![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok, JA stvarno uzdanica netko može pomoć mene, ovaj site je preporučeno da me netko na Answerbank - Ja sam usless s računalima, moj dečko učini nešto za moj laptop da mu se neće priznati da ne može popraviti. To neće igrati više DVD-a, Moje računalo pokazuje pogon woth crveni krug oko njega i preko linije. Ali kad pogledate svojstva ona kaže da to radi! Netko je na Answerbank savjetovala me za uklanjanje Acer E zaključavanja programa koje sam učinio, ali još uvijek nema radosti. Please help! I da se sam ne vrlo nježne tehnoloških! Hvala xx |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Probajte ovo, idite na Start, control panel, system, hardware, device manager .. Kliknite na DVD / CD-ROM pogoni Desni klik na disk, a zatim odaberite deinstalirali Zatim ponovno podizanje sustava tvoj računalo, Windows će zatim automatski detektiraju novi hardver, i nadajmo se da će onda raditi EDIT: pod pretpostavkom da koristite XP
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| Pokušao sam da, ali ipak kaže da je 'ograničeno'? Misle da svibanj biti vidik problem, ali se ne mogu reinstalirati jer nemam DVD drive? Dunno? |
|
| |||
| |||
| Jeste li pokušao jedan System Restore da prije počeo problem. |
|
| |||
| |||
| Mislim da je moj dečko učini jedan? Nisam 100% siguran ipak, pretpostavimo li da će to biti više od pomoći ako sam čekao dok on bio ovdje da biste odgovorili na pitanja ne znam. Što je najbolje da učinim? Repost kasnije? Ili sam samo na ovaj post napisati ponovno? Nažalost za moju glupost |
|
| |||
| |||
| Odgovarajuchi ovdje će biti najbolji. |
|
| |||
| |||
| E Unistalled sve tehnologije i još uvijek nema radosti? Ovo je stvarno početka do zaprepastiti me! Bilo koji ideja što učiniti sljedeće? Hvala |