мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји

Register

Ацер стремити 5101 Аулми матичне плоче

Reply

Тхреад Тоолс
Old 27. мај 2008, 09:37
Мембер Гроуп

Default Ацер стремити 5101 Аулми матичне плоче

Хи, мој Ацер 5101 лаптопу је недавно умро и АЦЕР се желе £ 53.13п сам само поглед на лаптопу. То је у основи треба нова плоча.

Ја сам гледао на ебаы и другим местима, али не могу да нађу замену матичне плоче које ја могу да купе да га замени.

Цан аныоне хелп ме овде? Ако не пронађете једну, ја стварно поштовати линк то! Ја сам у очајнички потребна мој лаптоп ради поново.

Много хвала унапред људи.

Јонатхон
Old 27. мај 2008, 12:20
Донаторска Група

Ја лично не би сметало, то је цена коју морате да платите за лаптоп ја лично знам своје врло фиддлы и чешће онда не збуњује слагалица игра се опозвати све шрафова различитих величина, откачити / снимак различитих делова од пластике и не заборавите како да их поново заједно, ако сте подесили да ради на себи а затим хттп://цги.ебаы.цо.ук/Ацер-517ТЕ-М51...ККцмдЗВиеуИтем

само еБаы "лаптопа мобо" сретно
Old 27. мај 2008, 12:38
Мембер Гроуп

хвала за одговор, међутим, везу коју сте навели није плоча за мој лаптоп. То је Ацер 5101 (5100 серија) и покреће оперативни систем Уиндоус КСП (Видик способан) П4 3.00 ГХз 1 ГБ РАМ-а лаптопа.

Мислим Ја ћу само да траже сваки сада и поново.
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц