![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj, já jsem notebook Acer Aspire 5101 se nedávno zemřel a Acer, kteří mají zájem £ 53.13p sám, jen se podívejte na notebooku. V podstatě potřebuje novou desku. Díval jsem se na Ebay a dalších místech, ale nemůže najít náhradní deska, kterou jsem si zakoupit ji nahradit. Pocínovat někdo pomoci mne tady? Pokud zjistíte, že jedna, já bych ve skutečnosti ocenit odkaz na to! Jsem v zoufalé potřebě mého notebooku opět v provozu. Many thanks in advance lidi. Jonathon |
|
| |||
| |||
| Já osobně by nevadilo, to je cena, kterou musí platit pro notebooky i osobně poznat velmi nešikovný a často matoucí, pak není logické hry vrátit zpět všechny různé velikosti šroubů, rozepnout / klip různé části z plastu a zapamatovat jak se jim dát znovu dohromady, pokud je nastavený na tom, že si pak http://cgi.ebay.co.uk/Acer-517TE-M51...QQcmdZViewItem Jen ebay "laptop mobo" hodně štěstí |
|
| |||
| |||
| děkuji za Vaši odpověď, ale pokud jste odkaz nebyl pro mé základní desce notebooku. Je to Acer Aspire 5101 (5100 series) a systémem Windows XP (Vista capable) P4 3,00 Ghz, 1GB RAM notebook. Myslím, že budu muset pokračovat v hledání každou chvíli. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Acer Aspire M3100 Phenon Version Quad, základní deska Nápověda | Minder | Procesory, základní desky & RAM | 1 | 18. srpna 2009 06:53 |
| Pomoc s Acer Aspire 8930! Prosím? | Zooropean11 | Notebooky, Mobily a PDA | 5 | 1. července 2009 15:21 |
| Kupte si Acer Aspire 5920? | MJM | Notebooky, Mobily a PDA | 9 | 19. července 2008 18:47 |
| Acer 5101 Service Manuální Nutné | Jonathon28 | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 11. února 2008 19:22 |
| ACER Aspire 5610Z | Acerman | Obecné Hardware Chat | 2 | 14. listopadu 2007 07:36 |
| Thread Nástroje | |
| |