менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Ноутбуки, КПК & Mobiles

Register

Acer Aspire 3000 - перегрів питання

Reply

Різьба Інструменти
Old 29 серпня 2008, 08:34
ASO
Нові члени групи

Default Acer Aspire 3000 - перегрів питання

Привіт усім.

Я був тралення через різні веб-сайти намагаються знайти точні (якщо це можливо) відповідь на мій ноутбук перегріву проблем. Я прийшов до висновку, що Acer прагне мають загальну тенденцію до перегріву, але думав, що піст це питання в будь-якому випадку.

Моя Aspire 3000 перегрівається на регулярній основі, коли вона виконує певні завдання. Я встановив кілька програм для моніторингу температур і я вважаю, краще бути однією SpeedFan. Дивлячись на темп тепер я простою 62oC для основному, для HD це 48oC, а інший читанні 39oC для тимчасового 1 (що б це ні).

При виконанні певних завдань, темп зійде з розуму. я повинен розпакувати (за допомогою WinRar) файлу, наприклад, сказати 300mb, темп злітає вгору за лічені секунди. Я бачив її стрибок у кінці 80'sC і друга, що дуже призупинити розпакування цього файлу, темп краплі знову миттєво. Коли я знову активувати її та розпакування триває, темп пагонів резервні копії миттєво. Те ж саме, якщо я антивірусне сканування системи. Темп може отримати більше 90, а потім, коли я паузу, він падає назад до 65 або незалежно. Здається, що, коли він отримує приблизно до 94oC, ноутбук автоматично завершує роботу.

Хіба це нормальна річ відбувається? Звичайно, я знаю, що б темп росту при збільшенні завантаження процесора, але піднятися протягом другого такий високий темп, а потім знов падіння повернутися до нормального так само швидко звучить як-то це дійсно так. Я повним новачком коли мова йде про такого роду речі, але я думав, це звучить якось збій, як якби темп, що було справді спекотно, що буде залишатися гарячим.

Я скачав останню BIOS з сайту Acer і блиснув його. Все та ж проблема.

Було б доцільно встановити програму контролю температури до встановити вимкнення Temps вище Так що моя машина може зупинитися на самому справі, коли я вірусів або грати в ігри (навіть дуже низьких Spec яких)?

Нижче представлена докладна інформація про ноутбук у випадку це ніякої користі (взято з програми Acer монітор):

Назва продукту: Acer Aspire 3000
Процесор: Mobile AMD Sempron (TM) Processor 2800 +
Всього памяти: 1280MB
Video Memory: 64MB
Bus Speed: 400MHz
Форм-фактор: Ні
Материнська плата: Лугано М

Спасибі заздалегідь, якщо людина може дати мені трохи ключ до того, в чому полягає проблема (и) може бути.
Old 29 серпня 2008, 15:22
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав ASO View Post
Привіт усім.

Я був тралення через різні веб-сайти намагаються знайти точні (якщо це можливо) відповідь на мій ноутбук перегріву проблем. Я прийшов до висновку, що Acer прагне мають загальну тенденцію до перегріву, але думав, що піст це питання в будь-якому випадку.

Моя Aspire 3000 перегрівається на регулярній основі, коли вона виконує певні завдання. Я встановив кілька програм для моніторингу температур і я вважаю, краще бути однією SpeedFan. Дивлячись на темп тепер я простою 62oC для основному, для HD це 48oC, а інший читанні 39oC для тимчасового 1 (що б це ні).

При виконанні певних завдань, темп зійде з розуму. я повинен розпакувати (за допомогою WinRar) файлу, наприклад, сказати 300mb, темп злітає вгору за лічені секунди. Я бачив її стрибок у кінці 80'sC і друга, що дуже призупинити розпакування цього файлу, темп краплі знову миттєво. Коли я знову активувати її та розпакування триває, темп пагонів резервні копії миттєво. Те ж саме, якщо я антивірусне сканування системи. Темп може отримати більше 90, а потім, коли я паузу, він падає назад до 65 або незалежно. Здається, що, коли він отримує приблизно до 94oC, ноутбук автоматично завершує роботу.

Хіба це нормальна річ відбувається? Звичайно, я знаю, що б темп росту при збільшенні завантаження процесора, але піднятися протягом другого такий високий темп, а потім знов падіння повернутися до нормального так само швидко звучить як-то це дійсно так. Я повним новачком коли мова йде про такого роду речі, але я думав, це звучить якось збій, як якби темп, що було справді спекотно, що буде залишатися гарячим.

Я скачав останню BIOS з сайту Acer і блиснув його. Все та ж проблема.

Було б доцільно встановити програму контролю температури до встановити вимкнення Temps вище Так що моя машина може зупинитися на самому справі, коли я вірусів або грати в ігри (навіть дуже низьких Spec яких)?

Нижче представлена докладна інформація про ноутбук у випадку це ніякої користі (взято з програми Acer монітор):

Назва продукту: Acer Aspire 3000
Процесор: Mobile AMD Sempron (TM) Processor 2800 +
Всього памяти: 1280MB
Video Memory: 64MB
Bus Speed: 400MHz
Форм-фактор: Ні
Материнська плата: Лугано М

Спасибі заздалегідь, якщо людина може дати мені трохи ключ до того, в чому полягає проблема (и) може бути.
Я маю у власності два Acers в минулому і як перегріта. Якщо вона є новою, відправити його назад в Acer і скаржитися.

Ні Темп монітори, ні вентилятора під вилікувати проблеми BTW.

Old 30 серпня 2008, 04:28
Донор групи

Крім того (і я можу бути заявивши, очевидно) ... Але якщо ви не alreadydone так, всебічну його чистою .... позбавитися від бруду і гною, який збирає від вентиляторів і вентиляторів вентиляційних отворів. Це можна зробити насправді велика різниця.
Використання його на жорстку плоску поверхню допомагає ....... Коло, дивани і ковдри, як правило, обмежує повітряний потік

Моя система: Головна Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Материнська плата:
Asus m2v Rev 1.
ОЗУ:
4gb (3.25gb видно)
Графічна карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 ОВ
Звукова карта:
5.1 Reatek бортовий
Жорсткий диск (и):
250 GB SATA І 400gb SATA
Оптичний привід (и):
Pioneer 110 х 2
Діло / PSU:
Фондові / 550w немого
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
10/100 Nic / 20Мб Віргінські кабелю
Монітор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT БУЛО
Операційна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 31 серпня 2008, 15:09
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав Mike0001 View Post
Я маю у власності два Acers в минулому і як перегріта. Якщо вона є новою, відправити його назад в Acer і скаржитися.

Ні Темп монітори, ні вентилятора під вилікувати проблеми BTW.
Також очищення ...

Old 31 серпня 2008, 15:15
Донор групи

........ Я пам'ятаю жінку на роботу кілька років тому були проблеми з перегрівом своєму ноутбуку, і воно виявилося Blu-TACK, вона набивається у вентиляційні отвори, щоб її запустити тихіше.
Old 31 серпня 2008, 18:36
Донор групи

Я можу в одне очко, що!

Цитата:
Хтось купив комп'ютер в нашому магазині сьогодні вдень близько 10 хвилин, щоб закрити. Немає проблем. Ми розглянемо його. Звучало як просте питання. Вентилятор шум, гуркіт. Вентилятор проблема, вірно?

Тому перше, що я роблю, це спробувати відкрити комп'ютер, щоб отримати посвідку на вентилятори. Справа **** Ing запечатаних там з супер клей. Ні **** Ing жарт. Цей хлопець опечатали корпус комп'ютера з супер клей.

Після ухилитися від краю з ножем я отримав бік справи палат. Те, що я знайшла ... **** Ing в ізоляції стін зі скловолокна. У всьому **** Ing справи. Блокування всіх з жерла. Деякі з них вийшли і був спійманий в процесорного вентилятора. Я швидко взяв комп'ютера ззовні. Відкриття штуку вже отримали всі лайно без рецепта лікаря.

Я запитала хлопця, чому він це зробити ?!?!? Він сказав мені, що його син запропонував йому захистити свій комп'ютер робити Keep It Cool. Старий хлопець був деяку ізоляцію, що залишилися від коли його будинок був побудований так, він провів кілька годин зробити це. Потім він запечатав випадку з супер клей, щоб ізоляція не виходили ..........

Бонуси: син працює на Comcast.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".

Моя система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Материнська плата:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
ОЗУ:
2GB Patriot Extreme Performance
Графічна карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Жорсткий диск (и):
80GB + 500GB
Оптичний привід (и):
2x SATA
Діло / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охолодження:
4x 120mm Yate Луна-200mm + Вверх
Мережі / Інтернет:
Qwest
Монітор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операційна система (и):
Windows XP + 7
Old 1 вересня 2008, 01:35
Донор групи

Old 1 Вересня 2008, 06:54
Донор групи

Old 1 січня 2009, 15:11
Член групи

Зателефонуйте в обслуговуванні клієнтів і розповісти їм завдання і ви вимагаєте їх виправити. Якщо це не спрацює, вимагати повернення і йти з реальною Trust Company мені, що я пережив 3 на арабською, і у всіх були проблеми перегріву
Old 9 січня 2009, 22:32
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав ilop12 View Post
Зателефонуйте в обслуговуванні клієнтів і розповісти їм завдання і ви вимагаєте їх виправити. Якщо це не спрацює, вимагати повернення і йти з реальною Trust Company мені, що я пережив 3 на арабською, і у всіх були проблеми перегріву

О.П.
Last Online: 29 Aug 2008 03:35 PM

Будь ласка, НЕ Bump старі теми.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Допомога з Acer Aspire 8930! Будь ласка? Zooropean11 Ноутбуки, КПК & Mobiles 5 1 липня 2009 15:21
Acer Aspire T180 Апгрейди Відстань Процесори, материнські плати RAM & 5 6 червня 2009 11:46
Купити Acer Aspire 5920? MJM Ноутбуки, КПК & Mobiles 9 19 липня 2008 18:47
Acer Aspire 3000 - Power проблема ... Jeds Ноутбуки, КПК & Mobiles 1 9 липня 2008 05:06
ACER Aspire 5610Z Acerman Генеральний обладнання чат 2 14 листопада 2007 07:36
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.