![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia, Őszintén remélem, valaki tud segíteni, ezen az oldalon már ajánlott nekem valaki Answerbank - Én usless a számítógépek, a barátom tett valamit a saját laptopot, hogy ő nem fogja elismerni nem tud rögzíteni. Ez nem fogja lejátszani DVD-t már, Számítógépem mutatja a meghajtó woth piros kör körül, és a sort. De ha pillantást tulajdonságok azt mondja, hogy működik! Valaki a Answerbank tanácsolni, hogy távolítsa el az Acer E zár programot, amit tettem, de még mindig nem öröm. PLEASE HELP! És nem vagyok nagyon szelíd technológia! Köszönet xx |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Próbáld ki ezt, menjen a Start, Vezérlőpult, rendszer-, hardver-Eszközkezelőt .. Kattints DVD / CD-ROM meghajtó Kattints jobb gombbal a meghajtóra, és válasszuk az uninstall Ezután indítsa újra a számítógépét, akkor a Windows automatikusan felismeri az új hardvert, és remélhetőleg működni fog, akkor Edit: feltételezve használ XP
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| |||
| |||
| Megpróbáltam, hogy de mégis azt mondja, hogy "korlátozott"? Hiszem, hogy lehet vista probléma, de nem lehet újratelepíteni az nincs dvd meghajtó? Nemtom? |
|
| |||
| |||
| Már próbáltam a rendszer-visszaállítás, hogy a probléma előtt elkezdődött. |
|
| |||
| |||
| Azt hiszem, a barátom volt az? Nem vagyok biztos benne, hogy 100%-ban, azt hiszem, hogy lenne, ha vártam, amíg itt volt, hogy választ adjon a kérdésekre nem tudom. Mi a legjobb tenni? Repost később? Vagy csak írni erről post again? Sorry for my butaság |
|
| |||
| |||
| Válasz itt lesz a legjobb. |
|
| |||
| |||
| Unistalled minden e technológia, és még mindig nem az öröm? Ez tényleg kezd elnémít nekem! Van ötleted, mit kell csinálni? Köszönöm |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Segítség az Acer Aspire 8930! Kérem? | Zooropean11 | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 5 | 1. július 2009 15:21 |
| Vásárlás az Acer Aspire 5920? | MJM | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 9 | 19. július 2008 18:47 |
| DVD lejátszás weird | urmaserendipity85 | Multimédia és kodekek | 5 | 26. november 2007 05:15 |
| Probléma DVD lejátszása | MatM | Multimédia és kodekek | 12 | 23. november 2007 09:55 |
| Acer Aspire 5610Z | Acerman | Általános fémáru Chat | 2 | 14. november 2007 07:36 |
| Téma eszközök | |
| |