![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi, my Acer Aspire 5101 laptop niedawno umarł i Acer są chcąc zł 53.13p tylko po prostu patrzeć na laptopa. To w zasadzie potrzeby nowej płyty głównej. Sprawdziliśmy na Ebay i innych miejscach, ale nie może znaleźć płyty zamiennych i można kupić go zastąpić. Can anyone help me out here? Jeśli nie znajdzie go, I would really appreciate link do niego! Jestem w desperacko potrzebuje mój laptop działa ponownie. Many thanks in ludzie wcześniej. Jonathon |
|
| |||
| |||
| Ja osobiście nie przeszkadza, jest to cena, jaką trzeba zapłacić za laptopy i osobiście poznać jej bardzo skrzypce i często nie myli to gra logiczna, aby cofnąć wszystkie śruby różnych rozmiarów, odpiąć / clip różne części z tworzyw sztucznych i pamiętaj jak je wraz z powrotem, jeśli ustawiony na robienie samodzielnie następnie http://cgi.ebay.co.uk/Acer-517TE-M51...QQcmdZViewItem tylko ebay "mobo laptop" good luck |
|
| |||
| |||
| dzięki za odpowiedź, jednak link, który podałeś nie jest płyta do mojego laptopa. Jest to Acer Aspire 5101 (5100 series) i systemem Windows XP (Vista Capable) P4 3,00 Ghz 1GB RAM laptop. I guess I'll just have kontynuować wyszukiwanie co chwila. |
![]() |
|
| Zakładki |