![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
|||
|
|||
|
Nazdar,
Opravdu doufáme někdo mi může pomoci, této stránce bylo doporučeno, aby mě někdo na Answerbank - I am usless s počítači, můj přítel má udělat něco, co je můj notebook, že nebude se přiznat, že nelze opravit. Nebude hrát dvd to už můj počítač ukazuje disk woth červený kruh kolem něj a přes linii. Ale když se podíváme na vlastnosti, že říká, že je v provozu! Někdo na Answerbank oznámila mi odstranit Acer E zámku program, který jsem udělal, ale stále nemůže mít radost. Prosím pomozte! A je velmi jemný nejsem technický! Díky xx |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Zkuste to, jděte na Start, Ovládací panely, systém, hardware, správce zařízení .. Klikněte na DVD / CD-ROM mechaniky
Klikněte pravým tlačítkem na disk a zvolte odinstalovat Poté restartujte počítač, okna se pak automaticky detekovat nový hardware, a doufejme, že to bude fungovat potom EDIT: za předpokladu, že používáte XP
|
|
|
|||
|
|||
|
Jsem se pokusil, ale je stále ještě říká, že je 'omezené'? Myslím, že to může být problém Vista, ale nelze přeinstalovat, pokud nemám na DVD? Nevím?
|
|
|
|||
|
|||
|
Zkoušeli jste obnovení systému až před problémem začalo.
|
|
|
|||
|
|||
|
Myslím, že můj přítel to jedno? Nejsem 100% jistotu, i když, já předpokládám, že by bylo užitečné, když jsem čekal, až ho zde odpovědi na otázky, I can't.
Co je nejlepší udělat? Repost později? Nebo mohu jen napsat na tento post znovu? Omlouváme se za moje hloupost |
|
|
|||
|
|||
|
Odpověď zde bude nejlepší.
|
|
|
|||
|
|||
|
E Unistalled všechny technologie a stále žádná radost? To je opravdu na začátku ohromit mě!
Jakékoliv nápady, co dělat dál? Díky |