilmiştir. O Acer hedefleyen genel bir eğilim ısınmak için var sonuçlandırmak için geldim ama yine de bu soru sonrası ediyorum sanıyordum.

Düzenli olarak benim Aspire 3000 overheats zaman belirli görevleri yerine getirir. Ben birkaç sıcaklık izleme programları yüklü ve SpeedFan olan en iyi buluyorum. Ben bir boş 62oC Çekirdek için olan ısı şimdi ta, HD bu 48oC ve Sıcaklık 1 39oC bir okuma's için (neyse ki) olduğunu arıyorsunuz.

Belirli görevleri yapmak, Temp deli gider. I (WinRar kullanarak) örneğin bir dosya halletmek zorundadır, 300MB söylüyorlar, Temp saniye kadar vurursa. Ben son 80'sC ve çok bu dosyanın en açmadan duraklatabilirsiniz ikinci atlamak gördüm, Temp geri tekrar anında düşer. Ne zaman ve Devam Et ve açmadan devam ederse, ısı geri anında vuruyor. Eğer bir virüs taraması yapmak ve aynı. Temp 90 üzerinde ve sonra zaman duraklatmak alabilirsiniz, tekrar aşağı düşerse 65 veya her neyse. Seems o zaman bu konuda 94oC için, dizüstü bilgisayar kendisi kapanmadan alır gerekir.

Bu gerçekleşene kadar normal bir şey var mı? Verilmiş, bu Temp de CPU kullanımı, ancak artan bir bu kadar yüksek bir ısı ikinci içinde artış ve daha sonra tekrar normale döndü gibi hızlı sesler gibi bırak gerçekten yanlış artış da biliyorum. Ben tam acemi bu şey bu tür gelir ama bir arıza bir gibi Temp gerçekten sıcak gibi sesler düşünce, o devam edecek sıcak.

Ben ve Acer web sitesinde en son BIOS indirdiğiniz bu flashed var. Hala aynı sorun.

Misiniz bunu benim makine aslında ben bir virüs tarama veya oyun oynarlar kalmak için kapatma temps yüksek belirlemek için bir ısı kontrol programı yüklemek için değerli olması (hatta çok düşük özel olanlar)?

Aşağıda, dizüstü bilgisayar, bu herhangi bir yardım olduğu durumda ilgili ayrıntılar ise (Acer Monitör programdan) alınmıştır:

Ürün Adı: Acer Aspire 3000
İşlemci: Mobile AMD Sempron (tm) Processor 2800 +
Toplam Bellek: 1280MB
Video Bellek: 64MB
Bus Speed: 400MHz
Form Factor: Yok
Anne Kurulu: Lugano E

Thanks in advance eğer herkes benim) olabilir ne sorunu (olarak küçük bir ipucu verebilir.
Old 29 Ağustos 2008, 15:22
Bağış Grubu

Alıntı:
Originally Posted by ASO View Post
Hi everyone.

Çeşitli web siteleri sorunları aşırı bir (eğer) benim laptop için yanıtlamak mümkün doğru bulmak istiyoruz aracılığıyla trawling edilmiştir. O Acer hedefleyen genel bir eğilim ısınmak için var sonuçlandırmak için geldim ama yine de bu soru sonrası ediyorum sanıyordum.

Düzenli olarak benim Aspire 3000 overheats zaman belirli görevleri yerine getirir. Ben birkaç sıcaklık izleme programları yüklü ve SpeedFan olan en iyi buluyorum. Ben bir boş 62oC Çekirdek için olan ısı şimdi ta, HD bu 48oC ve Sıcaklık 1 39oC bir okuma's için (neyse ki) olduğunu arıyorsunuz.

Belirli görevleri yapmak, Temp deli gider. I (WinRar kullanarak) örneğin bir dosya halletmek zorundadır, 300MB söylüyorlar, Temp saniye kadar vurursa. Ben son 80'sC ve çok bu dosyanın en açmadan duraklatabilirsiniz ikinci atlamak gördüm, Temp geri tekrar anında düşer. Ne zaman ve Devam Et ve açmadan devam ederse, ısı geri anında vuruyor. Eğer bir virüs taraması yapmak ve aynı. Temp 90 üzerinde ve sonra zaman duraklatmak alabilirsiniz, tekrar aşağı düşerse 65 veya her neyse. Seems o zaman bu konuda 94oC için, dizüstü bilgisayar kendisi kapanmadan alır gerekir.

Bu gerçekleşene kadar normal bir şey var mı? Verilmiş, bu Temp de CPU kullanımı, ancak artan bir bu kadar yüksek bir ısı ikinci içinde artış ve daha sonra tekrar normale döndü gibi hızlı sesler gibi bırak gerçekten yanlış artış da biliyorum. Ben tam acemi bu şey bu tür gelir ama bir arıza bir gibi Temp gerçekten sıcak gibi sesler düşünce, o devam edecek sıcak.

Ben ve Acer web sitesinde en son BIOS indirdiğiniz bu flashed var. Hala aynı sorun.

Misiniz bunu benim makine aslında ben bir virüs tarama veya oyun oynarlar kalmak için kapatma temps yüksek belirlemek için bir ısı kontrol programı yüklemek için değerli olması (hatta çok düşük özel olanlar)?

Aşağıda, dizüstü bilgisayar, bu herhangi bir yardım olduğu durumda ilgili ayrıntılar ise (Acer Monitör programdan) alınmıştır:

Ürün Adı: Acer Aspire 3000
İşlemci: Mobile AMD Sempron (tm) Processor 2800 +
Toplam Bellek: 1280MB
Video Bellek: 64MB
Bus Speed: 400MHz
Form Factor: Yok
Anne Kurulu: Lugano E

Thanks in advance eğer herkes benim) olabilir ne sorunu (olarak küçük bir ipucu verebilir.
Ben son iki Acers ve her iki overheated sahibi var. Eğer yeni, Acer ve şikayet geri gönderin.

Ne ısı izler ne BTW sorunları tedavi altına hayranıyım.

Old 30 Ağustos 2008, 04:28
Bağış Grubu

Ayrıca (ben) açıkça belirten olabilir ... ama eğer öyleyse, alreadydone olmayan bir tam temiz .... vermek elde tüm kir ve bu fanlar ve fan havalandırma üzerinde toplar yapıştırmak kurtulun. Bu gerçekten büyük bir fark yaratabilir.
Sabit düz bir yüzey üzerinde kullanılması da yardımcı olur ....... Tur, sofas ve yorgan hava akımı sınırlamak eğilimindedir

Benim Sistemi: Ev Yapı

İşlemci (ler):
AMD 64 x 2 Çift Çekirdekli 5200 + 2.60GHz
Anakart:
Asus M2V Rev 1.
RAM hafıza:
4GB (3.25gb görünür)
Grafik Kartı (ler):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Ses Kartı:
5,1 Reatek On-Board
Sabit Disk (ler):
250 GB SATA ve 400gb SATA
Optik Sürücü (ler):
Pioneer, 110 x 2
Case / PSU:
Stok / 550w Sessiz
Soğutma:
Stok
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 20MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
İşletim Sistemi (ler):
Vista Ultimate 7 x64 x32/Windows
Old 31 Ağustos 2008, 15:09
Bağış Grubu

Alıntı:
Originally Posted by Mike0001 View Post
Ben son iki Acers ve her iki overheated sahibi var. Eğer yeni, Acer ve şikayet geri gönderin.

Ne ısı izler ne BTW sorunları tedavi altına hayranıyım.
Ayrıca temizlik ...

Old 31 Ağustos 2008, 15:15
Bağış Grubu

........ Ben at o havalandırma bu sessiz çalıştırmak için doldurulmuş vardı geri onu dizüstü bilgisayar ile aşırı sorunları vardı ve bu Blu-çakmak hale geldi bir kadın birkaç yıl iş hatırlıyorum.
Old 31 Ağustos 2008, 18:36
Bağış Grubu

Ben bir o!

Alıntı:
Biri bizim saklamak bu öğleden sonra kapatmak için yaklaşık 10 dakika bir bilgisayar satın aldı. Sorun yok. Biz ona bir göz atacağız. Basit bir sorun gibi geldi. Fan gürültü, çöküyor. Fan sorun, değil mi?

Yani şey ben taraftar bakın için bilgisayarı açmayı deneyin yaptıklarınızdan ilk. Bu durumda **** üzerinde süper yapıştırıcı ile imzaladı Ing olduğunu. Hayır **** Ing şaka. Bu adam süper yapıştırıcı ile bilgisayar durumda imzalandı.

Ben kapalı Pop davanın yan var bir bıçak ile kenarlarından uzakta hack'i sonra. Ne buldum ... **** olarak Ing duvara fiberglas yalıtım. Bu **** Ing durumda her. Tüm havalandırma ve Engelleme. Bazı ve kapatma gelmişti CPU Fan yakalandı. Ben hızlı bir şekilde bilgisayar dışında aldı. Açılış şey kadar zaten bütün üzerinden bok var.

Neden bu ?!?!? yapardın adam istedi Başbakan, oğlu o serin tutmak için kendi bilgisayarını durumda tutmak önerdi söyledi. Yaşlı adam böylece bunun bir kaç saat geçirdim zaman evine yaptırılmıştır den fazla sol bazı yalıtım vardı. Daha sonra bu hiçbir yalıtım .......... elde ediyorum süper yapıştırıcı ile davanın imzalandı

Bonus: Oğlu Comcast için çalışıyor.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. "

Benim Sistemi: 日夏子

İşlemci (ler):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Anakart:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM hafıza:
2GB Patriot Extreme Performansı
Grafik Kartı (ler):
PNY 8800GTS 320MB
Ses Kartı:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Sabit Disk (ler):
80GB + 500GB
Optik Sürücü (ler):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 620 W Aerocool zeroDBA
Soğutma:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm üst
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Qwest
Monitör (ler):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
İşletim Sistemi (ler):
Windows XP + 7
Old 1. Eylül 2008, 01:35
Bağış Grubu

Old 1. Eylül 2008, 06:54
Bağış Grubu

Old 1 Ocak 2009, 15:11
Üye Grubu

Müşteri hizmetleri Arama ve sorunun söyle ve bunu düzeltme talebi. Bu işe yaramazsa, bir geri ödeme talep ve 3 acers üzerinden gitti ve tüm sorunları fazla olan bir gerçek şirket güven bana git
Old 9 Ocak 2009, 22:32
Bağış Grubu

Alıntı:
Originally Posted by ilop12 View Post
Müşteri hizmetleri Arama ve sorunun söyle ve bunu düzeltme talebi. Bu işe yaramazsa, bir geri ödeme talep ve 3 acers üzerinden gitti ve tüm sorunları fazla olan bir gerçek şirket güven bana git

OP
Son Online: 29. Ağustos 2008 03:35 AM
Yayınlar: 1

Lütfen eski Threads iterek yoktur.
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından