![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво свима, Имам велики проблем са мојим Лаптоп Ацер стремити 3000) где се неће укључити, без обзира да ли струје су прикључени на струју или не. Ја купио нову батерију у случају да је, и иако је проблем решен за неколико минута, чим он отрча низ лаптоп умро поново. Светло је на пуњач, што сугерише моћ пролази кроз њега, али се не добија топла, што сугерише да је мај не ради правилно и пролази кроз на батерије, или лаптоп. Ја сам немоћан за окрет Лаптоп на све сада, и сам питате да ли је неко има неке идеје о томе шта би могао бити проблем? Сам предложио да је мај бити матична плоча проблем, или пуњач проблем. Има ли ко да има било који искуство са овом врстом ствар!? Многобројан захвалност! Једс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Па и ако није батерија или пуњача него што је то један од комада интерног хардверског за?.
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Проблем Догађај Име: БлуеСцреен - Ацер 5720 - Недавно Поништи | СкыАнгел | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 0 | 22. новембар 2009 18:25 |
| Помоћ са Ацер стремити 8930! Молимо вас? | Зооропеан11 | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 5 | 1. јула 2009 15:21 |
| Ацер стремити 3000 - прегрејавања питања | АСО | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 11 | 10 јануар 2009 02:18 |
| Ацер 5610З стремити | Ацерман | Генерал Хардуаре Цхат | 2 | 14 новембар 2007 07:36 |
| Лаптоп проблем - Ацер стремити 9500 | јицмс | Генерал Хардуаре Цхат | 1 | 19 јануар 2007 15:27 |
| Тхреад Тоолс | |
| |