manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji

Register

Acer stremiti 5101 Awlmi matične ploče

Reply

Thread Tools
Old 27 svibanj 2008, 09:37
Member Group

Bok, moje Acer Aspire 5101 laptop je nedavno umro i Acer su u nedostatku £ 53.13p sami da samo pogled na laptop. U osnovi treba novu matičnu ploču.

Ja sam gledao na Ebay i na drugim mjestima, ali ne mogu naći zamjenu matične ploče koje ja mogu kupiti ga zamijeniti.

Može bilo tko pomoć mene vanjska strana ovdje? Ako ne možete pronaći neki, JA će stvarno poštovati link na njega! Ja sam u očajan potreba od moj laptop rad opet.

Mnogo hvala unaprijed folks.

Jonathon
Old 27 svibanj 2008, 12:20
Donatorska Grupa

Ja osobno ne bih zamarati, to je cijena koju morate platiti za laptop ja osobno znam svoje fiddly vrlo često i više onda ne zbunjujući puzzle igra se otvoriti svi vijci različitih veličina, otkačiti / isječak različite dijelove od plastike i zapamtiti kako ih staviti zajedno, ako je tvoj set događaj na to sami onda http://cgi.ebay.co.uk/Acer-517TE-M51...QQcmdZViewItem

samo ebay "laptop mobo" good luck
Old 27 svibanj 2008, 12:38
Member Group

hvala za odgovor, međutim, veza koju ste unijeli nije matična za moj laptop. To je Trpak Težiti 5101 (5100 serija) i runs Windowsi XP (Vista sposobna) P4 3.00 GHz 1GB RAM-a laptop.

Mislim da ću samo morati držati koji traži svaki sada i opet.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.