![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj, já jsem notebook Acer Aspire 5101 sa nedávno zomrel a Acer, ktorí majú záujem £ 53.13p sám, len sa pozrite na notebooku. V podstate potrebuje novú dosku. Díval som sa na Ebay a ďalších miestach, ale nemôže nájsť náhradné doska, ktorú som si zakúpiť ju nahradiť. Pocínovat niekto pomôcť mne tady? Ak zistíte, že jedna, já bych v skutočnosti oceniť odkaz na to! Som v zúfalej potrebe môjho notebooku opäť v prevádzke. Many thanks in advance ľudí. Jonathon |
|
| |||
| |||
| Ja osobne by nevadilo, to je cena, ktorú musia platiť pre notebooky aj osobne spoznať veľmi nešikovný a často mätúci, potom nie je logické hry vrátiť späť všetky rôzne veľkosti skrutiek, rozopnúť / klip rôzne časti z plastu a zapamätať ako sa im dať znova dohromady, ak je nastavený na tom, že si potom http://cgi.ebay.co.uk/Acer-517TE-M51...QQcmdZViewItem Len ebay "laptop mobo" veľa šťastia |
|
| |||
| |||
| ďakujem za Vašu odpoveď, ale ak ste odkaz nebol na mojej základnej doske notebooku. Je to Acer Aspire 5101 (5100 series) a systémom Windows XP (Vista capable) P4 3,00 Ghz, 1GB RAM notebook. Myslím, že budem musieť pokračovať v hľadaní každú chvíľu. |