menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Notebooky, Mobily a PDA

Register

Acer Aspire 5101 Awlmi doske

Reply

Thread Tools
Old 27 mája 2008, 09:37
Člen Skupina

Default Acer Aspire 5101 Awlmi doske

Ahoj, já jsem notebook Acer Aspire 5101 sa nedávno zomrel a Acer, ktorí majú záujem £ 53.13p sám, len sa pozrite na notebooku. V podstate potrebuje novú dosku.

Díval som sa na Ebay a ďalších miestach, ale nemôže nájsť náhradné doska, ktorú som si zakúpiť ju nahradiť.

Pocínovat niekto pomôcť mne tady? Ak zistíte, že jedna, já bych v skutočnosti oceniť odkaz na to! Som v zúfalej potrebe môjho notebooku opäť v prevádzke.

Many thanks in advance ľudí.

Jonathon
Old 27 mája 2008, 12:20
Darcu Skupina

Ja osobne by nevadilo, to je cena, ktorú musia platiť pre notebooky aj osobne spoznať veľmi nešikovný a často mätúci, potom nie je logické hry vrátiť späť všetky rôzne veľkosti skrutiek, rozopnúť / klip rôzne časti z plastu a zapamätať ako sa im dať znova dohromady, ak je nastavený na tom, že si potom http://cgi.ebay.co.uk/Acer-517TE-M51...QQcmdZViewItem

Len ebay "laptop mobo" veľa šťastia
Old 27 mája 2008, 12:38
Člen Skupina

ďakujem za Vašu odpoveď, ale ak ste odkaz nebol na mojej základnej doske notebooku. Je to Acer Aspire 5101 (5100 series) a systémom Windows XP (Vista capable) P4 3,00 Ghz, 1GB RAM notebook.

Myslím, že budem musieť pokračovať v hľadaní každú chvíľu.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.