![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, мене Acer Aspire 5101 ноутбук недавно помер, і Acer є бажаючі £ 53.13p поодинці просто подивитися на ноутбуці. Це основний потребує нової материнської плати. Я подивився на Ebay і інших місцях, але не може знайти заміну материнської плати, які я можу придбати для її заміни. Чи можна мені допомогти тут? Якщо ви знайдете одну, я би дуже вдячний за посилання на нього! Я відчайдушно потребують в моєму ноутбуці знову працює. Большое спасибо заранее люди. Джонатан |
|
| |||
| |||
| Би Особисто я не турбуватися, це ціна, яку доводиться платити за ноутбуками я особисто знаю свою доволі незручний і частіше, тоді не помилка гра-головоломка для скасування всіх гвинтів різного розміру, відчепити / Clip різних частин із пластику й пам'ятати Як поставити їх разом, якщо встановити на роблять це самостійно, то http://cgi.ebay.co.uk/Acer-517TE-M51...QQcmdZViewItem Ebay просто "ноутбук плат" удачі |
|
| |||
| |||
| Спасибі за відповідь, однак, за умови посилання ви не материнську плату для мого ноутбука. Це Acer Aspire 5101 (5100 Series) і запускає Windows XP (Vista Capable) P4 3.00 GHz 1GB оперативної пам'яті ноутбука. Думаю, я буду тільки для продовження пошуку кожному знову і знову. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Acer Aspire M3100 Phenon чотирьохядерні версії, материнська плата Допомога | моторист | Процесори, материнські плати RAM & | 1 | 18 серпня 2009 06:53 |
| Допомога з Acer Aspire 8930! Будь ласка? | Zooropean11 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 5 | 1 липня 2009 15:21 |
| Купити Acer Aspire 5920? | MJM | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 9 | 19 липня 2008 18:47 |
| Acer 5101 Служба потрібен довідник | Jonathon28 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 1 | 11 лютого 2008 19:22 |
| ACER Aspire 5610Z | Acerman | Генеральний обладнання чат | 2 | 14 листопада 2007 07:36 |
| Різьба Інструменти | |
| |