![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, Ελπίζω πραγματικά κάποιος μπορεί να με βοηθήσει, αυτό το site έχει προταθεί από κάποιον να μου για Answerbank - Είμαι usless με ηλεκτρονικούς υπολογιστές, τον φίλο μου έχει κάνει κάτι για το φορητό υπολογιστή μου ότι δεν θα παραδεχτώ ότι δεν μπορούν να ορίσουν. Δεν θα παίξει το dvd πλέον, μου δείχνει το δίσκο του υπολογιστή woth ένα κόκκινο κύκλο γύρω του και μέσα από μία γραμμή. Αλλά αν εξετάσει κανείς τις ιδιότητες που λέει ότι είναι εργάσιμη! Κάποιος για Answerbank ενημέρωσε για την εξάλειψη της Acer E κλειδώματος του προγράμματος που έχω κάνει, αλλά ακόμη δεν χαρά. PLEASE HELP! Και να μην είμαι πολύ ήπια τεχνολογική! Thanks xx |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δοκίμασε αυτό, πηγαίνετε στο Start, Control Panel, το σύστημα, το υλικό, το Device Manager .. Κάντε κλικ για DVD / CD-ROM Κάντε δεξί κλικ στη μονάδα δίσκου και επιλέξτε απεγκαταστήστε Στη συνέχεια κάνει επανεκκίνηση του υπολογιστή σας, τα Windows θα εντοπίσουν αυτόματα το νέο υλικό και ευελπιστούμε ότι αυτό θα λειτουργήσει τότε EDIT: υποθέτοντας χρησιμοποιείτε XP
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||
| |||
| Εγώ προσπάθησα, αλλά ότι εξακολουθεί να λέει ότι είναι «κλειστή»;; Σκέψου ότι μπορεί να είναι μια μακρινή θέα πρόβλημα, αλλά δεν μπορεί να επανεγκαταστήσετε όπως δεν έχω dvd drive; Dunno? |
|
| |||
| |||
| Έχετε προσπαθήσει επαναφορά του συστήματος για να ξεκινήσει πριν το πρόβλημα. |
|
| |||
| |||
| Νομίζω ότι είναι φίλος μου έκανε ένα; δεν είμαι 100% σίγουρος όμως, υποθέτω ότι θα ήταν πιο χρήσιμο αν περίμενε μέχρι να ήταν εδώ για να απαντήσει στα ερωτήματα που δεν μπορώ. Τι είναι καλύτερο να κάνουμε; Repost αργότερα; Ή μήπως απλά γράφουν για τη θέση αυτή και πάλι; Λυπούμαστε για την βλακεία μου |
|
| |||
| |||
| Απαντώντας εδώ θα είναι καλύτερα. |
|
| |||
| |||
| Unistalled όλα E τεχνολογία και ακόμα δεν χαρά; Αυτό είναι πραγματικά αρχίζει να dumbfound μου!! Κάθε ιδέες τι να κάνει το επόμενο βήμα; Ευχαριστώ |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| HELP με Acer Aspire 8930! Παρακαλώ; | Zooropean11 | Laptops, Κινητά & PDA | 5 | 1η Ιουλ 2009 15:21 |
| Αγοράστε το Acer Aspire 5920? | MJM | Laptops, Κινητά & PDA | 9 | 19 Ιουλ 2008 18:47 |
| DVD που παίζει περίεργα | urmaserendipity85 | Multimedia & Codecs | 5 | 26 Νοε 2007 05:15 |
| Πρόβλημα Παιχνιδιών DVDs | MatM | Multimedia & Codecs | 12 | 23 Νοε 2007 09:55 |
| Acer Aspire 5610Z | Acerman | Γενική Συζήτηση Hardware | 2 | 14 Νοε 2007 07:36 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |