![]() |
|
| |||
| |||
| Hi everyone. Çeşitli web siteleri sorunları aşırı bir (eğer) benim laptop için yanıtlamak mümkün doğru bulmak istiyoruz aracılığıyla trawling edilmiştir. O Acer hedefleyen genel bir eğilim ısınmak için var sonuçlandırmak için geldim ama yine de bu soru sonrası ediyorum sanıyordum. Düzenli olarak benim Aspire 3000 overheats zaman belirli görevleri yerine getirir. Ben birkaç sıcaklık izleme programları yüklü ve SpeedFan olan en iyi buluyorum. Ben bir boş 62oC Çekirdek için olan ısı şimdi ta, HD bu 48oC ve Sıcaklık 1 39oC bir okuma's için (neyse ki) olduğunu arıyorsunuz. Belirli görevleri yapmak, Temp deli gider. I (WinRar kullanarak) örneğin bir dosya halletmek zorundadır, 300MB söylüyorlar, Temp saniye kadar vurursa. Ben son 80'sC ve çok bu dosyanın en açmadan duraklatabilirsiniz ikinci atlamak gördüm, Temp geri tekrar anında düşer. Ne zaman ve Devam Et ve açmadan devam ederse, ısı geri anında vuruyor. Eğer bir virüs taraması yapmak ve aynı. Temp 90 üzerinde ve sonra zaman duraklatmak alabilirsiniz, tekrar aşağı düşerse 65 veya her neyse. Seems o zaman bu konuda 94oC için, dizüstü bilgisayar kendisi kapanmadan alır gerekir. Bu gerçekleşene kadar normal bir şey var mı? Verilmiş, bu Temp de CPU kullanımı, ancak artan bir bu kadar yüksek bir ısı ikinci içinde artış ve daha sonra tekrar normale döndü gibi hızlı sesler gibi bırak gerçekten yanlış artış da biliyorum. Ben tam acemi bu şey bu tür gelir ama bir arıza bir gibi Temp gerçekten sıcak gibi sesler düşünce, o devam edecek sıcak. Ben ve Acer web sitesinde en son BIOS indirdiğiniz bu flashed var. Hala aynı sorun. Misiniz bunu benim makine aslında ben bir virüs tarama veya oyun oynarlar kalmak için kapatma temps yüksek belirlemek için bir ısı kontrol programı yüklemek için değerli olması (hatta çok düşük özel olanlar)? Aşağıda, dizüstü bilgisayar, bu herhangi bir yardım olduğu durumda ilgili ayrıntılar ise (Acer Monitör programdan) alınmıştır: Ürün Adı: Acer Aspire 3000 İşlemci: Mobile AMD Sempron (tm) Processor 2800 + Toplam Bellek: 1280MB Video Bellek: 64MB Bus Speed: 400MHz Form Factor: Yok Anne Kurulu: Lugano E Thanks in advance eğer herkes benim) olabilir ne sorunu (olarak küçük bir ipucu verebilir. |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Ne ısı izler ne BTW sorunları tedavi altına hayranıyım.
__________________ Ben bir imza pm nedenle ben var sanıyorsun! Daha yüksek olan bir imza olarak yaz inanıyoruz ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ayrıca (ben) açıkça belirten olabilir ... ama eğer öyleyse, alreadydone olmayan bir tam temiz .... vermek elde tüm kir ve bu fanlar ve fan havalandırma üzerinde toplar yapıştırmak kurtulun. Bu gerçekten büyük bir fark yaratabilir.
| |||
| |||
| Alıntı:
__________________ Ben bir imza pm nedenle ben var sanıyorsun! Daha yüksek olan bir imza olarak yaz inanıyoruz ... |
|
| |||
| |||
........ Ben at o havalandırma bu sessiz çalıştırmak için doldurulmuş vardı geri onu dizüstü bilgisayar ile aşırı sorunları vardı ve bu Blu-çakmak hale geldi bir kadın birkaç yıl iş hatırlıyorum. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Ben bir o! Alıntı:
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
|
|
| |||
| |||
|
| |||
| |||
| Müşteri hizmetleri Arama ve sorunun söyle ve bunu düzeltme talebi. Bu işe yaramazsa, bir geri ödeme talep ve 3 acers üzerinden gitti ve tüm sorunları fazla olan bir gerçek şirket güven bana git |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
OP Üyelik tarihi: 29 Ağustos 2008 Son Online: 29. Ağustos 2008 03:35 AM Yayınlar: 1 Lütfen eski Threads iterek yoktur. |