μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Laptops, Κινητά & PDA

Register

Acer Aspire 3000 - Power πρόβλημα ...

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 9η Ιουλίου 2008, 04:39
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Acer Aspire 3000 - Power πρόβλημα ...

Hi all,

Έχω ένα μεγάλο πρόβλημα με το Laptop μου Acer Aspire 3000), όπου αυτό δεν θα ανάψει, ανεξάρτητα από το αν το δίκτυο είναι συνδεδεμένο ή μη. Αγόρασα μια νέα μπαταρία στην περίπτωση που θα ήταν ότι, και αν λυθεί το πρόβλημα για λίγα λεπτά, μόλις έτρεξε το laptop πεθάνει ξανά. Το φως είναι στο φορτιστή, η οποία θα προτείνει την εξουσία μέσα από αυτό, αλλά δεν είναι να ζεστά, γεγονός που υποδηλώνει ότι δεν μπορεί να λειτουργεί σωστά και διέρχεται με την μπαταρία, ή φορητό υπολογιστή. Είμαι σε θέση να μετατρέψει το Laptop σε όλα τώρα, και διερωτώμαι αν κάποιος έχει ιδέα για το τι θα μπορούσε να είναι το πρόβλημα; Μου πρότεινε ότι μπορεί να είναι μια μητρική πλακέτα το θέμα, ή ένα φορτιστή θέμα. Μήπως κάθε μία έχει κάποια εμπειρία με αυτά τα πράγματα!;

Σας ευχαριστώ πολύ!

Jeds
Old 9η Ιουλίου 2008, 05:06
Διαχειριστής Ομάδα

Default Acer Aspire 3000 - Power πρόβλημα ...

Λοιπόν, αν δεν την μπαταρία ή το φορτιστή από ό, τι είναι ένα από τα κομμάτια του εσωτερικού υλικού.

Είναι ίσως οικονομικότερο τρόπο πέραν επισκευής.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.