![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт всім, У мене є велика проблема з моїм ноутбуком Acer Aspire 3000), де він не буде включатися, незалежно від мережі підключені чи ні. Я купив новий акумулятор у випадку було те, що, хоча він & вирішити проблему протягом кількох хвилин, як тільки вона побігла ноутбук помер знову. Горить в зарядний пристрій, який пропонує влада переживає, але вона не отримує теплий, яка передбачає, що воно не може бути нормальної роботи & переживає на батарею, або ноутбук. Я не в змозі перетворити ноутбук на всіх зараз & Гадаю чи хто-небудь має жодного уявлення про те, що ця проблема може бути? Я запропонував, що це може бути випуск материнської плати або зарядного питання. Чи є одна є досвід роботи з такого роду річ!? Большое спасибо! Jeds |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ну, якщо це не акумуляторів і зарядних пристроїв, ніж вона є однією з частин внутрішніх апаратних засобів.
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Назва події проблеми: BlueScreen - Acer Aspire 5720 - Нещодавно Скинути | SkyAngel | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 0 | 22 листопада 2009 18:25 |
| Допомога з Acer Aspire 8930! Будь ласка? | Zooropean11 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 5 | 1 липня 2009 15:21 |
| Acer Aspire 3000 - перегрів питання | ASO | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 11 | 10 січня 2009 02:18 |
| ACER Aspire 5610Z | Acerman | Генеральний обладнання чат | 2 | 14 листопада 2007 07:36 |
| Ноутбук проблема - Acer Aspire 9500 | jicms | Генеральний обладнання чат | 1 | 19 січня 2007 15:27 |
| Різьба Інструменти | |
| |