![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти, Аз наистина се надявам някой да ми помогне, този сайт е се препоръчва при мен от някой по-Answerbank Аз съм usless с компютри, приятелят ми е направил нещо, което да ми лаптоп, че той няма да призная, че не може да се определи. Той няма да играе повече на DVD, компютъра ми показва шофиране woth червен кръг около нея и линията чрез. Но, когато погледна свойства тя казва, че е работа! Някой от Answerbank посъветвани да премахнете Acer E заключване на програмата, която съм извършил, но все още няма радост. PLEASE HELP! И да не съм много нежно технологично! Благодарение хх |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Опитайте това, отидете на Старт, контролен панел, система, хардуер, Device Manager .. Кликнете върху DVD / CD-ROM устройства Кликнете с десния бутон върху устройството и изберете деинсталиране След това рестартирайте компютъра, Windows ще ви автоматично откриване на нов хардуер и да се надяваме, че ще работят след това АТРИБУТИ: поемането вие използвате XP
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| |||
| |||
| Аз опитах, но той все още се казва, че е "ограничена"? Мислите, че той може да бъде изглед проблема, но не може да преинсталирате както аз имам не DVD диск? Не знам? |
|
| |||
| |||
| Били ли сте опитвали система възстанови преди проблемът започна. |
|
| |||
| |||
| Мисля, че приятелят ми направи такъв? не съм 100% сигурен, че, предполагам, че би било по-полезно, ако аз чаках докато той беше тук, за да отговори на въпросите, не мога. Какво е най-добре да направя? Repost късно? Или просто напишете отново на този пост? За съжаление за моята глупост |
|
| |||
| |||
| Отговор тук, ще бъде най-добре. |
|
| |||
| |||
| Unistalled всички E технология и все още няма радост? Това е наистина започва да смайвам ме! Някакви идеи какво да правя след това? Благодарности |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| HELP с Acer се стремят 8930! Моля? | Zooropean11 | Лаптопи, Mobiles & текст | 5 | 1-во Jul 2009 15:21 |
| Купете Acer се стремят 5920? | MJM | Лаптопи, Mobiles & текст | 9 | 19 Юли 2008 18:47 |
| DVD-та свири странно | urmaserendipity85 | Мултимедия & Codecs | 5 | 26 ноември 2007 05:15 |
| Проблем Възпроизвеждане на DVD-та | MatM | Мултимедия & Codecs | 12 | 23rd Nov 2007 09:55 |
| Acer се стремят 5610Z | Acerman | Общи Хардуер Чат | 2 | 14 ноември 2007 07:36 |
| Нишка Инструменти | |
| |