![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi all, Turiu rimta problema su mano Laptop Acer Aspire 3000), kai jis neįsijungia, nepriklausomai nuo to, ar yra prijungtas prie elektros tinklo, ar ne. Aš nusipirkau nauja baterija, kai ji buvo ta, kad, nors ji ir išspręsta problema dėl kelių minučių, kai tik jis pakrypsta nešiojamas mirė dar kartą. Įjungtas į kroviklį, kuris siūlo galia eina per jį, tačiau negauna šilto, kuri rodo, kad jis negali būti tinkamai veikia ir sustoja prie baterijos, arba nešiojamasis kompiuteris. Aš negaliu pasukti nešiojamas ne visi dabar, ir esu įdomu, ar kas nors turi ką nors problema gali būti idėja? Man buvo pasiūlyta, kad tai gali būti pagrindinės plokštės problema, ar kroviklio problema. Ar kas nors kokių nors problemų su šios rūšies dalykas patirtis!? Many thanks! Jeds |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Na, jei jis nėra akumuliatoriaus ar įkroviklio, nei ji yra vienas iš vidaus įrangos vienetų.
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Problem Event Name: BlueScreen - Acer Aspire 5.720 - Neseniai Reset | SkyAngel | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 0 | Lapkritis 22, 2009 18:25 |
| Pagalba 8.930 Acer Aspire! Please? | Zooropean11 | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 5 | 1 liepa 2009 15:21 |
| Acer Aspire 3000 - Perkaitimas klausimai | ASO | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 11 | 10 sausis 2009 02:18 |
| ACER Aspire 5610Z | Acerman | General Hardware Chat | 2 | Lapkritis 14, 2007 07:36 |
| Laptop problema - Acer Aspire 9.500 | jicms | General Hardware Chat | 1 | 19 sausis 2007 15:27 |
| Temos įrankiai | |
| |