![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hi all, Van egy nagy probléma van az én-m laptop Acer Aspire 3000), ha nem kapcsol be, függetlenül attól, hogy a hálózatról van csatlakoztatva, vagy nem. Vettem egy új elemet, ha volt is, és bár megoldani a problémát, hogy néhány perc alatt, amint azt futott le a laptop meghalt újra. A fény van a töltő, ami arra utal, hatalom megy át rajta, de ez nem kapok meleg, ami arra utal, hogy nem működik megfelelően, és megy át az akkumulátor, vagy a laptop. Nem sikerült viszont a laptop a minden most, és kíváncsi vagyok, hogy bárki bármilyen ötletet, hogy mi lehet a probléma? Már javasolták, hogy az alaplap a probléma, vagy egy töltõt kérdés. Csinál valaki olyan tapasztalat ez a fajta dolog!? Nagyon köszönöm! Jeds |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nos, ha nem az akkumulátort és töltőt, mint az egyik darab belső hardvert.
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Problem Event Name: Bluescreen - Acer Aspire 5720 - Nemrég Reset | SkyAngel | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 0 | November 22, 2009 18:25 |
| Segítség az Acer Aspire 8930! Kérem? | Zooropean11 | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 5 | 1. július 2009 15:21 |
| Acer Aspire 3000 - Túlmelegedés kérdések | ASO | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 11 | 10. január 2009 02:18 |
| Acer Aspire 5610Z | Acerman | Általános fémáru Chat | 2 | 14. november 2007 07:36 |
| Laptop probléma - Acer Aspire 9500 | jicms | Általános fémáru Chat | 1 | 19. január 2007 15:27 |
| Téma eszközök | |
| |