![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт усім. Я був тралення через різні веб-сайти намагаються знайти точні (якщо це можливо) відповідь на мій ноутбук перегріву проблем. Я прийшов до висновку, що Acer прагне мають загальну тенденцію до перегріву, але думав, що піст це питання в будь-якому випадку. Моя Aspire 3000 перегрівається на регулярній основі, коли вона виконує певні завдання. Я встановив кілька програм для моніторингу температур і я вважаю, краще бути однією SpeedFan. Дивлячись на темп тепер я простою 62oC для основному, для HD це 48oC, а інший читанні 39oC для тимчасового 1 (що б це ні). При виконанні певних завдань, темп зійде з розуму. я повинен розпакувати (за допомогою WinRar) файлу, наприклад, сказати 300mb, темп злітає вгору за лічені секунди. Я бачив її стрибок у кінці 80'sC і друга, що дуже призупинити розпакування цього файлу, темп краплі знову миттєво. Коли я знову активувати її та розпакування триває, темп пагонів резервні копії миттєво. Те ж саме, якщо я антивірусне сканування системи. Темп може отримати більше 90, а потім, коли я паузу, він падає назад до 65 або незалежно. Здається, що, коли він отримує приблизно до 94oC, ноутбук автоматично завершує роботу. Хіба це нормальна річ відбувається? Звичайно, я знаю, що б темп росту при збільшенні завантаження процесора, але піднятися протягом другого такий високий темп, а потім знов падіння повернутися до нормального так само швидко звучить як-то це дійсно так. Я повним новачком коли мова йде про такого роду речі, але я думав, це звучить якось збій, як якби темп, що було справді спекотно, що буде залишатися гарячим. Я скачав останню BIOS з сайту Acer і блиснув його. Все та ж проблема. Було б доцільно встановити програму контролю температури до встановити вимкнення Temps вище Так що моя машина може зупинитися на самому справі, коли я вірусів або грати в ігри (навіть дуже низьких Spec яких)? Нижче представлена докладна інформація про ноутбук у випадку це ніякої користі (взято з програми Acer монітор): Назва продукту: Acer Aspire 3000 Процесор: Mobile AMD Sempron (TM) Processor 2800 + Всього памяти: 1280MB Video Memory: 64MB Bus Speed: 400MHz Форм-фактор: Ні Материнська плата: Лугано М Спасибі заздалегідь, якщо людина може дати мені трохи ключ до того, в чому полягає проблема (и) може бути. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Ні Темп монітори, ні вентилятора під вилікувати проблеми BTW.
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Крім того (і я можу бути заявивши, очевидно) ... Але якщо ви не alreadydone так, всебічну його чистою .... позбавитися від бруду і гною, який збирає від вентиляторів і вентиляторів вентиляційних отворів. Це можна зробити насправді велика різниця.
| |||
| |||
| Цитата:
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| |||
| |||
........ Я пам'ятаю жінку на роботу кілька років тому були проблеми з перегрівом своєму ноутбуку, і воно виявилося Blu-TACK, вона набивається у вентиляційні отвори, щоб її запустити тихіше. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Я можу в одне очко, що! Цитата:
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
|
|
| |||
| |||
|
| |||
| |||
| Зателефонуйте в обслуговуванні клієнтів і розповісти їм завдання і ви вимагаєте їх виправити. Якщо це не спрацює, вимагати повернення і йти з реальною Trust Company мені, що я пережив 3 на арабською, і у всіх були проблеми перегріву |
|
| |||
| |||
| Цитата:
О.П. Реєстрація: 29 серпня 2008 Last Online: 29 Aug 2008 03:35 PM Повідомлень: 1 Будь ласка, НЕ Bump старі теми. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Допомога з Acer Aspire 8930! Будь ласка? | Zooropean11 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 5 | 1 липня 2009 15:21 |
| Acer Aspire T180 Апгрейди | Відстань | Процесори, материнські плати RAM & | 5 | 6 червня 2009 11:46 |
| Купити Acer Aspire 5920? | MJM | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 9 | 19 липня 2008 18:47 |
| Acer Aspire 3000 - Power проблема ... | Jeds | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 1 | 9 липня 2008 05:06 |
| ACER Aspire 5610Z | Acerman | Генеральний обладнання чат | 2 | 14 листопада 2007 07:36 |
| Різьба Інструменти | |
| |