![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте всички, Имам голям проблем с моя лаптоп Acer се стремят 3000), където тя няма да се включа, независимо от това дали са включени в мрежата, или не. Купих нова батерия в случая тя беше това, макар че той & решен проблема за няколко минути, веднага след като тя се спуснала от лаптоп умря отново. Светлината е в зарядното устройство, което предлага мощност става през него, но той не се топло, което подсказва, че тя не може да се работи правилно & отиваш до батерията, или лаптопа. Аз съм в състояние да превърнат Лаптоп върху най всички сега, & съм чудех дали някой има някаква идея за това какво може да е проблемът? Аз бях предполагат, че тя може да бъде проблем дънната платка, или със зарядно въпрос. Дали някой има опит с този вид на нещо! Много благодаря! Jeds |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ами ако не е батерията или зарядното устройство, отколкото тя е един от най-вътрешните части на хардуера.
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Проблем събитие Име: Bluescreen - Acer Aspire 5720 - Неотдавна Проучване | SkyAngel | Лаптопи, Mobiles & текст | 0 | 22-ри ноември 2009 година 18:25 |
| HELP с Acer се стремят 8930! Моля? | Zooropean11 | Лаптопи, Mobiles & текст | 5 | 1-во Jul 2009 15:21 |
| Acer се стремят 3000 - прегряване въпроси | ASO | Лаптопи, Mobiles & текст | 11 | 10 Jan 2009 02:18 |
| Acer се стремят 5610Z | Acerman | Общи Хардуер Чат | 2 | 14 ноември 2007 07:36 |
| Лаптоп проблем - Acer се стремят 9500 | jicms | Общи Хардуер Чат | 1 | 19 януари 2007 г. 15:27 |
| Нишка Инструменти | |
| |